Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Φιλικά για την Ακαδημία του Πιερικού Αρχέλαου, το Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά

Φιλικά για την Ακαδημία του Πιερικού Αρχέλαου, το Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά
Τα τμήματα των Ακαδημιών του Πιερικού Αρχέλαου και της Καστοριάς να τίθενται αντιμέτωπα σχεδόν κάθε χρόνο στις προκριματικές ή τις τελικές φάσεις των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, αλλά φέτος αποφάσισαν να βρεθούν αντιμέτωπες πρόωρα.

Οι δύο ιστορικοί Σύλλογοι, με τη μακρά παράδοση στις νεαρές ηλικίες μέσα από τη δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες τους και την συνεχή παραγωγική διαδικασία νεαρών παικτών, συναντήθηκαν σήμερα, σε επίπεδο Παίδων και Παμπαίδων, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης. Εκμεταλευόμενες το κενό σε αγωνιστικές αλλά και σε μαθητικές υποχρεώσεις των αθλητών, οι δύο ομάδες επιβεβαίωσαν τόσο τις καλές τους σχέσεις, όσο και το πόσο σημαντικό θεωρούν το να έχουν οι νεαροί παίκτες παραστάσεις στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, σε ότι αφορά τις αγωνιστικές τους εμπειρίες, με στόχο την συνεχή βελτίωση και την εξέλιξη των αθλητών.


Η συνέχεια των σημερινών φιλικών αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων θα δοθεί την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, καθώς έχει προγραμματιστεί επίσκεψη του Πιερικού Αρχέλαου στην πόλη της Καστοριάς, όπου θα επαναληφθούν τα φιλικά με την ομάδα της ιστορικής πόλης της Δυτικής Μακεδονίας να ανταποδίδει τη φιλοξενία.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί και η Χριστουγεννιάτική Γιορτή των Ακαδημιών του Πιερικού Αρχέλαου, με τη διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου Τουρνουά, στο οποίο θα λάβουν μέρος οι νεαροί αθλητές του Συλλόγου.

Από τις 10:00 το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα, το Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης θα γεμίσει με νεαρούς αθλητές, σε μία χριστουγεννιάτικη μπασκετική γιορτή, με face painting και πολλές άλλες εκπλήξεις!