Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Να διώξουμε τον φόβο από την ζωή μας...

Από την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου η εφορία της κυβέρνησης της ΝΔ θα αρχίσει να βεβαιώνει πρόστιμα 100 ευρώ σε όποιον πολίτη, άντρα ή γυναίκα άνω των 60 ετών δεν έχει εμβολιαστεί.

Ερώτηση στην Βουλή της "Ελληνικής Λύσης" για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα Πιέρια Όρη

Ερώτηση που έχει κατατεθεί στην Ελληνική Βουλή από την Ελληνική Λύση (2190/11-1-2022) σχετικά με το θέμα «Ξεσηκωμός στην Πιερία εναντίον της επικείμενης εγκατάστασης ανεμογεννητριών στους Πέντε Πύργους Μηλιάς Πιερίας».

Αναβάλλονται όλοι οι αγώνες της επόμενης αγωνιστικής των εθνικών κατηγοριών χάντμπολ

Η ΔΕΠ/Ο.Χ.Ε. στη συνεδρίαση της, την Τετάρτη 12/1/2022, αποφάσισε την αναβολή όλων των προγραμματισμένων αγώνων των Εθνικών κατηγοριών της τρέχουσας αγωνιστικής (15-19/1/2022).

ΔΕΥΑΚ - Ανακοίνωση διακοπής υδροδότησης

Προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης θα σημειωθεί στην Δ.Κ. Περίστασης, την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 από τις 9:30 το πρωί μέχρι και τις 2:30 το μεσημέρι.

Έντονη διαμαρτυρία της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας

Την έντονη διαμαρτυρία της εκφράζει η ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ για την αδειοδότηση δύο θηριωδών Φωτοβολταϊκών (Φ/Β) σταθμών στις περιοχές NATURA (ΖΕΠ) «Έλος Αρτζάν» και «Περιοχή Ανθοφύτου», στο Κιλκίς, με τις παρατυπίες στην περιβαλλοντική αδειοδότηση να προέρχονται από τα ψηλότερα κλιμάκια του ΥΠΕΝ!

13 σύγχρονες στάσεις τοποθετήθηκαν σε οικισμούς του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού

Το Φεβρουάριο 2021 είχε εγκριθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών πρόταση που είχαμε κάνει για ένταξη στο πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” που αφορούσε την τοποθέτηση στεγάστρων/στάσεων λεωφορείων.

Κρούσματα Αφρικάνικης Πανώλης των Χοίρων στην Βουλγαρία

Ανακοίνωση της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με την εντατικοποίηση των μέτρων λόγω της επιζωοτίας της Αφρικανικής Πανώλης των Χοίρων (ΑΠΧ) σε αγριόχοιρους στη Βουλγαρία.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 13η Ιανουαρίου είναι η 13η μέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 352 μέρες (353 σε δίσεκτα έτη).

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Αντίο βροχές, καλωσόρισες κρύο...

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Πέμπτη σήμερα 13 Ιανουαρίου 2022