Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Αλλάζουν τα βιβλία στα σχολεία μας για να εφαρμοστεί η "Συμφωνία των Πρεσπών"

Όταν οι σκοπιανοί, όπου σταθούν και όπου βρεθούν καταπατούν την επαίσχυντη "Συμφωνία των Πρεσπών" και λένε ότι είναι Μακεδόνες και μιλούν την μακεδονική γλώσσα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει τα πάντα για να την τηρήσει...

Εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας μας στην αντιμετώπιση του κορονωϊού

Μετά το μεταναστευτικό, τώρα οι Ε.Δ. της χώρας μας καλούνται να βάλουν ξανά πλάτη αυτή τη φορά στο θέμα του κορονωϊού.

Ιατρικός Σύλλογος Πιερίας - Ανακοίνωση

Την πανδημία, ενώ σε όλη την υφήλιο οι κακεντρεχείς και ανόητοι υπερισχύουν μέσω απροσμάχητων τεχνασμάτων, στην Ελλάδα και ιδιαιτέρως στους πρόποδες του Ολύμπου έχουν βρει το ασφαλέστερο καταφύγιο, επειδή η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ στέκεται αρωγός στην απύθμενη κομπορρημοσύνη και αμετροέπειά τους.

Προς τη δημοτική αρχή Κατερίνης: Ξεκινήστε από τώρα τις προετοιμασίες για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του 2021

Τον Δεκέμβριο του 2019 η νέα, τότε, δημοτική αρχή είχε το πρώτο της μεγάλο φιάσκο, τη μεγάλη αποτυχία των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεών της.

Σαν να τρως άνοστο φαγητό...

Εκτός των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2021 και των χειμερινών του 2022, αλλά και σε οποιαδήποτε παγκόσμια διοργάνωση (Μουντιάλ) για δύο χρόνια μένει η Ρωσία με απόφαση του CAS.

Μάλλον θα μπερδεύτηκε, λάθη συμβαίνουν... (BINTEO)

Κατά την διάρκεια ενημέρωσης για τον κορονωϊό ο Υπουργός Υγείας κ. Κικίλιας είπε μεταξύ άλλων και αναφερόμενος στα μέτρα προστασίας τις ημέρες των Χριστουγέννων ότι:

Μακεδονία για τους «επενδυτές» τα Σκόπια...

Συμφωνία με την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Next.e.GO SE υπέγραψε η κυβέρνηση Μητσοτάκη για την δημιουργία εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα.

Ξεπερνάει και την πιο νοσηρή φαντασία...

Στις χθεσινές ανακοινώσεις του υφυπουργού Νίκου Χαρδιαλιά ειπώθηκε κάτι το οποίο δεν έτυχε τις απαιτούμενης προσοχής και είναι ιδιαίτερα σοβαρό.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

218 π.Χ. – Β΄ Καρχηδονιακός Πόλεμος: Οι Καρχηδονιακές δυνάμεις του Αννίβα νικούν αυτές της Ρωμαϊκής Δημοκρατίας στη μάχη του ποταμού Τρεβία.

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Καλός θα είναι ο καιρός και σήμερα στην πόλη της Κατερίνης.