Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Μην το γκριζάρουμε και αυτό...

Ναι η Εθνική Ομάδα μπάσκετ είναι η αγαπημένη μας, ναι μας έχει προσφέρει πολλές επιτυχίες, ναι θα πρέπει να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε νέα και ταλαντούχα παιδιά, αλλά όχι να βλέπουμε τέτοια άσχημη εικόνα όπως η σημερινή.

Όταν έχουμε πρωτάθλημα όπου ψάχνεις με το κιάλι να βρεις Έλληνες παίχτες, αυτό το βρίσκεις μπροστά σου. Όταν δεν επενδύεις στις ακαδημίες και δεν στηρίζεις τα επαρχιακά σωματεία που είναι ο πραγματικός αιμοδότης της Εθνικής, το βρίσκεις μπροστά σου. Όταν η πολιτεία δεν είναι δίπλα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό (επιχορηγήσεις, κίνητρα, μείωση λειτουργικών εξόδων, κ.α.), και αυτό το βρίσκεις μπροστά σου.

Μπορεί να αγωνιζόμασταν σήμερα με πολλές απουσίες και να έλειπαν τα μεγάλα ονόματα, αλλά όσοι αγωνίστηκαν φορούσαν το εθνόσημο και μία φανέλα με μεγάλη ιστορία και θα έπρεπε να έδιναν το περισσότερο από αυτό που μπορούν, τόσο οι παίκτες όσο και οι προπονητές. Αυτό δεν έγινε σήμερα...

Για την ιστορία να πούμε ότι η Εθνική μας Ομάδα στο μπάσκετ έχασε σήμερα από την Λετονία για την Προκριματική Φάση του Ευρωμπάσκετ 2022 με σκορ 77-66.