Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Η φιλανθρωπία κάνει κακό στην... κυβερνοασφάλεια!

Δεν το λέμε εμείς, το facebook το λέει!

Και για να αποδείξει ότι δεν μας κάνει αστεία, κατέβασε το ρεπορτάζ της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" για το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου που έγινε στην Κατερίνη από τους "ΠΟΣΥΠΑ" (Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαίρου Πιερίας), με την συμμετοχή των παλαιμάχων του Πιερικού και τις Πιερίδες Μούσες.

Το φιλανθρωπικό τουρνουά έγινε με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τα συσσίτια για τους απόρους της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος!!!

Αυτό για το facebook θεωρείται διασπορά... κακόβουλου λογισμικού!!!

Ζούμε σε σκοτεινές εποχές σε ότι έχει να κάνει με την Δημοκρατία, την ελευθερία έκφρασης και λόγου, της ελευθεροτυπίας και πρέπει να συνηθίσουμε ότι θα έχουμε από πάνω μας πάντα έναν... μπαμπούλα που θα μας διορθώνει και θα μας επαναφέρει στον σωστό δρόμο, μόνο που ο δρόμος θα πρέπει να είναι αυτός που θα διαλέγουν άλλοι και όχι εμείς.

Εντάξει δεν χωράει καν κριτική όλα όσα επικαλείται το facebook, αλλά ενώ θα έπρεπε να γελάμε με όλες αυτές τις κωμικές δικαιολογίες για να αιτιολογήσει το κατέβασμα των αναρτήσεων της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ", δυστυχώς τα πράγματα είναι αρκετά σοβαρά, μιας που με τις ενέργειες αυτών που χειρίζονται τα διάφορα κοινωνικά δίκτυα ή ακόμα και των ίδιων των κυβερνήσεων, οι ζωές μας όχι απλά παρακολουθούνται, αλλά χειραγωγούνται με τον τρόπο που θέλουν αυτοί.



➤ Και εδώ μπορείτε να δείτε το ρεπορτάζ της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" που προάγει το... κακόβουλο λογισμικό: Έπαιξαν για καλό σκοπό!