Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Κάλεσμα σε Γενική Συνέλευση

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ: Σάββατο 22 Μάη, 7 μ.μ., στη Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης (πίσω από το παλιό νοσοκομείο). Θέμα: Λήψη απόφασης για απεργία την ημέρα που η κυβέρνηση της ΝΔ θα τολμήσει να φέρει για ψήφιση στη βουλή το νομοσχέδιο Χατζηδάκη.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Η πρόκληση της κυβέρνησης με το νομοσχέδιο-κόλαφο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον υπουργό Εργασίας και, με το οποίο επιχειρείται να γυρίσει η εργατική τάξη σε εργασιακές συνθήκες του μεσαίωνα, χρειάζεται εδώ και τώρα να αποτελέσει αιτία συσπείρωσης και αγωνιστικού ξεσηκωμού για όλους τους εργαζόμενους.

Το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας “Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ”, καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση προκειμένου να συζητήσουμε για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου που βάζει ταφόπλακα σε ότι δικαίωμα μας έχει απομέινει, σκιαγραφόντας για εμάς και τα παιδιά μας μια ζωή ζούγκλα, χωρίς ελευθερίες και δικαιώματα.

Στην εποχή που ζούμε και ενώ η επιστήμη και η τεχνολογία έχουν κάνει άλματα, η κυβέρνηση, συνεχίζοντας από εκεί που το άφησαν οι προηγούμενοι (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ), έρχεται να νομοθετήσει εργασιακούς όρους που μας γυρνάνε ενάμιση αιώνα πίσω. Με την κατάργηση του 8ωρου και τον περιορισμό της συνδικαλιστικής δράσης διαφημίζει την πραμάτια της στους επενδυτές η ΝΔ.

Είναι ώρα ευθύνης για όλους μας! Είναι ώρα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να δώσουμε απάντηση με τον οργανωμένο αγώνα μας μέσα από το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας “Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ”.

Όλοι και όλες στη Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου μας, το Σάββατο 22 Μάη στις 7μμ, στη Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης.

Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας “Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ”