Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Οριστικό, ανοίγουν τα Δημοτικά, νηπιαγωγεία και οι παιδικοί σταθμοί

Κατόπιν ομόφωνης θετικής εισήγησης της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, ανακοινώνεται ότι θα επαναλειτουργήσουν τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020:

Μια πλατεία... "δάσος" στην πόλη της Κατερίνης (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η αλήθεια είναι ότι δεν δυσκολευτήκαμε καθόλου να την βρούμε, μιας και είναι σε ένα σχετικά κεντρικό μέρος της πόλης, στην συμβολή των οδών Νικηφόρου Βρεττάκου και Σαλαμίνος.

Ελπίδα σήμερα ξανά


Άγγελος Αγγελίδης
(Κατερίνη 24-05-2020)

Τιμήθηκε στην Κατερίνη η Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από τους Τούρκους (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΝΗΜΗ ΠΟΝΤΙΩΝ
Στον Ι.Ν. της Θείας Ανάληψης τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και στη συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο στην Πλατεία Γενοκτονίας.

Πάμε για άνοιγμα των Δημοτικών Σχολείων

Όλα δείχνουν ότι τα Δημοτικά Σχολεία θα ανοίξουν από τις 1 Ιουνίου, αφού οι δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών συνηγορούν προς αυτή την απόφαση.

Κατάθεση στεφάνων με αρκετά... απρόοπτα.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο στην Πλατεία Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού στα πλαίσια του προγράμματος εκδηλώσεων μνήμης για την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου από τους Τούρκους.

14η διημερίδα Βιολογίας Ραλλείου Λυκείου - ΠΕΒ «Η κοινωνία συναντά την σύγχρονη Βιολογία»

ΤΟ ΡΑΛΛΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΗΛΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ και Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ συνδιοργανώνουν την 14η Διημερίδα Βιολογίας με τίτλο: «Η κοινωνία συναντά τη σύγχρονη Βιολογία».

ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ (ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ) ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4Κ/2020 ΤΟΥ ΑΣΕΠ

ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ
Η ΑΣΠΕ επειδή κατά παράβαση της νομοθεσίας στην προκήρυξη 4Κ/2020 του ΑΣΕΠ δεν περιλαμβάνεται το προβλεπόμενο ποσοστό των πολυτέκνων γονέων και τέκνων, απέστειλε την ακόλουθη επιστολή - διαμαρτυρία....

Γιορτάζουν σήμερα:

καμπάνα
ΜΑΡΚΙΑΝΗ
ΠΑΛΛΑΔΙΑ