Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

10 Ιουνίου 2020 – Συλλαλητήριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό

Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης στέκεται όπως πάντα στο πλευρό των εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό, στηρίζοντας τις δράσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό Τουρισμό.

Συγχαρητήριο της οικογένειας Δημήτριου Δημηνά

Συγχαίρουμε θερμά...

Η... φύση έδωσε την "λύση"!

Είχαμε γράψει σχεδόν πριν ένα χρόνο για το κομφούζιο με τις εννιά (9) πινακίδες και τους εικοσιένα (21) προορισμούς που επικρατεί στον κυκλικό κόμβο από Ανδρομάχη για Κατερίνη μετά την γέφυρα του Πέλεκα.

Νεκρό φίδι σε κεντρικό δρόμο της Κατερίνης

Ένα νεκρό φίδι αντικρίσαμε επί της οδού Δημοτικού Σταδίου, λίγα μέτρα δίπλα από το Β΄ ΔΑΚ.

Εντατικοί τροχονομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Κεντρική Μακεδονία (πλην Θεσσαλονίκης) κατά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Οι έλεγχοι επικεντρώθηκαν κυρίως στις επικίνδυνες τροχονομικές παραβάσεις που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε δυστύχημα.

Με το αίμα τους, κράτησαν ζωντανή την ιστορία μας… (Πως σώθηκε ο Παρθενώνας)

- Όταν οι Έλληνες άρπαξαν τα όπλα και έκαμαν την Επανάσταση, ο Οδυσσεύς (ο γιος του Ανδρούτσου) πολιορκούσε την Ακρόπολη των Αθηνών, όπου είχαν οχυρωθεί οι Τούρκοι.

«Παράβαση της εβδομάδας»

Συνεχίζεται το στοχευμένο πρόγραμμα της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων.

Σίμος Συμεωνίδης, Παραλία Κατερίνης: Οι υποσχέσεις του Δημάρχου για έργα στο παραλιακό μέτωπο, μετανάστες και τουριστική προβολή

Ως άνθρωπος του Τουρισμού και γενικός Γραμματέας Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας, επιτρέψτε μου να εκφράσω μερικές σκέψεις σχετικά με τη συνάντηση που οργανώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Παραλία από τον πολύπειρο Γρηγόρη Βεϊδαμενίδη με τουριστικούς παράγοντες και ομιλητή τον Δήμαρχο κ. Κώστα Κουκοδήμο.

Προγραμματισμένη καθολική διακοπή νερού αύριο στην Παραλία Κατερίνης

Ανακοίνωση Προγραμματισμένης διακοπής υδροδότησης στην Παραλία.

Έκλεψαν χρήματα από παγκάρι Ναΐσκου στην Κατερίνη

Συνελήφθησαν προχθές (7 Ιουνίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας...

Με email ή σε σφραγισμένο φάκελο οι βαθμοί των μαθητών-τριών στα Δημοτικά Σχολεία

Και ο λόγος είναι για να μην υπάρξει συνωστισμός και φυσική παρουσία των γονέων και κηδεμόνων στα σχολεία.

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Πιερίας - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –ΚΑΛΕΣΜΑ

Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες. Πληρώσαμε πολλά ,δε θα πληρώσουμε ξανά την κρίση του κεφαλαίου. Στην οικονομική κρίση του 2010, όλες οι κυβερνήσεις μέσω των τριών μνημονίων που ψήφισαν, άρπαξαν από τους συνταξιούχους πάνω από το 50% του εισοδήματός μας, ενώ το ίδιο διάστημα μας φόρτωσαν με νέα οικονομικά βάρη στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Γιορτάζουν σήμερα:


Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 9 Ιουνίου 2020

Εορτάζει το Παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά του ιατρού