Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Κλείνουν στις 16 Νοέμβρη, αλλά κάτι ξέχασαν...

Το πανελλαδικό κλείσιμο των καταστημάτων αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων - ΠΟΕΣΕ, αντιδρώντας στα νέα μέτρα της κυβέρνησης. Στα αιτήματα τους όμως δεν είδαμε καμία αναφορά για τον διαχωρισμό των πολιτών σε εμβολιασμένους και μη, για την επιβάρυνση των πολιτών με τα ράπιντ τεστ, και καμία αναφορά για το ότι οι καταστηματάρχες κατάντησαν να έχουν γίνει χωροφύλακες.

Παραμένουν στα περσινά επίπεδα τα δημοτικά τέλη στον Δήμο Κατερίνης. Δυστυχώς δεν μειώνονται...

Δεν βγήκε δυστυχώς ευχάριστη είδηση από το σημερινό δημοτικό συμβούλιο Κατερίνης σε ότι έχει να κάνει με τα δημοτικά τέλη. Γιατί ευχάριστη είδηση θα ήταν να ανακοινωθεί μία γενναία μείωση τους για όλους τους δημότες. Αυτό δεν έγινε. 

Απλήρωτοι για 4 μήνες στο Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης. Γιατί, τι συμβαίνει;

Η Επανάσταση του 1821 στην ελληνική και ξένη ποίηση

Του Παναγιώτη Γ. Αλεκάκη *

Θα συνεχίσουμε το αφιέρωμά μας στη θέση που έδωσαν Έλληνες και ξένοι ποιητές στην Επανάσταση του 1821, από το οποίο σεμνό προσκύνημά μας στην αθέατη αυτή πλευρά του πνεύματος – και το επαναλαμβάνουμε, εξίσου σημαντική με τα γεγονότα – δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν τα ηρωικά κατορθώματα των Σουλιωτών και Σουλιωτισσών.

Ανάκληση "κεμπάπ" από τον ΕΦΕΤ

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων» έτους 2021, προέβη σε δειγματοληψία παρασκευάσματος κρέατος με τα στοιχεία: «ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΤΥΠΟΥ ΚΕΜΠΑΠ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ»...

Στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων

Στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στην Κεντρική Μακεδονία, στο πλαίσιο ειδικού τροχονομικού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Προς τη δημοτική διοίκηση. Μειώστε τα δημοτικά τέλη! Οι περισσότεροι επαγγελματίες έχουν διαλυθεί οικονομικά, θέλουν στήριξη

Τις τελευταίες ημέρες μάλλον παρακολουθούμε ένα ακόμη επικοινωνιακό «παιχνιδάκι» από την πλειοψηφία του Δήμου της Κατερίνης.

Ευχαριστήριο Προσκόπων Κατερίνης προς Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης

Το Σάββατο 06 Νοεμβρίου 2021 η 1η Ομάδα Προσκόπων Κατερίνης επισκέφθηκε το Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Σύλληψη στην Πιερία για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (9 Νοεμβρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΡΑΝΗ αύριο Πέμπτη 11 Νοεμβρίου

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης γνωστοποιεί, την προγραμματισμένη διακοπή της υδροδότησης στη Νέα Χράνη, αύριο Πέμπτη 11 Νοεμβρίου από τις 09:00 π.μ. έως τις 13:00.

Διανομή προϊόντων στις οικογένειες του ΚΕΑ-TEBA από τον Δήμο Κατερίνης και τους Δήμους - εταίρους

Ο Δήμος Κατερίνης, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, σε συνεργασία με τους Δήμους - εταίρους Δίου – Ολύμπου και Πύδνας – Κολινδρού...

Αιώνια τιμή και δόξα στον Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνο Κατσίφα!

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής *


Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου του παρόντος έτους πραγματοποιήθηκε μνημόσυνο, από την επιτροπή εθνικής μνήμης Κατερίνης, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Αναλήψεως Κατερίνης στη μνήμη του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 10η Νοεμβρίου είναι η 314η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (315η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 51 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Άστατος προβλέπεται να είναι σήμερα ο καιρός στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Τετάρτη σήμερα 10 Νοεμβρίου 2021