Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

ΣΤΟ 2ο-5ο ΓΕΛ (ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΟ) Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ

Η προγραμματισμένη για σήμερα παράσταση “ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ” θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου-5ου ΓΕΛ Κατερίνης (πρώην Πολυκλαδικό) στις 21:30 (και όχι στο αρχαίο θέατρο Δίου), λόγω της συνεχιζόμενης βροχόπτωσης.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Ανοιχτή πρόσκληση στις ακαδημίες Νομού Πιερίας

Την Πέμπτη και ώρα 19.30 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου ανοικτή πρόσκληση σε όλες τις ακαδημίες του Νομού Πιερίας που θα ήθελαν συνεργασία με τον ΠΙΕΡΙΚΟ σε τμήματα ηλικιακά 16 έως 18 ετών.

Νέα καταιγίδα αυτή την ώρα στην Κατερίνη, έχουμε χάσει το μέτρημα... (ΒΙΝΤΕΟ)

Χάσαμε το μέτρημα φέτος με τις καταιγίδες στην Κατερίνη και στην Πιερία. Αέρας, βροχή και χαλάζι το σημερινό μενού του... καλοκαιριάτικου φετινού καιρού.

Ανανέωσε η Ξένια Λάππα στον Πιερικό Αρχέλαο

Ο Πιερικός Αρχέλαος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ξένια Λάππα.

Η Ξένια Λάππα είναι γεννημένη το 1994, έχει ύψος 1,68, και αγωνίζεται ως guard.

Έκλεψε παγκάρι από παρεκκλήσι στην Κατερίνη.

Συνελήφθη χθες (22 Ιουλίου 2018) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 26χρονος ημεδαπός, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα...

Η ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΚΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΙΤΡΟΥΣ

Την Κυριακή 22 Ιουλίου εορτάστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους η μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρκέλλας της Χιοπολίτιδος.

Ορκωμοσία των οπλιτών της 2018 Δ΄ ΕΣΣΟ στο Στρατόπεδο «ΜΠΑΛΑΝΙΚΑ».

Ανακοινώνεται ότι την 27 Ιουλίου 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 πμ, θα πραγματοποιηθεί στο Στρατόπεδο «ΜΠΑΛΑΝΙΚΑ», στο Λιτόχωρο, η τελετή ορκωμοσίας των οπλιτών θητείας της 2018 Δ΄ ΕΣΣΟ.

Η κλήρωση του Champions League για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.


Mε τον νικητή του αγώνα Σέλτικ - Ρόζενμποργκ κληρώθηκε η ΑΕΚ, με την Σπαρτάκ Μόσχας ο ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Champions League.

Ολύμπια εν Δίω - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ 15-28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 

“Καλλιόπη” Μούσα Επικής Ποίησης
Τελετή Έναρξης
18:30 4ο Γυμνάσιο Πετρούπολη Αττικής “Μελοποιημένη Ποίηση του Λόρκα”.

Η εορτή του Προφήτη Ηλία στον Αιμιλιανό Γρεβενών. (ΦΩΤΟ)

Την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018 πανηγύριζε ο Ι. Ν. Προφήτη Ηλιού στον Αιμιλιανό Γρεβενών. Το πρωί της Παρασκευής στον πανηγυρίζοντα Ι. Ν. ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών Δαβίδ και το βράδυ της ίδιας μέρας οι κάτοικοι του χωριού οργάνωσαν μια μικρή αλλά όμορφη γιορτή.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ- ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από αύριο Τρίτη 24 Ιουλίου 2018 έως την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018, στο οδικό τμήμα από τον κόμβο Βούλγαρη έως τον κόμβο Σχολαρίου και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Ο ΟΡ.ΦΕ.Ο αποχαιρετά το Μάνο Ελευθερίου που “χάρισε” στην Κατερίνη το τραγούδι “Το τρένο φεύγει στις οκτώ ταξίδι για την Κατερίνη”

Δήλωση Θανάση Λιακόπουλου για τον θάνατο του Μάνου Ελευθερίου

Θανάσης Λιακόπουλος: «Αισθανόμαστε βαθιά θλίψη για τον θάνατο του Μάνου Ελευθερίου, μα και τεράστια ευγνωμοσύνη για το τραγούδι που χάρισε στην Κατερίνη μας».

Η... οχιά της Κατερίνης αποκάλυψε την "γύμνια" του συστήματος υγείας της χώρας μας

Δεν είναι δυνατόν ούτε λογικό το 2018 όταν στα νοσοκομεία μας πραγματοποιούνται εξειδικευμένες ιατρικές επεμβάσεις και σπουδαία ιατρικά επιτεύγματα, να μην υπάρχουν επαρκή αποθέματα αντιοφικού ορού και να κινδυνεύουν ζωές από τσιμπήματα φιδιών.

Γι’ αυτόν τον Ελληνισμό αγωνιζόμαστε” - ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ

Η ΠΕΘ ζητάει την εφαρμογή των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας

Επιστολή της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων προς τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνον Γαβρόγλου, για το μάθημα των Θρησκευτικών και την εφαρμογή των αποφάσεων του ΣτΕ.

Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης - Κοινωνικό Μήνυμα

Στο πλαίσιο της αποστολής του Πυροσβεστικού Σώματος για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, προβήκαμε στη δημιουργία τηλεοπτικού κοινωνικού μηνύματος.

145 ημέρες αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις Τουρκικές φυλακές. Ανήμπορη η ελληνική κυβέρνηση να αντιδράσει, απλά περιμένει…

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

811 - Ο Βυζαντινός αυτοκράτορας Νικηφόρος Α´ καταλαμβάνει τη βουλγαρική πρωτεύουσα Πλίσκα και το ταμείο του χάνου Κρούμου.

Γιορτάζουν σήμερα:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 23 Ιουλίου 2018