Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Το τμήμα σκοποβολής του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ Κατερίνης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του (ΦΩΤΟ)

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ
Σε γιορτινή ατμόσφαιρα, διοίκηση, προπονητές και αθλητές-τριες του τμήματος σκοποβολής του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο σκοπευτήριο του Β΄ ΔΑΚ.

Χρ. Τζιουβάρας: Το «σχέδιο» είναι η αναγκαία και ικανή συνθήκη για την ανάπτυξη της Περιφέρειας

Συνέντευξη στο ράδιο Flash 99.4 και στον Γιάννη Μαγκριώτη παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πιερίας της Παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία», Χρήστος Τζιουβάρας.

Νίκος Μπίνος "Η Διαδρομή" -- Μουσική Νίκος Πατρής σε στίχους του Νίκου Χαλεπλή

Διαμαρτυρία υγειονομικών της Κατερίνης που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας έξω από σπίτια βουλευτών (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πορεία και διαμαρτυρία έκαναν σήμερα το βράδυ υγειονομικοί της πόλης μας που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας έξω από τα σπίτια του βουλευτή της ΝΔ, κ. Φώντα Μπαραλιάκου και της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μπέττυς Σκούφα.

Το Σύγχρονο Ποδόσφαιρο συναντάει την Επιστήμη των Μαθηματικών

Γράφει ο Κωνσταντίνος Τσακιρίδης: Αναλυτής Ποδοσφαίρου Football Performance Video and Data Αnalyst της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961.

Θανάσης Λιακόπουλος για την Ολυμπιάδα του Κορινού: Μη μας λέτε μόνο τι θα γκρεμίσετε. Πείτε μας και τι δεσμεύεστε να επιλύσετε και πώς θα προστατέψετε τους ιδιοκτήτες

Σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο Κατερίνης η δημοτική πλειοψηφία θα φέρει θέμα για τη διάλυση του νομικού προσώπου «Ολυμπιάδα» στον Κορινό.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Ν ΠΙΕΡΙΑΣ Ανακοίνωση - Αλληλεγγύης

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Ν ΠΙΕΡΙΑΣ κατά την διάρκεια των εγκαινίων του νέου γραφείου τους, οι συγκεντρωμένοι συνταξιούχοι εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους, σε όλους τους εργαζόμενους που αυτή την περίοδο βρίσκονται σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις διεκδικώντας για αυτούς και τις οικογένειες τους,

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΡΟΤΩΝ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ "Η ΔΗΜΗΤΡΑ"

Συνάδερφοι αγρότες κτηνοτρόφοι, ζούμε την ακρίβεια στο ρεύμα, στο πετρέλαιο, στις ζωοτροφές, στα λιπάσματα, στα αγροτικά μέσα και εφόδια, τον υψηλό ΦΠΑ.

Συνελήφθη ημεδαπός στην Κατερίνη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Εντοπίστηκαν 12 δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην οικία του.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 11η Φεβρουαρίου είναι η 42η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 323 ημέρες (324 σε δίσεκτα έτη).

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Καλός και σήμερα ο καιρός στην πόλη της Κατερίνης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Παρασκευή σήμερα 11 Φεβρουαρίου 2022