Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Από του χρόνου η κολύμβηση "εισάγεται" στο μάθημα της γυμναστικής

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διδασκαλία του αντικειμένου της κολύμβησης στο πλαίσιο του μαθήματος Φυσικής Αγωγής στους μαθητές/τριες της Γ΄ και όπου ήταν δυνατό και της Δ΄ τάξης των Δημοτικών σχολείων της χώρας.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για το συλλαλητήριο της Βεργίνας

Με νεότερη ανακοίνωση η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος ενημερώνει ότι το Συλλαλητήριο στη Βεργίνα θα πραγματοποιηθεί κανονικά και...

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος ανακοινώνεται ότι λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν αναβάλλεται η συμμετοχή και η μετακίνηση στο Συλλαλητήριο της Βεργίνας για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας.

Summer Party από το Παράρτημα Πιερίας της Παναθηναϊκής Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών οι "Ολυμπιάδες"

"Με πολλή μεγάλη επιτυχία έγινε το Summer Party που διοργάνωσε το Παράρτημα Πιερίας της Παναθηναϊκής Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών οι "Ολυμπιάδες",την Παρασκευή 06 Ιουλίου στο VERANDA στην πλάκα Λιτοχώρου.

Ολοκληρώθηκαν παρεμβάσεις διαγράμμισης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας

Αποπερατώθηκαν εργασίες διαγράμμισης στο οδικό δικτύο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και συγκεκριμένα στη 15η επαρχιακή οδό (Διασταύρωση 13ης Εθνικής οδού-Βρύα-Ρητίνη-Ελατοχώρι-Όρια νομού).

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Από τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι το έργο καταπολέμησης κουνουπιών εξελίσσεται ομαλά και σύμφωνα με το πρόγραμμα.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Ενημέρωση για εκπτώσεις και Κυριακή 15.07.2018

Κ.Π.Ε. Ανατολικού Ολύμπου - ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Άλλη μια δημιουργική χρονιά τελείωσε για το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανατολικού Ολύμπου. Η πενταμελής για φέτος Παιδαγωγική Ομάδα του Κέντρου υλοποίησε κατά το σχολικό έτος 2017-2018 δεκατρία (13) εκπαιδευτικά προγράμματα...

ΑΝΑΒΟΛΗ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ για αύριο Τρίτη 10 Ιουλίου, λόγω κακών καιρικών φαινομένων


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ - Συντονιστικό Αγροτικών - Κτηνοτροφικών Συλλόγων Πιερίας

Οι σύλλογοι, Σύλλογος Αγροτών - Κτηνοτρόφων Κατερίνης "Δήμητρα", Σύλλογος αιγοπροβατοτρόφων Πιερίας "Άγιος Μόδεστος, Αγροτικός Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αγίου Δημητρίου...

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σιδηροδρομικού Σταθμού στην παρέλαση του 5ου Διεθνούς Φεστιβάλ Παράδοσης του Δήμου Κατερίνης. (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΝΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ - Καλοκαιρινή βραδιά

Καλοκαιρινή βραδιά ΠΕΜΠΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2Ο18 - 9.00 μ.μ. Café Κεντρικής Πλατείας ΚΑΤΕΡΙΝΗ. Μέλη και φίλοι θα βρεθούμε όλοι μαζί για να πούμε ¨καλό καλοκαίρι¨ .

Φ.Σ.Λ. "ΟΛΥΜΠΟΣ" - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ Β΄ ΤΡΙΜΗΝΟΥ (ΑΠΡΙΛΙΟΣ-ΜΑΪΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ) 2018

Σας ανακοινώνουμε πως ο Σύλλογός μας κατά το Δεύτερο τρίμηνο του 2018 (Απρίλιος – Μάιος – Ιούνιος), πραγματοποίησε τις εξής δραστηριότητες:

131 ημέρες αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η ελληνική κυβέρνηση;

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα 9 Ιουλίου

455 - Ο στρατιωτικός διοικητής Άβιτος ανακηρύσσεται αυτοκράτορας της Δυτικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

Γιορτάζουν σήμερα 9 Ιουλίου:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 9 Ιουλίου 2018