Κυριακή, 8 Μαΐου 2016

Εσπερινός του Αγ. Χριστοφόρου στην Κατερίνη

Εσπερινός του Αγ. Χριστοφόρου στην Κατερίνη Εσπερινός του Αγ. Χριστοφόρου στην Κατερίνη

Το απόγευμα της Κυριακής του Θωμά 8 Μαΐου τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός επί τη εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Χριστοφόρου στον πανηγυρίζοντα ομώνυμο Ιερό Ναό της Κατερίνης. 

ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΑ 2016 ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΑ 2016 ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
Στις 4/5/2016 πραγματοποιήθηκε στην Νέα Τραπεζούντα Πιερίας η εναρκτήρια εκδήλωση των Υψηλαντειων δηλαδή των καθιερωμένων εκδηλώσεων που διοργανώνει κάθε χρόνο από το 1983 ο Μορφωτικός Ποντιακός Σύλλογος Αλέξανδρος Υψηλάντεια Νέας Τραπεζούντας Πιερίας.
Τα φετινά Υψηλάντεια ήταν αφιερωμένα στην Οφίτικη Διάλεκτο με κεντρικό ομιλητή τον Οφίτη συγγραφέα και εκδότη βιβλίων OMER ASAN . Ποιός είναι ο Οmer Asan; 

Olympus Mountain Activities-Ιχνηλάτες στον Λαβύρινθο !

Olympus Mountain Activities-Ιχνηλάτες στον Λαβύρινθο !
Φτάσαμε στα 1.050 μέτρα, κι όπως… οι Γαλάτες (πλην φυσικά ενός) αποκτούσαν δύναμη από το μαγικό φίλτρο, έτσι κι εμείς παίρναμε ενέργεια από τα θρεπτικότατα και πεντανόστιμα μπισκότα του συνορειβάτη Παύλου !! και έτσι Μπήκαμε και περπατήσαμε στο εσωτερικό , όμως δε βρήκαμε κανέναν να μας υποδεχτεί. Οστά ζώων και μαυρισμένες από καπνό πέτρες έδειχναν ότι μέχρι πρόσφατα κάποιο μέρος τους είχε χρησιμοποιηθεί ως τόπος διαμονής.

Κατερίνη, 100 άτομα στις εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά, χιλιάδες στον πεζόδρομο να πίνουν καφέ!!!


Θα περίμενε κανείς την στιγμή που στην βουλή ψηφίζονται μέτρα εξαθλίωσης του ελληνικού λαού, η κοινωνία να βράζει και να είναι στους δρόμους διαδηλώνοντας και διεκδικώντας κάτι το καλύτερο.

Έλα όμως που δεν είναι έτσι…

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στελεχών Γραφείων Νεότητας στην Ι. Μ. Κίτρους

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στελεχών Γραφείων Νεότητας στην Ι. Μ. Κίτρους Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στελεχών Γραφείων Νεότητας στην Ι. Μ. Κίτρους

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 7 Μαΐου στην Κατερίνη η διήμερη συνάντηση στελεχών Γραφείων Νεότητας, στην οποία συμμετείχαν 80 περίπου νέοι (Υπεύθυνοι Ιερείς Νεότητας και λαϊκά στελέχη) από τις Ιερές Μητροπόλεις Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, Λευκάδος και Ιθάκης, Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας, και Λαρίσης και Τυρνάβου και Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος. 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ 2016

Εμείς οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι και οι πολίτες της Πιερίας που πήραμε μέρος στην Πρωτομαγιάτικη αγωνιστική απεργιακή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης εγκρίνουμε το παρακάτω ψήφισμα:
Αποτίουμε φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης σε όλους τους επώνυμους και ανώνυμους αγωνιστές των εργατικών και κοινωνικών αγώνων.

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΜΑΡΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΜΑΡΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ
Η δεύτερη Κυριακή του Μάη είναι αφιερωμένη στις μητέρες όλου του κόσμου, στα πρόσωπα που μας φέρνουν στον κόσμο, μας μεγαλώνουν, μας στηρίζουν, μας ενισχύουν, διαπλάθοντας την προσωπικότητά μας.