Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου-Πιερικός: 1-0 (4-3 πέναλτι) (ΒΙΝΤΕΟ)

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου-Πιερικός: 1-0 (4-3 πέναλτι) (ΒΙΝΤΕΟ)
Απέκλεισε τον Πιερικό στο κύπελλο ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου! 1-0 στην κανονική διάρκεια και παράταση και 4-3 στα πέναλτι.
Στον πρώτο αγώνα ο Πιερικός είχε επικρατήσει με 1-0.

ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΙΕΡΙΑΣ- Αίτηση για νέο τμήμα

ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΙΕΡΙΑΣ- Αίτηση για νέο τμήμα

Εγκαινιάστηκε το «Ράφι της Αγάπης» στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

To Εκκλησιαστικό Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος ίδρυσε στις εγκαταστάσεις του μια πρωτότυπη δανειστική βιβλιοθήκη σε συνεργασία με τη δράση «Το Ράφι της Αγάπης».

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
Καλείσθε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010, που θα γίνει στις 14 Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.30 στο Δημαρχείο Κατερίνης (αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Εθιμοτυπική επίσκεψη εκπαιδευτικών από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ KA2 με τίτλο: " Learn to play, play to learn" στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, πραγματοποίησαν 15 εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από Iρλανδία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία και Ισλανδία και 2 συνοδοί από τα Εκπαιδευτήρια «ΠΛΑΤΩΝ»,στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ KA2 με τίτλο: " Learn to play, play to learn".

Κατάσχεση λαθραίων τσιγάρων στην Πιερία.

Κατάσχεση λαθραίων τσιγάρων στην Πιερία.
Συνελήφθη χθες (13-2-2018) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 64χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο του καταστήματός του...

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων στην Κατερίνη

Συνελήφθη χθες (13-2-2018) το βράδυ στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 35χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του καταστήματος, διαπιστώθηκε να...

Δήμος Κατερίνης: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΚΑΤΩ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

- Έμφαση σε οδούς πρόσβασης σε επιχειρήσεις
- Αναβάθμιση της βατότητας στο αγροτικό οδικό δίκτυο στο σύνολο του Δήμου

Εξιχνιάστηκαν πάνω από 30 κλοπές – διαρρήξεις σε διαμερίσματα στην Κατερίνη

Σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος 29χρονου, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί. Αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, ρολόγια και ηλεκτρονικούς υπολογιστές η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 43.000 ευρώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ:Σε επιχειρησιακή ετοιμότητα η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018 και από τις 23:00 μ.μ. μέχρι τις 03:00 π.μ. διεξήχθη άσκηση ετοιμότητας πλήρους κλίμακας στον Αυτοκινητόδρομο ΑΙΓΑΙΟΥ στο ύψος της σήραγγας του Πλαταμώνα Τ3.

Η ΛΕΦΕΔ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΗΣ (ΦΩΤΟ)

Η ΛΕΦΕΔ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΗΣ (ΦΩΤΟ)
Τα μέλη της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (Παράρτημα Πιερίας) έκοψαν σήμερα το βράδυ στα γραφεία τους στην Κατερίνη, παρουσία πολλών φίλων τους και εκπροσώπων συλλόγων και φορέων την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα τους.


Πολύχρωμες διαβάσεις στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης από την Δημοτική Κοινότητα Κατερίνης

Μια πολύ όμορφη και διδακτική δράση πραγματοποίησε τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου η Δημοτική Κοινότητα στους γύρω δρόμους του σχολείου μας.

Δήμος Κατερίνης - Ανακοίνωση: Να καταθέσουν αίτηση, έως τις 28/02/2018, για τη χορήγηση του επιδόματος (βάσει σχετικής ΚΥΑ), καλούνται όσοι υπέστησαν ζημιές σε κατοικίες και επιχειρήσεις, από τις πλημμύρες στις 16 και 17/11/2017

Να καταθέσουν αίτηση, έως τις 28/02/2018, για τη χορήγηση του επιδόματος βάσει της ΚΥΑ των Υπουργών Οικονομικών – Υποδομών και Μεταφορών (ΦΕΚ 4155, Β’ 2017), καλούνται όσοι υπέστησαν ζημιές σε κατοικίες και επιχειρήσεις, από τις πλημμύρες που έπληξαν τον Δήμο Κατερίνης στις 16/11/2017 και 17/11/2017. 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Πρόσκληση για συμμετοχή στο διαδικτυακό ερωτηματολόγιο σχετικά με το έργο BIOWASTE

Ο Δήμος Κατερίνης σας καλεί να συμμετάσχετε στο διαδικτυακό ερωτηματολόγιο στο πλαίσιο του έργου BIOWASTE, το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου Κατερίνης (www.katerini.gr) αλλά και στον παρακάτω σύνδεσμο:

Τα τελευταία νέα των τμημάτων Υποδομής του Πιερικού Αρχέλαου

Οι Νεάνιδες του Πιερικού Αρχέλαου επικράτησαν με 40-68 του Εδεσσαϊκού, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Έδεσσας, σε αγώνα για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ.

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Οι ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ έκοψαν την βασιλόπιτα για το 2018 – Ευχές και πίστη για την επικράτηση της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα

Σε ένα ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον με πολύ κέφι και χαρούμενη διάθεση η ποδοσφαιρική ομάδα των Πιερίδων Μουσών έκοψε την βασιλόπιτα της για το 2018 στο στην ταβέρνα «Μπέμπης» στο Σβορώνο.

Κοινή ερώτηση βουλευτών ΝΔ για τους Νέους Αγρότες

Κοινή ερώτηση βουλευτών ΝΔ για τους Νέους Αγρότες
ΕΡΩΤΗΣΗ - Προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλη Αποστόλου.
ΘΕΜΑ: Θα ενταχθεί το σύνολο των επιλαχόντων στο πρόγραμμα ενίσχυσης των Νέων Αγροτών;

Μηνιαία Δραστηριότητα της Ελληνικής Αστυνομίας (Ιανουάριος 2018)

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα και για όλη την Επικράτεια.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 14 Φεβρουαρίου 2018

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 14 Φεβρουαρίου 2018