Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Καμία μείωση στους λογαριασμούς του νερού. Υγιεινό, καθαρό νερό τώρα. Είναι υποχρέωση τους και δικαίωμά μας

Του Αντώνη Δ. Μάντζιου, οικονομολόγου
πρώην δημ. Σύμβ. Κατερίνης

Με αφορμή την ομόφωνη πρόταση του Τοπικού Συμβουλίου Κορινού προς την ΔΕΥΑ Κατερίνης για μείωση της τιμής κατανάλωσης νερού ύδρευσης στην κοινότητα Κορινού, στο 50% μέχρι της αντικαταστάσεως του δικτύου ύδρευσης λόγω της κακής ποιότητας του νερού, θα ήθελα να σημειώσω τα εξής:

Για τον Σωκράτη...

Το δημοτικό συμβούλιο Κατερίνης αποφάσισε σήμερα να μετονομάσει το Β΄ ΔΑΚ σε «Θεόδωρος Διαμαντόπουλος»...

Πανσερραϊκός - Πιερικός: 2-0

Δεν τα κατάφερε η ομάδα της Κατερίνης και γνώρισε την ήττα στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό με σκορ 2-0 για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ΄ εθνικής ποδοσφαίρου.

Η Σοφία Σακοράφα νέα πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ

Η Σοφία Σακοράφα είναι η νέα πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, όπως προέκυψε από τις σημερινές αρχαιρεσίες της ομοσπονδίας.

Συνάντηση του Δ.Σ. του Σωματείου Επαγγελματιών Αιγινίου & περιχώρων με τον Δήμαρχο Πύδνας – Κολινδρού

Συνάντηση με το Δήμαρχο Πύδνας – Κολινδρού, κ. Μανώλα, είχαν τη Δευτέρα 22 Μαρτίου, μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Επαγγελματιών, Εμπόρων και Βιοτεχνών Αιγινίου και Περιχώρων...

Κλείνει μετά από 156 χρόνια η "Πίτσος" (Pitsos) και μεταφέρεται στην Τουρκία. Αδιαφόρησαν οι ελληνικές κυβερνήσεις καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

Τίτλοι τέλους για μία ιστορική εταιρεία που συνδέεται με την ελληνική οικογένεια και οικονομία εδώ και 156 χρόνια. Με επιστολή τους οι εργαζόμενοι αναφέρουν ότι κανείς δεν έλαβε σοβαρά τις συνεχόμενες οχλήσεις τους για να βρεθεί κάποια λύση και ότι είναι πλέον στα χέρια της κυβέρνησης η τύχη της επιχείρησης και των εργαζομένων και των οικογενειών τους.

Ανακοίνωση Διεύθυνσης Κτηνιατρικής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Ενημέρωση για τη γρίπη των πτηνών

Από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής – Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης, Φαρμάκων και Εφαρμογών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με τη γρίπη των πτηνών:

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ - ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας...

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Την Πέμπτη 1 Απριλίου ο ΣΕΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ, η ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ και η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ, πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας στην Β/θμια και Α/θμια Εκπαίδευση Πιερίας στις 13.00΄και 13.30 αντίστοιχα.

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΑ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης με τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Επιτροπή Φοιτητών Πιερίας - Δυναμώνουμε τον αγώνα μας

Ο δίκαιος αγώνας μας συνεχίζεται! Ο νόμος Κεραμέως - Χρυσοχοΐδη θα μείνει στα χαρτιά. Δυναμώνουμε τον αγώνα για την επαναλειτουργία των σχολών μας με όλα τα μέτρα προστασίας!

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

H 31η Μαρτίου είναι η 90η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 275 ημέρες.

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Καλός προβλέπεται να είναι σήμερα ο καιρός στην Κατερίνη.