Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

“5ο LAKOS MUSIC FESTIVAL”

Στο καταπράσινο τοπίο της περιοχής του «Λάκκου» στις όχθες του ποταμού Ενιπέα στο Λιτόχωρο, διοργανώνεται το“5οLakosMusicFestival” στις 17, 18 και 19 Αυγούστου 2018, υπό την αιγίδα του Δήμου Δίου – Ολύμπου.
Με ώρα έναρξης κάθε βράδυ στις 8.00, η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Φύτεψε τη λύση... Μάθε τι μπορείς να κάνεις!

Μάθε να φυτεύεις, να τσαπίζεις, να ποτίζεις και να παράγεις φρέσκια, καθαρή τροφή εποχής, χωρίς χημικά που δηλητηριάζουν την υγεία μας και το περιβάλλον. Στήριξε τους παραγωγούς που καλλιεργούν την τροφή μας με σεβασμό προς το περιβάλλον & την υγεία μας, μοιράσου μαζί τους τις ανάγκες σου και με αυτόν τον τρόπο ξαναπάρε τον έλεγχο της διατροφής σου.

Ευχαριστήριο της ADRA για όσους πρόσφεραν βοήθεια για τους πυρόπληκτους της Αττικής.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πολίτες για τη συνεισφορά τους με οποιοδήποτε τρόπο στην πρωτοβουλία μας να συλλέξουμε μαζί Είδη Πρώτης Ανάγκης, τρόφιμα, είδη υγιεινής, νερά και φαρμακευτικά σκευάσματα, ώστε να καλυφθεί μέρος των αναγκών των πυρόπληκτων στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής.

Επίσκεψη του Πιερικού στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο

Ο πρόεδρος και μέλη της διοίκησης του ΣΦΚ Πιερικού πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και συναντήθηκαν με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Γεώργιο.

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας, ενόψει της εορταστικής περιόδου του Δεκαπενταύγουστου


Αφορά αποκλειστικά τις παραβάσεις παράνομης στάθμευσης (άρθρο 34) και παράνομης στάσης και στάθμευσης (άρθρο 4 παρ. 3) του Κ.Ο.Κ.

Κάτω από το 20% η ανεργία – Μία ενθαρρυντική και αισιόδοξη εξέλιξη

*Της Γνωσούλας Χαϊλατζίδου 

Με τα πιο πρόσφατα στοιχεία που ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ η ανεργία στη χώρα μας υποχώρησε στο 19,5% το μήνα Μάιο, πέφτοντας κάτω από το όριο του 20% για πρώτη φορά μετά το 2011...

Ανάρτηση κατάστασης πληρωμής δικαιούχων της δράσης 1.1 «Βιολογικής Γεωργίας»του Γεωργοπεριβαλλοντικού Μέτρου 2.1.4 του ΠΑΑ 2007-2013 για το έτος 2016

Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πιερίας γίνεται γνωστό ότι στον πίνακα Ανακοινώσεων της Υπηρεσίας μας (28ης Οκτωβρίου 40, Κατερίνη) έχει αναρτηθεί η κατάσταση πληρωμής δικαιούχων της δράσης 1.1 «Βιολογική Γεωργία» για το έτος 2016, μετά την εξέταση των ενστάσεων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ

"H Δ.Ε.Υ.Α Κατερίνης σας ενημερώνει, ότι σήμερα 10 Αυγούστου ημέρα Παρασκευή θα υπάρχει διακοπή νερού για τις επόμενες τρεις ώρες στις οδούς...

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι εργασίες από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της

Με ταχύ ρυθμό εξελίσσονται σε καθημερινή βάση, παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, προκειμένου να διασφαλιστεί η ορατότητα και κατ΄επέκταση η ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών.

Μόνο τέσσερις χώρες είδαν την οικονομία τους να συρρικνώνεται περισσότερο από ότι στην Ελλάδα. Οι δυο από αυτές είχαν εμφύλιο πόλεμο...

Άρθρο της Washington Post που περιγράφει την τραγική εικόνα της ελληνικής οικονομίας..

- Μπορεί στην Ευρώπη να δηλώνουν ότι η Ελλάδα ξεπερνάει την κρίση αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική... Η Ελλάδα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες οικονομικές αποτυχίες της ιστορίας!

Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών 2018 στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης - Πρόσκληση προς όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Ν. Πιερίας

Τη Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018, ώρα 20:00, στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση εκπροσώπων με θέμα την οργάνωση του Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών 2018.

Δρόμος Αλληλεγγύης Ενορίας Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης 2018

Ο Ιερός Ναός Αγίου Χαραλάμπους διοργανώνει και προκηρύσσει τον 5ο Αγώνα Δρόμου Αλληλεγγύης συνολικής απόστασης 5χλμ, o οποίος διεξάγεται εντός των ορίων της ενορίας και έχει χαρακτήρα αγωνιστικό– περιπατητικό. Για το 2018 επιλέχθηκε η ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Η Λάμψη της Αγάπης».

8 Σεπτεμβρίου - Όλη η Ελλάδα στην Θεσσαλονίκη για την Μακεδονία μας

Έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στον Πολύγυρο, με αφορμή τον χάρτη επικινδυνότητας που εκδόθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στον οποίο ο νομός Χαλκιδικής εμφανίζει για σήμερα, Παρασκευή, 10 Αυγούστου υψηλή επικινδυνότητα (βαθμού 4).

163 ημέρες αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις Τουρκικές φυλακές. Ανήμπορη η ελληνική κυβέρνηση να αντιδράσει, απλά περιμένει…


Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα 10 Αυγούστου

654 - Εκλέγεται ο Πάπας Ευγένιος Α΄ για να διαδεχθεί τον Πάπα Μαρτίνο Α΄.

Γιορτάζουν σήμερα 10 Αυγούστου:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 10 Αυγούστου 2018