Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Με πίστη ο Δίας για το διπλό, αμφίβολοι οι βασικοί Παπαστεργίου και Λαζαρίδης.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Δία Δίου ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της Κυριακής (6/10) στην Τσαριτσάνη κόντρα στον τοπικό Οικονόμο.

Μήνυμα Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης για την 5η Οκτωβρίου Παγκόσμια Ημέρα του Εκπαιδευτικού.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Καλείστε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας, σε τακτική συνεδρίαση την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, με θέματα ημερήσιας διάταξης ως ακολούθως:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ 31/08/2019 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας ως νέα διοίκηση του Δήμου Δίου Ολύμπου, και μετά από σχετική επισκόπηση των Οικονομικών Στοιχείων του Δήμου μας με ημερομηνία 31/08/2019 από τους ορκωτούς λογιστές του Δήμου και την οικονομική Υπηρεσία, όπως σας είχαμε προαναφέρει, σας ενημερώνουμε...

Πρόγραμμα Καταπολέμησης και Επιτήρησης της Λύσσας - Έναρξη της 11ης Εμβολιακής Εκστρατείας των Αλεπούδων.


Το Τμήμα Ζωοανθρωπονόσων της Διεύθυνσης Υγείας των Ζώων της Γενικής Διεύθυνσης Κτηνιατρικής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενημερώνει τους πολίτες ότι...

Προς τη δημοτική αρχή Κατερίνης: Πότε θα έρθει το νερό στα χωριά; Τι θα γίνει με τα χρέη της ΔΕΥΑΚ;

Χθες Πέμπτη η νέα διοίκηση του Δήμου της Κατερίνης μας ενημέρωσε για το θέμα των μηχανισμών καταγραφής συνομιλιών στη ΔΕΥΑΚ.

Παράταση εγγραφών για το "ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ"

Με απόφασή της η οργανωτική επιτροπή του αγώνα δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», προκειμένου να ικανοποιήσει την αυξημένη ζήτηση εγγραφών της τελευταίας στιγμής παρατείνει την προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής...

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

➤ Ούτε κατάθεση στεφάνων;
➤ Ούτε ομιλία;
➤ Ούτε μια έκθεση;
➤ Ούτε επιμνημόσυνη δέηση;

Αγιασμός του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατερίνης "Δρυάνιστα" - Πρόγραμμα νέας χρονιάς

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατερίνης "Δρυάνιστα" σας καλεί στην τελετή Αγιασμού για την νέα Πολιτιστική χρονιά του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 18.00 στην αίθουσα του συλλόγου (19ης Μαΐου 45).


Μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων για δολιοφθορά κατέθεσε ο Δήμος Κατερίνης - Νέα «επίθεση» στο δημοτικό κήπο. Τραυματίστηκαν θανάσιμα τέσσερα ελάφια.

Μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων για δολιοφθορά κατέθεσε ο Δήμος Κατερίνης δια των αντιδημάρχων Καθαριότητας Γ.Κυριακίδη και Πρασίνου Ευ.Κήπου καθώς τα ξημερώματα της 4ης Οκτωβρίου σημειώθηκε νέα επίθεση στο δημοτικό κήπο με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό τεσσάρων ακόμη ελαφιών.

Job-Shadowing Φιλοξενία στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης

Το 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης φιλοξένησε τη συνάδελφο κ. Martina MackManschott από τη Γερμανία το διάστημα από 23 μέχρι 27 Σεπτεμβρίου 2019. Η συνάδελφος εργάζεται στο σχολείο Haidwald- Grundschule που βρίσκεται στο Maxdorf του ομοσπονδιακού κρατιδίου της Ρηνανίας- Παλατινάτου.

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ - Προετοιμασία για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Ιδιαίτερα έντονη κινητικότητα για την διοίκηση των Πιερίδων Μουσών. Η έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου ταυτίζεται με την έναρξη προετοιμασίας της Ομάδας και της Ακαδημίας...

Το Φιλοζωικό Σωματείο Κατερίνης «Ο ΑΡΓΟΣ» για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων σήμερα 4 Οκτωβρίου 2019, μια ημέρα αφιερωμένη σε όλα τα ζώα, αλλά και στους ανθρώπους που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την φροντίδα και την προστασία τους.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

23 - Επαναστάτες καταλαμβάνουν και λεηλατούν την κινεζική πρωτεύουσα Τσανγκάν κατά τη διάρκεια μίας εξέγερσης αγροτών.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΙΕΡΟΘΕΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 4 Οκτωβρίου 2019