Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΤΖΟΓΟΥ!



Δικαιώνει καθημερινά τον άτυπο τίτλο της… «πρωτεύουσας του παράνομου τζόγου» η  Κατερίνη, όπου τα καταστήματα μετατρέπονται σε χρόνο- ρεκόρ σε αυτοσχέδια καζίνο που δίνουν στους θαμώνες τους την ευκαιρία να… χάνουν…

χρήματα παίζοντας απαγορευμένα τυχερά παιχνίδια.
Σε άλλο ένα κατάστημα, στο οποίο έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, διαπιστώθηκε ότι βρίσκονταν σε λειτουργία 14 υπολογιστές που έπαιζαν το παράνομο παιχνίδι «φρουτάκια». Ο 24χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος έσβησε από τις οθόνες όσα εμφανίζονταν χρησιμοποιώντας τον κεντρικό server, αλλά η κίνησή του έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς.
Ο 24χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης κατηγορούμενος για διενέργεια παράνομων τυχερών παιγνίων. Η ίδια κατηγορία βαρύνει και τον 40χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος που απουσίαζε την ώρα του ελέγχου και αναζητείται, ενώ ο κεντρικός server κατασχέθηκε.

Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΠΕΤΤΥ ΣΚΟΥΦΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Η Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης πιστή στο ραντεβού της με τους σινεφίλ της πόλης μας ξεκινάει τις χειμερινές της προβολές για το 2015.
Στο γνωστό φιλόξενο χώρο του Κινηματογράφου Ευκαρπίδη, θα ταξιδέψουμε και πάλι στα μονοπάτια της έβδομης τέχνης με εξαιρετικές ταινίες που αναδεικνύουν τη συνεχή προσπάθεια των δημιουργών να ανακαλύπτουν και να ερμηνεύουν τον κόσμο μέσα από το δικό τους βλέμμα.