Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Επιμόρφωση εκπαιδευτικών της Γερμανικής Γλώσσας στο 2ο ΓΕΛ

Στη βιβλιοθήκη του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης πραγματοποιήθηκε η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών της Πιερίας, που διδάσκουν την ξένη γλώσσα των Γερμανικών στα Γυμνάσια και Λύκεια της περιοχής μας.

Παιδική χαρά τα σύνορα μας! 268 αλλοδαποί μπήκαν παράνομα, μόνο σήμερα στη χώρα μας...


Παρά τις βαρύγδουπες δηλώσεις των αρμόδιων υπουργών της κυβέρνησης, τίποτα δεν έχει αλλάξει βλέποντας τις συνεχιζόμενες ροές μεταναστών/προσφύγων; προς τη χώρα μας, κυρίως μέσω των θαλασσίων συνόρων μας.

Προβολή ταινίας από την Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης.

Η Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης σε συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας) συνεχίζουν τις προβολές...

Χορήγηση επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης χειμερινής περιόδου 2019/2020.

Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα και των Υφυπουργών κ.κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου και Θεόδωρου Σκυλακάκη, εγκρίθηκε η χορήγηση του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης για την χειμερινή περίοδο 2019/2020.

Πρόσκληση: Ποδηλατική Παιδεία στα σχολεία της Πιερίας.

Ο Τομέας Ποδηλατικής Παιδείας του συλλόγου της Ποδηλατικής Από-Δρασης Πιερίας υλοποιεί και φέτος ενημερωτικές παρουσιάσεις στα σχολεία της Πιερίας, με έγκριση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Συνεχίζουμε τις δεκαπενθήμερες συναντήσεις μας. Την Παρασκευή 08/11/2019 και ώρα 7:30 μ.μ. Εισηγητής ο γνωστός Δάσκαλος Δημήτρης Νατσιός με θέμα: Η παιδεία του Γένους και τα άθεα γράμματα.

Πρόσκληση σε σύσκεψη του ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Πρόσκληση σε σύσκεψη του ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (Σ.Τ.Ο) με θέμα...

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ & ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου εορτάζει τα Ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, στην ανακομιδή του ιερού λειψάνου του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου.

ΕΤΗΣΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΖΩΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2019.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΕΤΗΣΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΖΩΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2019.

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δίου-Ολύμπου.


Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στην Κοινότητα Λιτοχώρου...

Καθιέρωση της 30ής Οκτωβρίου, επετείου της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, ως δημόσιας εορτής τοπικής σημασίας για το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το άρθρο 1 του Π.Δ. 50/2016 (ΦΕΚ 81/Τεύχος Α/09-05-2016) καθιερώνεται η 30η Οκτωβρίου, επέτειος της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, ως δημόσια εορτή τοπικής σημασίας για το Δήμο Θεσσαλονίκης.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΑΕΕ ΠΙΕΡΙΑΣ - Ανακοίνωση για εορταστική εκδήλωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας καλεί τα μέλη και τους φίλους του Σωματείου να τιμήσουν με την παρουσία τους την εορταστική εκδήλωση που διοργανώνει για την προστάτιδά του Αγία Αικατερίνη τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 12.00 στην αίθουσα του κέντρου ΕΛΙΑ.

Σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας σε τακτική συνεδρίαση την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019.


Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019...

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης στην παρέλαση της επετείου του ΟΧΙ.

Κάτω από τον ηλιόλουστο ουρανό της Κατερίνης οι μαθητές των σχολείων γιόρτασαν την ημέρα του ιστορικού "ΟΧΙ", ανατρέχοντας στο ένδοξο παρελθόν και γράφοντας την ελληνική ιστορία που υψώνεται ορόσημο στην παγκόσμια κοινή γνώμη.

ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 0-3

ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 0-3 (8-25, 6-25, 3-25)

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

539 π.Χ. - Ο Κύρος Β΄ της Περσίας εισέρχεται στη Βαβυλώνα και επιτρέπει στους Εβραίους να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΑΒΡΑΜΙΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΜΕΛΙΤΙΝΗ