Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Περιοδεία του ΚΚΕ στις πληγείσες από το χαλάζι περιοχές της Πιερίας

Στις πληγείσες περιοχές της Πιερίας από την πρόσφατη χαλαζόπτωση,περιόδευσε την Παρασκευή, κλιμάκιο της ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Λεωνίδα Στολτίδη...

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ 6ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, ΚΑΡΑΛΕΚΑ ΑΛΕΞΗ!

Πρώτος σε όλο τον νομό Πιερίας στην κατηγορία του αναδείχθηκε ο μαθητής του σχολείου μας, Καραλέκας Αλέξης, στον 81ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά « Ο ΘΑΛΗΣ».

Ευρωπαϊκή Οικονομική βοήθεια μαμούθ στην Τουρκία

* Νότης Μαριάς: 15 δις ευρώ στον Ερντογάν μόνο από Προενταξιακή Βοήθεια και μόχλευση ιδιωτικών κεφαλαίων. Στα σκαριά δάνειο μαμούθ της ΕΕ στον χρεοκοπημένο Ερντογάν.

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από την ΕΜΥ

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις, προβλέπονται από σήμερα Δευτέρα (07-06-2021) το μεσημέρι στη βόρεια Ελλάδα...

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Νέο διοικητικό συμβούλιο

Με την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου και εφορευτικής επιτροπής, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021...

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ

Τουριστικές επιχειρήσεις δύο ταχυτήτων δημιουργεί η κυβέρνηση, αποκλείοντας από κάθε αναπτυξιακό πρόγραμμα και έκτακτο μέτρο στήριξης τις επιχειρήσεις μικρών τουριστικών καταλυμάτων...

ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ: Οι ψυχοκοινωνικές διαστάσεις του χρόνιου προβλήματος

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος


Ξεκινώ δηλώνοντας ότι ΔΕΝ είμαι ο μόνος που ασχολήθηκε με το χρόνιο οξύ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ μας πρόβλημα στη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΡΟΤΩΝ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ "Η ΔΗΜΗΤΡΑ"

Η Διοίκηση του Συλλόγου Αγροτών-Κτηνοτρόφων Κατερίνης "Η ΔΗΜΗΤΡΑ" καλεί όλους τους αγρότες που έχουν πληγεί απ’ την πρόσφατη χαλαζόπτωση σε συνέλευση την Τρίτη 8/6 στο κέντρο "ΕΛΙΑ" και ώρα 9 μ.μ.

ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ" από τον Αρχέλαο Κατερίνης

Μία μεγάλη διοργάνωση φέρνει στην Κατερίνη ο Αρχέλαος Κατερίνης. Το Σαββάτο 12 & την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 στο δημοτικό γήπεδο της Νέας Χράνης θα διεξαχθούν οι αγώνες ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ & ΤΟΞΩΝ με την ονομασία "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ" προς τιμήν του εκλιπόντος πρώην προέδρου του ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Δεν υπάρχει λογική εξήγηση...

Όταν έχεις δεν έχεις 3-4 ιστορικά κτίρια στην Κατερίνη και τουλάχιστον σε δύο από αυτά, τοποθετείς μπροστά τους κάδους σκουπιδιών και ανακύκλωσης, δεν υπάρχει κάποια λογική εξήγηση γιατί γίνεται αυτό.

Την Πέμπτη 10 Ιουνίου απεργώ, γιατί το αντεργατικό νομοσχέδιο μας αφορά όλους

Γνωσούλα Χαϊλατζίδου - Εκπαιδευτικός

Απεργώ γιατί η δύσκολη χρονιά που πέρασε έδειξε πως χωρίς κοινωνικό κράτος οι κοινωνίες μας είναι καταδικασμένες να σβήσουν.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

H 7η Ιουνίου είναι η 158η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (159η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 207 ημέρες.

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Καλός θα είναι ο καιρός σήμερα στην πόλη της Κατερίνης.