Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑνΕΚ

«ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΝΕΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» και «ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΕΞΩ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΜΜΕ ΜΕ ΕΞΩΣΤΡΕΦΗ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ»

Σύλληψη για ναρκωτικά στην Κατερίνη.

Σύλληψη για ναρκωτικά στην Κατερίνη.
Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, συνελήφθη στην Κατερίνη 46χρονη υπήκοος Αλβανίας, διότι στην κατοχή της αλλά και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Δήμος Κατερίνης: Ελευθερία Μετακίνησης στις πόλεις - FREE mobility

Η εξ αναβολής βιωματική εκδήλωση, στο πλαίσιο του προγράμματος Free Mobility με θέμα: «Ελεύθερη Πρόσβαση – Ελευθερία για να Ζω», θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018, κατά τις ώρες 10:30 π.μ. – 12:30 μ. στην Πλατεία Ελευθερίας.

Χιούστον, έχουμε πρόβλημα...


Λόγο... τεχνικού προβλήματος, "εξαφανίστηκαν" οι περισσότερες από τις σημερινές μας αναρτήσεις (21-2-18).
Γίνεται προσπάθεια να αποκατασταθούν.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν πως το ελαιόλαδο ήταν κορυφαίας ποιότητας (οξύτητας 0,24)

Προς τις 836 οικογένειες που προμηθεύτηκαν εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο από την αγορά “Χωρίς Μεσάζοντες” που οργανώθηκε από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

Λίγοι αλλά... καλοί! (Διαμαρτυρία στην Εφορία Κατερίνης) (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ - ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

Επιστολή μέλους της ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας

Ως μέλος της ΔΑΚΕ για τουλάχιστον 20 χρόνια με αγώνες και σταθερή παρουσία στα συνδικαλιστικά, δημοτικά και εκπαιδευτικά δρώμενα, ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας την ανησυχία μου για όσα συμβαίνουν στη συνδικαλιστική παράταξη της ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας.