Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Οι προτάσεις της ΝΔ για το δημογραφικό


Τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για το Δημογραφικό παρουσίασε ο Αντιπρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής για το Δημογραφικό, βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, μιλώντας στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

Οι αγώνες του πρωταθλήματος ΕΠΣ Πιερίας και οι διαιτητές. (8/9-12-2018)

Στην Κατερίνη και στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας σήμερα 06-12-2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 συνήλθε σε συνεδρίαση η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας...

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 19:30 ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ.

Ώρα μηδέν! Το Πάρκο των Χρωμάτων έχει φορέσει την εορταστική ενδυμασία του, το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι πανέτοιμο και αύριο Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 19:30 ανάβουν τα φώτα του και ανοίγουν με κάθε επισημότητα οι πύλες του.

Ευχαριστήριο οικογένειας Κωνσταντινίδη.

Ευχαριστούμε όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους, μας συμπαραστάθηκαν αλλά και συμμετείχαν στο πένθος μας...

Ευχές Αγίου Νικολάου - Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου

6 Δεκεμβρίου 2018 ημέρα Πέμπτη. Ημέρα του Αγίου Νικολάου, προστάτη των ναυτικών. Το Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου εύχεται σε όλους/όλες τους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες χρόνια πολλά.

Αμαξίδια μεταφοράς ασθενών δώρισε στο Νοσοκομείο Κατερίνης ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Πιερίας.

Με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Ανέστη Μυστρίδη, συναντήθηκε στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης, ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Πιερίας και τέως πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πιερίας και νυν μέλος του Δ.Σ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Πολυχρόνης Συμεωνίδης.

ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος


Ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στις 20:30, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γιαννιτσών, σε αγώνα για την 11η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Σύλληψη για ναρκωτικά στην Κατερίνη

Συνελήφθη χθες (5 Δεκεμβρίου 2018) το μεσημέρι στην Κατερίνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης...

Σύλληψη για κλοπή σε κατάστημα.

Συνελήφθη χθες (5 Δεκεμβρίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 52χρονος ημεδαπός...

Πρόσκληση


Για πρώτη φορά η Υγεία και η Κοινωνική Ασφάλιση χαρακτηρίζονται ως ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Κατά την τοποθέτησή του στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος, χθες 5 Δεκεμβρίου 2018, ο Χάρης Τζαμακλής ανέπτυξε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη διεύρυνση ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων.

7ο Γυμνάσιο Κατερίνης: Επιμορφωτική Επίσκεψη στην Ισπανία με το Πρόγραμμα Erasmus+ ΚΑ1

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+, Δράση ΚΑ1 με τίτλο «Το σχολείο μια αγκαλιά για όλους», το 7ο Γυμνάσιο πραγματοποίησε κινητικότητα ενδοϋπηρεσιακής κατάρτισης εκπαιδευτικών, στην πόλη Alcala de Henares της Ισπανίας.

Την Παρασκευή το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Πάρκο των Χρωμάτων

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 7:30 μ.μ. ανάβουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Πάρκο των Χρωμάτων. Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί, τον ερχομό των Χριστουγέννων στην πόλη μας!!!

Το ανανεωμένο πρόγραμμα του Ράδιο Ενημέρωση 92.2 FM. Το ραδιόφωνο της Κατερίνης και της Πιερίας μας!

Δείτε το καθημερινό ραδιοφωνικό πρόγραμμα του Ράδιο Ενημέρωση 92.2 FM.


Τηλεοπτικό Σποτ για την Εορτή του Προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού μας, Αγίου Νικολάου.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-3

Το νικηφόρο σερί τους συνέχισαν οι παίδες του Πιερικού, όπου κέρδισαν μέσα στην Βέροια τον τοπικό Ποσειδώνα, διευρύνοντας το σερί των νικών τους.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

963 - Ο Λέων Η΄ γίνεται αντίπαπας της Ρώμης.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
➤ ΝΕΙΛΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 6 Δεκεμβρίου 2018