Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Η Επιτροπή Αγώνα Κατά των Ανεμογεννητριών στα Πιέρια Όρη, σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα

Δήμος Κατερίνης: Ευχές της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (ΕΠΟΙΖΩ) για το ΠΑΣΧΑ

Τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (ΕΠΟΙΖΩ) του Δήμου Κατερίνης, στο περιθώριο της σημερινής συνεδρίασης αντάλλαξαν ευχές, ενώ με την ευκαιρία απευθύνουν εγκάρδιες ευχές σε όλους τους δημότες: "Οι Άγιες ημέρες και η Ανάσταση του Θεανθρώπου, να πλημμυρίσουν τις καρδιές με το φως της αγάπης και της ελπίδας! Καλή Ανάσταση. Χρόνια πολλά! ".

Ομιλία του Δρ.Ι.Καζταρίδη στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

Ο Δρ. Ι.Καζταρίδης, Ιστορικός, Συγγραφέας και Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, τίμησε για ακόμη μια φορά το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) και συμμετείχε στην εκπαιδευτική δράση «Ιστορία της Πιερίας 1800-2000» (16/03), κατά την οποία παρουσίασε ως επίτιμος προσκεκλημένος την τοπική Ιστορία, αξιοποιώντας ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Ευχές του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Ευχές για Πάσχα

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ & ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΑΠΟ ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ



Ευχές για το Πάσχα

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας "ΖΕΥΣ" εύχεται στα μέλη, στους φίλους, στη δρομική κοινότητα και σε όλους το ανέσπερο φως της Αναστάσεως του Κυρίου να φωτίζει τις καρδιές και τη ζωή όλων.
Καλή Ανάσταση - Καλό Πάσχα!

Γιάννης Παπαζαχαρίας | Πασχαλινές Ευχές

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΕΗ

Οι συμβουλές του αρχηγού...

Ο Χρήστος Ρόβας μόλις έχει γίνει αλλαγή στον αγώνα της Κυριακής του Ηρακλή με τον Εδεσσαϊκό και αφού έχει πετύχει το 30ο γκολ του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Στον πάγκο της ομάδας τον πλησιάζει ο γενικός αρχηγός και βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Τάσος Κατσαμπής.

36η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η Ελληνική κυβέρνηση;

Έλεγχοι υγειονομικού ενδιαφέροντος στην αγορά της Πιερίας ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Εντατικοί έλεγχοι σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος της Πιερίας διενεργούνται από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα, ενώ συμμετέχει και σε κλιμάκια ελέγχου συναρμόδιων υπηρεσιών της Π.Ε.Πιερίας (Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας).

Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ: Ενημέρωση για προστασία των μελισσών από ψεκασμούς και Ορθολογική Χρήση Γεωργικών Φαρμάκων

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας υπενθυμίζει στους παραγωγούς τη αναγκαιότητα προστασίας των μελισσών από τους διενεργούμενους ψεκασμούς κατά την περίοδο ανθοφορίας των καλλιεργειών.

ΕΥΧΕΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας εύχεται σε όλα τα μέλη του αλλά και σε όλους τους φίλους της Ενώσεως Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία, ευτυχία και οικογενειακή γαλήνη.

Ευχές Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού

Αιολικός Βόλου - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 54-78

Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με 58-43 της Ασπίδας Ξάνθης, στο Κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Επταπυργίου, σε αγώνα για την 5η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Β’ φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

823 - Ο Λοθάριος Α΄ στέφεται βασιλιάς της Ιταλίας από τον Πάπα Πασχάλη Α'.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Μεγάλη Πέμπτη σήμερα 5 Απριλίου 2018