Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Τουρνουά ράγκμπι στην Αυστραλία με την συμμετοχή της Ελλάδας και της... Μακεδονίας

Το "Harmony Cup" είναι ένα τουρνουά ράγκμπι που γίνεται κάθε χρόνο με συμμετοχή των τοπικών κοινοτήτων της Αυστραλίας και υποστηρίζεται από την επίσημη ομοσπονδία ράγκμπι της Αυστραλίας.


Φέτος θα διοργανωθεί στις 28 Φεβρουαρίου στην Μελβούρνη. Είναι ένα τουρνουά ράγκμπι ενταγμένο σε ένα φεστιβάλ όπου γιορτάζεται η... πολυπολιτισμική πολυμορφία και αρμονία και όπως λένε οι διοργανωτές με τη δύναμη του αθλητισμού διαλύστε τα πολιτιστικά και εθνοτικά εμπόδια!

Μάλιστα στον τρίτο γύρο του τουρνουά κληρώθηκαν να αγωνιστούν η Ελλάδα εναντίον της Μακεδονίας!

Μπορεί να πρόκειται για ένα ερασιτεχνικό τουρνουά μικρής εμβέλειας ανάμεσα κυρίως σε ομάδες μεταναστών, αλλά δείχνει τον τρόπο με τον οποίο οι σκοπιανοί προωθούν εδώ και χρόνια την προπαγάνδα τους και την διαστρέβλωση και πλαστογράφηση της ιστορίας μας.

Όπως δεν υπήρχαν αντιδράσεις από ελληνικής πλευράς τα προηγούμενα χρόνια, ούτε και τώρα θα αντιδράσει κανείς, πόσο μάλιστα μετά την "Συμφωνία των Πρεσπών". Η "αρμονία" που προωθεί το "Harmony Cup" είναι αυτό που ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ και υποστηρίζει πλέον ανοιχτά και η ΝΔ, οπότε κανένας Έλληνας επίσημος αξιωματούχος δεν πρόκειται να αρθρώσει κάποιο λόγο διαμαρτυρίας.

Είναι όλα ενταγμένα μέσα στο πλαίσιο της "κανονικότητας" που θέλουν να μας επιβάλλουν, αλλά αυτή είναι η δικιά τους κανονικότητα και όχι η δικιά μας...