Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Συλλαλητήριο στην Μυτιλήνη για την Μακεδονία!

Καλούμε το λεσβιακό λαό να ξεσηκωθεί και να συμμετάσχει στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ το οποίο θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 5:00 Μ.Μ. στην Πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης κατά την Υποστολή της Σημαίας, με κεντρικό σύνθημα «Μην παραχαράσσετε την ιστορία, η Μακεδονία είναι μία, λάμπει από Ελλάδα κι Ορθοδοξία, η Μακεδονία είναι Ελληνική», για την αποτροπή της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών από τη βουλή των Ελλήνων!

Οι Νέοι καλούν όλους τους Έλληνες στο Σύνταγμα για την Μακεδονία.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ : ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!

Θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, στο προπονητικό επιτελείο, στους φιλάθλους, φίλους και οπαδούς μας της μεγάλης οικογένειάς μας που λέγεται ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΠΟ

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ. Συνέχεια για τις Μικτές Ομάδες μας Νέων και Παίδων στα Παλατίτσια Ημαθίας. Νίκη πρόκριση και στην επόμενη φάση οι Νέοι της ΕΠΣ Πιερίας.

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΑΣΠΕ) - ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Η ΑΣΠΕ καλεί όλες τις πολύτεκνες οικογένειες σύσσωμες και όλους τους Έλληνες να δώσουν το παρόν στο Συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος την προσεχή Κυριακή 20/1/2019 και ώρα 14.00, για την υπεράσπιση του ονόματος της Μακεδονίας μας.

Αχνίζει ακόμη το αίμα των Μακεδονομάχων

Του Δημήτρη Νατσιού.

Ο κοινός νους πρεσβεύει πως όταν κάποιος σε απειλεί απροκάλυπτα και ευτελώς, δεν τον επισκέπτεσαι. Αυτό εκλαμβάνεται από το λυσσασμένο θηρίο ως πράξη δειλίας, απόπειρα κατευνασμού και όχι, όπως ειπώθηκε, «ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας».

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ

Ο Πρόεδρος και η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας σας προσκαλεί στην Ενημερωτική – Επιστημονική Ημερίδα που διοργανώνει την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019...

Σκοπιανό: Η αυτοψία της Συμφωνίας των Πρεσπών


Ο Όμιλος Πολιτικού Προβληματισμού Ομάδα Δημιουργίας για την Θεσσαλονίκη σας προσκαλεί στην επίκαιρη εκδήλωση, με θέμα: "Σκοπιανό: Η ΑΥΤΟΨΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, εθνικά, πολιτικά, νομικά και εμπορικά ζητήματα".

Δημοψήφισμα τώρα. Η συνθηκολόγηση δεν θα περάσει.


Tου Στέλιου Παπαθεμελή*

Η συνθηκολόγηση των Πρεσπών δεν θα περάσει. Δεν μπορεί να περάσει κόντρα στην αντίθετη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων.

Win-Win Συμφωνία για το Σκοπιανό; Ή κλασσικό Ξεπούλημα;


Μας το είπαν και αυτό. Μας είχε πει, δηλαδή, ο πρώην Υπουργός επί των Εξωτερικών κ. Κοτζιάς ότι αυτή η διαφορά με την γειτονική χώρα επιλύθηκε δίνοντας κέρδη και απώλειες στις δύο πλευρές, τόσο στην Ελλάδα όσο και στα Σκόπια. Ότι ήταν δηλαδή μία συμφωνία win-win.

Πρόσκληση σε συνεστίαση κοπής πίτας Ενώσεως Συνταξιούχων Εμπόρων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τη συνεστίαση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019...

Μειωμένα τέλη ύδρευσης-αποχέτευσης για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες στο Δήμο Δίου-Ολύμπου.

Σύμφωνα με την υπ’ αρ. 248/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δύναται η μείωση τελών ύδρευσης-αποχέτευσης σε ποσοστό 20% στους δημότες του Δήμου Δίου-Ολύμπου, (πολύτεκνους, τρίτεκνους και ΑΜΕΑ), εφόσον πληρούν κάποιες προϋποθέσεις.

Ανάκληση του προϊόντος "γαριδομπουκιές παναρισμένες σε γαλέτα με σπανάκι"


Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο της διενέργειας τακτικών ελέγχων και με τη συνδρομή του Γενικού Χημείου του Κράτους...

Ανακοίνωση Φιλοζωικού Σωματείου Κατερίνης ο "ΑΡΓΟΣ".

Παρά τις κινητοποιήσεις στις οποίες προέβη το Φιλοζωικό Σωματείο "ΑΡΓΟΣ" τους τελευταίους δύο μήνες σχετικά με την έλλειψη αυτοκινήτου, για την διακομιδή των αδέσποτων σκύλων σε περιστατικά τραυματισμών ατυχημάτων, δηλητηριάσεων κ.λ.π. στους συμβεβλημένους κτηνιάτρους του Δήμου...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ - Απεργιακή κινητοποίηση 17_1_2019 και Ανοιχτή επιστολή προς γονείς

Αγαπητοί γονείς, είμαστε οι δασκάλες και οι δάσκαλοι των παιδιών σας. Είμαστε αυτοί-ές που κρατούν ανοιχτά και όρθια όλα τα σχολεία της χώρας. Είμαστε αυτοί που αγωνιούν για τα παιδιά σας – παιδιά μας.

Καρτέλα Ενημέρωσης Πελάτη 2019

Η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Πιερίας - Ημαθίας - Πέλλας (Ο.Ε.Δ.Δ.Π.Η.Π.) σας ενημερώνει ότι...

Ομιλία στην ΕΚΑΒΗ σήμερα το απόγευμα : "Εγκράτεια Τροφής για την ΠΑΛΗ της Ζωής".

Ανακοίνωση ΜΕΚΕΑ: Πώς η Μακεδονία πρέπει να θυσιαστεί για να σωθεί η «αριστερή» κυβέρνηση…

Η μοναδική και τελευταία ευκαιρία που είχαν οι δωσίλογοι των Μνημονίων στην Ελληνική Βουλή να δείξουν σημεία μετάνοιας για την καταστροφή που έφεραν στη χώρα και ιδιαίτερα στα λαϊκά στρώματα ήταν με το να ματαιώσουν τα σχέδια της Υπερεθνικής Ελίτ (Υ/Ε) για το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Ψήφισμα για Δημοψήφισμα, για τη Συμφωνία των Πρεσπών, από τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σ. Ασφαλείας Ν. Πιερίας.

Μετά από Εισήγηση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου τού Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας, Δημήτριου Αδαμόπουλου, Εισήγηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευση του Συνδέσμου...

"KATERINI RUN" στις 03 Μαρτίου

"KATERINI RUN" στις 03 Μαρτίου - Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του καράτε Έλενα Χατζηλιάδου, πρέσβειρα του 10ου επετειακού Ημιμαραθωνίου του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» (video promo διοργάνωσης).

Ο Σύνδεσμος Κατερινιωτών – Πιεριέων «Τα Πιέρια» Βοστώνης ΗΠΑ στηρίζει το συλλαλητήριο για την Μακεδονία.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Κατερινιωτών – Πιεριέων «Τα Πιέρια» αποφάσισε ομόφωνα την δωρεάν διάθεση λεωφορείου για την μεταφορά συμπατριωτών μας στην Αθήνα, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου,2019.
Δεν μπορούμε να είμαστε μαζί σας για να συμμετάσχουμε κι εμείς στον δίκαιο αγώνα για την Μακεδονία μας. Αυτό είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε!

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΕΠΑΜ για τη συνταγματική εκτροπή

Με την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση συνεργασίας, ο Τσίπρας έχασε την δεδηλωμένη εμπιστοσύνη της Βουλής και όφειλε να παραδώσει την εντολή στον ΠτΔ.

Κίνηση Ελεύθερων Επαιδευτικών : Κομματικό μαγαζάκι... γωνία

Ως Κίνηση Ελεύθερων Εκπαιδευτικών έχουμε αποδείξει διαχρονικά ότι είμαστε πέρα από τα όποια αξιώματα, τις «θεσούλες» όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΑΜΕ.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΔΑΝΑΞ
ΠΕΥΣΙΠΠΟΣ
ΕΛΑΣΙΠΠΟΣ
ΜΕΣΙΠΠΟΣ
ΝΕΟΝΙΛΛΗ

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

27 π.Χ. - Η Ρωμαϊκή Σύγκλητος απονέμει τον τίτλο του Αυγούστου στον Γάιο Ιούλιο Καίσαρα Οκταβιανό, σηματοδοτώντας την αρχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 16 Ιανουαρίου 2019