Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Δακτυλιοειδής έκλειψη ηλίου αύριο 21/6/20

Έκλειψη ηλίου έχουμε όταν η Σελήνη βρίσκεται ανάμεσα στη Γη και τον Ήλιο, οπότε αποκρύπτει εντελώς ή εν μέρει τον ήλιο.


Μαρίν Λε Πεν: ′′ Εχθρική πράξη του τουρκικού ναυτικού. - Ευκαιρία για τη Γαλλία να ανανεώσει τη θέση της στη Μεσόγειο ′′

Η Μαρίν Λε Πεν αρχηγός του δεξιού εθνικού κόμματος της Γαλλίας προέβη στην παρακάτω δήλωση σχετικά με την παρενόχληση γαλλικής φρεγάτας από τουρκικά πλοία:

Ανάκληση από τον ΕΦΕΤ αλειμμάτων τυριού


Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση αλειμμάτων τυριού που ενδέχεται να είναι επιμολυσμένα...

Στο ΕΣΠΑ το μάθημα της κολύμβησης - Τι σημαίνει αυτό για εκπαιδευτικούς, σχολεία και μαθητές

➤ Το μάθημα κολύμβησης για το οποίο θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι ότι ξεκίνησε από την Κατερίνη και από την αγάπη και την προσπάθεια των γυμναστών της πόλης μας.

Δεν συνεχίζουν στον Πιερικό

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας και θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τους ποδοσφαιριστές...

Έρευνες διάσωσης για νεαρό αγνοούμενο στη θάλασσα

Την Παρασκευή της 19ης Ιουνίου η Διασωστική Ομάδα Πιερίας κλήθηκε από το Λιμενικό σώμα της Κατερίνης να συμμετάσχει στην ανεύρεση ενός νεαρού αγνοούμενου από την πλευρά της Θεσσαλονίκης.

Εγκαίνια Βιβλιοθήκης Ελατοχωρίου

Το Δημοτικό Σχολείο Ελατοχωρίου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σας προσκαλούν στα εγκαίνια της Βιβλιοθήκης Ελατοχωρίου και παράλληλα γιορτάζουμε την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής με τη συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης.

Στοχευμένες δράσεις στην Κεντρική Μακεδονία για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας

Συνελήφθησαν 25 άτομα και ελέγχθηκαν συνολικά 3.520 άτομα. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 3.061 οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν 894 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Με 11 νέα υπηρεσιακά οχήματα ενισχύθηκε η Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας

Έντεκα νέα υπηρεσιακά οχήματα παρέλαβε χθες (19 Ιουνίου 2020) η Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας, τα οποία θα ενισχύσουν περαιτέρω την αποτελεσματική αστυνόμευση.

Έχει ο ΣΦΚ Πιερικός, τμήμα χάντμπολ;

Διαβάζοντας στην Διαύγεια μία απόφαση του ΟΠΠΑΠ (Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας Δήμου Κατερίνης)...

Ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α.Κ. για τη χρήση των δικτύων αποχέτευσης

Η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. ανακοινώνει προς τους καταναλωτές της πως προκειμένου να διασφαλιστεί η αδιάλειπτη και απροβλημάτιστη λειτουργία...