Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

ΟΝΝΕΔ Πιερίας - Ανακοίνωση

Είναι λογικό ότι για να επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία οποιοδήποτε πρώην μέλος της, το οποίο τα τελευταία κρίσιμα έτη για τη χώρα μας συμμετείχε ενεργά στην εξουδετέρωση κάθε κατάκτησής της με την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά και στη συνέχεια βρισκόταν ενάντια στη σημερινή ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη...

Η Ελληνική Θράκη στα χέρια του κυρίου Παδίνκοφ;

Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης
Μέλος του ΙΗΑ

Παράξενα πράγματα συμβαίνουν στην Ελληνική Θράκη, μετά από όσα ανεξήγητα συνέβησαν στις Πρέσπες, με το Σκοπιανό τοπίο στην ομίχλη.

257.000 ευρώ από την κυβέρνηση στον Δήμο Κατερίνης για αναβάθμιση παιδικών χαρών.

Στο πλαίσιο των Προσκλήσεων του Προγράμματος «ΦιλόΔημος ΙΙ» του υπουργείου Εσωτερικών, ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ενέκρινε την ένταξη των κάτωθι Πράξεων δήμων συνολικού ποσού ύψους 1.481.199,00 ευρώ με τη συμμετοχή των δήμων να ανέρχεται στο ποσό των 209.799,00 ευρώ.

Ειδικές αστυνομικές δράσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Κεντρική Μακεδονία. Συνελήφθησαν 72 άτομα και βεβαιώθηκαν 786 παραβάσεις

Συνελήφθησαν 72 άτομα, βεβαιώθηκαν 786 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα και προσήχθησαν 207 άτομα. Πραγματοποιήθηκαν 3.874 έλεγχοι ατόμων, 2.767 έλεγχοι σε οχήματα και 207 έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Εξιχνιάστηκαν απάτες σε εμπόρους σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας

Εξιχνιάστηκαν, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, συνολικά 6 απάτες σε ιδιοκτήτες εταιρειών πώλησης εμπορευμάτων, που έγιναν τον τελευταίο χρόνο σε περιοχές της Ημαθίας, Πέλλας και Θεσσαλονίκης.

Ανακοίνωση από τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών


Από τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ενημερώνονται οι πολίτες ότι λόγω των ασυνήθιστων καιρικών συνθηκών που επικρατούν τους τελευταίους μήνες στη χώρα...

Δήλωση Προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας Γιάννη Κουρινιώτη

Η Νέα Δημοκρατία, η υπεύθυνη και ώριμη πολιτική δύναμη στη χώρα μας και ο Πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης , έχουμε απευθύνει κάλεσμα σ’ όλους τους Έλληνες πολίτες, να ενώσουμε δυνάμεις για να αλλάξουμε μαζί την Ελλάδα.

Προσκυνηματικός Περίπλους του Αγίου Όρουςαπό την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Προσκύνημα στο Άγιον Όρος διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος την Τρίτη 31 Ιουλίου, που περιελάμβανε θαλάσσια περιήγηση της εσωτερικής πλευράς της Αθωνικής Χερσονήσου.

Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας - Συμβουλές ασφαλείας στην παραλία.

Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία 29χρονου αλλοδαπού που έγινε πριν μερικές μέρες σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς. Συνελήφθησαν 8 αλλοδαποί με εντάλματα σύλληψης

Επιτέθηκαν στον 29χρονο με σκοπό την ληστεία και με χρήση μαχαιριού τον τραυμάτισαν θανάσιμα. Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση εντοπίστηκαν μαζί με ακόμα 8 αλλοδαπούς και βρέθηκαν 6 μαχαίρια.

Δημήτρης Νατσιός: "Να τι σημαίνει ανάληψη πολιτικής ευθύνης..."

Παρακολουθήσαμε, όσοι ακόμη αντέχουμε, το λεγόμενο «υπουργικό συμβούλιο», ακούσαμε την αγραβάτωτη ανικανότητα να ψελλίζει και να σιαλίζει, με κατεβασμένα τα μούτρα, κάτι αερόφουσκες, περί πολιτική ευθύνης.

"Μένουμε Θεσσαλονίκη" : Η Θεσσαλονίκη κλυδωνίζεται

Η εξάντληση του Μπουταρισμού, οι μείζονες συνέπειές της και η χαρτογράφηση του πολιτικού τοπίου ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.

156 ημέρες αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις Τουρκικές φυλακές. Ανήμπορη η ελληνική κυβέρνηση να αντιδράσει, απλά περιμένει…

Αγριόγιδα στον Όλυμπο, στο Οροπέδιο των Μουσών 2700 μ.- Βίντεο Γιάννης Γραμματικόπουλος


Ε.Ο.Σ Πέτρας Πιερίας - 1η Αλπική αποστολή του Συλλόγου στις Ελβετικές Άλπεις. (ΦΩΤΟ)

Τις ημερομηνίες από 20 Ιουλίου έως 26 Ιουλίου 2018 ο ΕΟΣ Πέτρας πραγματοποίησε την 1η του αποστολή στις Άλπεις με στόχο τις κορυφές του Matterhorn και dufourspitze τους όρους Μόντε ρόζα.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

8 - Ο Ρωμαίος στρατηγός Τιβέριος νικά τους Ιλλυριούς στη Δαλματία, κοντά στον ποταμό Μπόσνα.

Γιορτάζουν σήμερα:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 3 Αυγούστου 2018