Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Γιώργος Κυριακίδης: «Όταν προσπαθείς να δεις την καμπούρα του άλλου, φυσικά δεν βλέπεις την δική σου!»

Πολλοί, με περίσσια μικροψυχία και κακεντρέχεια, βλέποντας τ' αποτελέσματα των τελευταίων ημερών στον Νομό μας και στον Δήμο μας αναρωτιούνται, δημοσίως στο fb, τι κάνουν όλοι οι άλλοι για να προλάβουν το κακό χωρίς να βλέπουν τι κάνουν οι ίδιοι!!!

Ουρές στις τράπεζες κάθε πρωί, ουρές στα super market, στα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας, στον πεζόδρομο, στις πλατείες, στους δρόμους "λαϊκής άθλησης".

Ο Δήμος Κατερίνης, από την πρώτη στιγμή στο πρώτο "λοκ ντάουν", προχώρησε άμεσα σε απολυμάνσεις δημοσίων και δημοτικών κτιρίων καθώς και κοινόχρηστων χώρων και συνεχίζει με τακτικούς περιοδικούς ψεκασμούς και απολυμάνσεις όπου είναι εφικτό.

Κατηγορηθήκαμε ότι σπεκουλάρουμε με δελτία τύπου, με αφορμή το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, όταν απλά ενημερώναμε τους δημότες μας για τις παραπάνω δράσεις που γινόταν σε πολύ πρωινές ώρες. 

Τώρα κάποιοι, από την άνεση του καναπέ τους, αναρωτιούνται τι κάνει ο Δήμος.

Ενημερώνουμε λοιπόν ότι οι ψεκασμοί και οι απολυμάνσεις συνεχίζονται τακτικά και αδιάλειπτα. Αύριο Δευτέρα οι υδροφόρες του Δήμου θα απολυμάνουν τους δρόμους στην μεσαία και κάτω Μηλιά, στον Λόφο και στην Ράχη. Μέσα στην εβδομάδα θα απολυμάνουμε για πολλοστή φορά το Δημοτικό Μέγαρο και το Δημοτικό αμαξοστάσιο και τα Δημοτικά οχήματα.

Εμείς στο Δήμο Κατερίνης, αντιλαμβανόμενοι το καθήκον μας, συνεχίζουμε. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Γιώργος Κυριακίδης
Αντιδήμαρχος περιβάλλοντος-καθαριότητας