Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Πολύ μεγάλες καταστροφές προκλήθηκαν σε Άγιο Σπυρίδωνα, Βροντού και Κονταριώτισσα - Συνεργεία του Δήμου επιχειρούν στα σημεία που χρήζουν άμεσης διαχείρισης

Μεγάλες οι καταστροφές που προκάλεσε η θεομηνία που έπληξε το βόρειο τμήμα του Δήμου Δίου-Ολύμπου το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη (4-5 Μαρτίου 2024).

Ιδιαίτερα στις δημοτικές κοινότητες Αγίου Σπυρίδωνα, Βροντούς και Κονταριώτισσας στη διάρκεια της νύχτας έγιναν απεγκλωβισμοί οκτώ τουλάχιστον ατόμων, ενώ παράλληλα επιχειρούσαν έξι μηχανήματα του Δήμου σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομία.

Ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλης Γερολιόλιος, ήταν στις κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Δίου από την πρώτη στιγμή της κακοκαιρίας, ενώ από νωρίς σήμερα επιχειρούν το προσωπικό και τα διαθέσιμα μέσα του Δήμου στα σημεία που χρήζουν άμεσης διαχείρισης.

Η ένταση της βροχόπτωσης και της χαλαζόπτωσης ήταν πολύ μεγάλη. Συνιστούμε στους πολίτες και συνδημότες μας να περιορίσουν σήμερα τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες.

Δήμος Δίου-Ολύμπου