Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Ο Υπουργός Παιδείας της χώρας που γέννησε τη Δημοκρατία αρνείται να εφαρμόσει το Σύνταγμα, υπονομεύοντας τη Δημοκρατία! του Παναγιώτη Τσαγκάρη.

Του Παναγιώτη Τσαγκάρη,
Θεολόγου

Ο Υπουργός Παιδείας κ. Κ. Γαβρόγλου το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει πάρει με τη σειρά όλα τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα και μονότονα, πλειστάκις την ημέρα, διακηρύττει στεντορεία τη φωνή ότι δεν εφαρμόζει την ιστορική απόφαση του ΣτΕ(660/2018), που αφορά στο μάθημα των Θρησκευτικών...

ΒΙΝΤΕΟ - Έλληνας Γιατρός από την Γερμανία δωρίζει τόνους πατάτας στο κοινωνικό παντοπωλείο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας.

Δήμος Κατερίνης: Απομάκρυνση περιπτέρου στην πλατεία Ηρώων - Διευκόλυνση της διέλευσης πεζών και ΑμεΑ

Στην απελευθέρωση ζωτικού κοινόχρηστου χώρου στην πλατεία Ηρώων (συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και πλατείας Ηρώων), στη βελτίωση της αισθητικής και λειτουργικής φυσιογνωμίας του αστικού περιβάλλοντος της περιοχής και, κυρίως, στη διευκόλυνση της διέλευσης πεζών και ΑμεΑ, αναμένεται να συμβάλει η αποξήλωση περιπτέρου, η οποία ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί, από συνεργείο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ - Ενημέρωση δασκάλων για την αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 1

* ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ.
* Ο ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ, ΑΠΛΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ.

Ευχές για το Πάσχα από την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας - 4ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ενώσεως Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων


Αιολικός Βόλου - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 54-78

Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με 78-54 του Αιολικού Βόλου, στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεάπολης Θεσσαλονίκης, σε αγώνα για τη 5η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Β’ φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων.

Ενημέρωση σχετικά με ανάκληση πλαστικών πιρουνιών από την επιχείρηση JUMBO Α.Ε.Ε..

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για ταΤρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση πλαστικών πιρουνιών για τα οποία διαπιστώθηκε ολική μετανάστευση σε συγκέντρωση που υπερβαίνει το ανώτατο νομοθετικά επιτρεπόμενο όριο για τη χρήση τους σε επαφή με τρόφιμα.

Ευχές από το Τμήμα Επικοινωνίας της ΕΡΤ3

Δήμος Κατερίνης: Εθιμοτυπική συνάντηση του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη με το νέο Διοικητή της ΧXIV ΤΘ Ταξιαρχίας Λιτοχώρου

Τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη επισκέφτηκε σήμερα στο γραφείο του στο Δημαρχείο, ο νέος Διοικητής της ΧXIV ΤΘ Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, Ταξίαρχος, Ζαχαρίας Ζαχαρόπουλος.

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Καλείσθε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010, που θα γίνει στις 11 Απριλίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 στο Δημαρχείο Κατερίνης (αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ - ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΕΥΧΕΣ για το ΠΑΣΧΑ από την ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Δήμος Κατερίνης: Η παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου στην 3η Συνάντηση Παιδικών & Νεανικών Χορωδιών Νάουσας

Στην 3η συνάντηση Παιδικών & Νεανικών Χορωδιών Νάουσας, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 31/03 και 01/04/ στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας, από τον Σύλλογο Πολιτισμού ενCANTO με την αρωγή του Δήμου Νάουσας και με την αμέριστη συμπαράσταση εθελοντών της πόλης συμμετείχε η παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης. 

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διοικητή της ΧXIV ΤΘ Ταξιαρχίας Λιτοχώρου στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, πραγματοποίησε ο νέος Διοικητής της ΧXIV ΤΘ Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, Ταξίαρχος, κ. Ζαχαρίας Ζαχαρόπουλος, τη Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου 2018, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων.

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας, ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα για παραβάσεις μόνο παράνομης στάθμευσης


Με Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, επιστρέφονται από σήμερα 4 Απριλίου 2018, οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στις μετακινήσεις, ενόψει των εορτών του Πάσχα.

ΕΥΧΕΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Στην Κατερίνη το "Final 4" του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων της ΕΠΟ.

Στην Κατερίνη στο γήπεδο της ΕΠΣ Πιερίας και στην Βάρη θα διεξαχθεί το "Final 4" του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων.

Ευχές για την Ανάσταση από τον ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΟΡΦΕΟ

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας και την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης από το 4ο Γυμνάσιο Κατερίνης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα «Η ποίηση μας βοηθάει να ζήσουμε χωρίς ρατσισμό», από το 4ο Γυμνάσιο Κατερίνης, στο Συνεδριακό Κέντρο "Εκάβη" την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ την Κυριακή στο KARTELL (ΦΩΤΟ)

Μια ξεχωριστή βραδιά προσφορά της διοίκησης μέχρι πρωίας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την Κυριακή μετά τη λήξη του αγώνα οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και μέλη της διοίκησης.

Ευχές Πάσχα Ναυτικού Μουσείου Λιτοχώρου

ΕΥΧΕΣ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΘΕΡΜΗΣ ΞΑΣΤΕΡΙΑ


Ευχές Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για το Πάσχα

Το ανέσπερο Αναστάσιμο Φως, εύχομαι να φωτίσει τις ζωές μας και το ελπιδοφόρο μήνυμα της Ανάστασης να απομακρύνει προβληματισμούς, αρνητικές σκέψεις, συναισθήματα απογοήτευσης και θλίψης και να μας υπενθυμίζει ότι μετά από κάθε Σταύρωση έρχεται η Ανάσταση.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος-ΠΟ Νέων Μουδανιών: 66-46

Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με 66-46 των Νέων Μουδανιών, στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεάπολης Θεσσαλονίκης, σε αγώνα για τη 4η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Β’ φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - Απόλλων Πτολεμαΐδας 64-30

Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας, στο Κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Επταπυργίου, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Β’ φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων.

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Σύλλογο Κοκκινοπλιτών Πιερίας

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ανέδειξε ο Σύλλογος Κοκκινοπλιτών Ν. Πιερίας «Ο Όλυμπος» μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στη στέγη του συλλόγου στις 01-04-2018, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

ΕΥΧΕΣ ΣΕΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

35η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η Ελληνική κυβέρνηση;

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1081 - Ο Αλέξιος Α΄ Κομνηνός στέφεται Βυζαντινός αυτοκράτορας στην Κωνσταντινούπολη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, 4 Απριλίου 2018