Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Δύο αθλήτριες του Αρχέλαου Κατερίνης στο στίβο στην προεθνική ομάδα γυναικών Κ20

Στην προεθνική ομάδα γυναικών Κ20 οι αθλήτριες του Αρχέλαου Κατερίνης Άννα Χατζηπουργάνη και Στέλλα Κωνσταντινίδου του προπονητή Νίκου Μαντζόλη.

Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας "Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ": Ο κορονοϊός δεν ανεβαίνει στα λεωφορεία...

Οι μαθητές της ατομικής ευθύνης, της χαλαρότητας, της καραντίνας και της τηλε-εκπαίδευσης, που καλούνται με χαριτωμένα σποτάκια να προφυλάξουν τους παππούδες τους, που στοιβάζονται σε 25αρια και 27αρια τμήματα, σε κοντέινερ (π.χ. Μουσικό Σχολείο Κατερίνης)...

Νέα επιστολή των Παμμακεδονικών Ενώσεων προς τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για το θέμα της Μακεδονίας

Προς Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη

Κύριε Πρόεδρε, Εδώ και έναν χρόνο, εκπρόσωποι των Παμμακεδονικών Ενώσεων σε Ελλάδα και ΗΠΑ, ζητούν συνάντηση μαζί σας, αλλά αρνείστε να μας δεχτείτε.

Επιστολή – καταγγελία της ΕΣΕΤ (Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου) προς τον βουλευτή της ΝΔ και δημοτικό σύμβουλο Δήμου Κατερίνης επικεφαλής συνδυασμού «Πολίτες σε Δράση» κ. Σάββα Χιονίδη

Επιστολή – καταγγελία της ΕΣΕΤ (Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου) προς τον κ. Σάββα Χιονίδη, δημοτικό σύμβουλο Δήμου Κατερίνης, επικεφαλής του συνδυασμού «Πολίτες σε Δράση» και βουλευτή της Ν.Δ. Πιερίας κ. Σάββα Χιονίδη.

«Νεο-οθωμανισμός – Ελλάδα – Ευρώπη»

Το Άρδην Θεσσαλονίκης διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 στις 19.30, με θέμα: «Νεο-οθωμανισμός – Ελλάδα – Ευρώπη».

Αυλαία για το Διαβαλκανικό Ινστιτούτο για Εκπαιδευτική και Οικονομική Ανάπτυξη

Την 1η Δεκεμβρίου του 2019, ο Ιγνάτιος Μεϊμάρης, ο λατρεμένος μου σύζυγος για 42 χρόνια, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στην καρδιά μου και στη ζωή μου.

Εκ νέου σε λειτουργία η ψηφιακή καταχώρηση εμβολιασμών για τον καταρροϊκό πυρετό του προβάτου

Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Να και μία καλή είδηση...

Με διάταξη που κατέθεσε η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως προβλέπεται να μην κλείνουν τα σχολεία για τις εκλογές των αιρετών εκπαιδευτικών και αυτές να γίνονται Σάββατο αντί για εργάσιμη ημέρα.

Απολογισμό έκανε ο Δήμος Κατερίνης στην ιστοσελίδα του

Με δελτίο τύπου στην ιστοσελίδα του ο Δήμος Κατερίνης κάνει τον απολογισμό του ενός χρόνου διοίκησης του (Σεπτέμβριος 2019 - 1 Σεπτεμβρίου 2020).

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

787 - Ξεκινά τις εργασίες της η Δεύτερη Σύνοδος της Νίκαιας.

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Ηλιοφάνεια και συννεφιά σήμερα στην Κατερίνη.