Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Το πρόγραμμα των αγώνων του Σ/Κ της ΕΠΣ Πιερίας

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων του Σ/Κ της ΕΠΣ Πιερίας καθώς και τους διαιτητές:


Συγχαρητήρια στους μαθητές του 6ου Γυμνασίου Κατερίνης που διακρίθηκαν στον Διαγωνισμό Μαθηματικών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Οι μαθήτριες της Α΄ τάξης του Γυμνασίου μας Αναγνώστου Αναστασία και Νικολάου Μαρία διακρίθηκαν στον μαθητικό διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας «ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ», που συνδιοργανώθηκε από τα Παραρτήματα της ΕΜΕ νομού Πιερίας και Ημαθίας το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο νεοσύστατο παιδικό θεατρικό εργαστήρι της Θεατρικής Ομάδας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο νεοσύστατο παιδικό θεατρικό εργαστήρι της Θεατρικής Ομάδας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος
Η Θεατρική Ομάδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, που έχει α­ποσπάσει μέχρι σήμερα ά­ρι­στες και εν­θου­σι­ώ­δεις κρι­τι­κές γι­α το υ­ψη­λό ε­πί­πε­δο των παραστάσεων που ανεβάζει και την ε­παγ­γελ­μα­τι­κή α­πό­δο­ση των ερασιτεχνών της η­θο­ποι­ών, έχει την χαρά να πραγματοποιήσει ένα συναρπαστικό ταξίδι προς την έκφραση, την φαντασία, το συναίσθημα, τη δημιουργία. Αυτό σημαίνει θέατρο για παιδιά.

5ο ΓΕΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Ημέρα Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού

5ο ΓΕΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Ημέρα Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού
Το 5ο ΓΕΛ Κατερίνης, στο πλαίσιο των δέκα χρόνων λειτουργίας του και για δεύτερη συνεχή χρονιά αφιέρωσε την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου σε ένα διαφορετικό μάθημα! Ένα μάθημα «ΖΩΗΣ»!

Η εκδήλωση με θέμα : «Ημέρα Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού» στο πλαίσιο του προγράμματος «Πράξεις αλληλεγγύης στο 5ο ΓΕΛ- Αντιπραγματισμός στην πράξη»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Καλείσθε να προσέλθετε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010, που θα γίνει την 1η Μαρτίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00 στο Δημαρχείο Κατερίνης (αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

"Με την καρδιά γεμάτη" ο Αλέξης Καραβέργος στο θέατρο Μω. Στη σκηνή με παλιές και νέες δημιουργίες του, Τετάρτη 7 Μαρτίου, 9 μ.μ.

Μετά από σημαντικές συνεργασίες και μοναχικές μουσικές περιηγήσεις ο Αλέξης Καραβέργος, με ωριμότητα και δημιουργική ορμή, παρουσιάζει το σύνολο του έργου του, με αρκετές νέες συνθέσεις. Υπερασπιζόμενος το διαφορετικό στη μουσική σκηνή, δίνει μια μοναδική ζωντανή παράσταση στο θέατρο Μω στο πλαίσιο των Ετεροτοπιών, Τετάρτη 7 Μαρτίου, 9:30 μ.μ.

Η 11η κάλπη...

Του Φώντα Μπαραλιάκου
Οικονομολόγου – Συμβούλου επιχειρήσεων

Παρακολουθήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα το θέατρο του παράλογου σε μια κακοστημένη παράσταση για το δήθεν «μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του Ελληνικού κράτους» στην Βουλή των Ελλήνων.

Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθη χθες (28-2-2018) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 39χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του...

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Συνάδελφοι, Η Εφορευτική Επιτροπή που εκλέχτηκε από τη Γενική Συνέλευση της 25 Φεβρουαρίου 2018 σας κάνει γνωστό ότι οι αρχαιρεσίες του Σωματείου Οικοδόμων Κατερίνης για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων θα πραγματοποιηθούν...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ως ελάχιστη ένδειξη απέραντης ευγνωμοσύνης, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά και δημόσια το ιατρικό, επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης για την ανθρωπιά, την παροχή φροντίδας και αγάπης καθ’ όλη τη διάρκεια νοσηλείας του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και αδελφού Δημήτρη Κυριακού. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ "ΟΛΥΜΠΟΣ"

1. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΙΤΕΚΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΚΤΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ 25 % ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...

Δήμος Κατερίνης: «Τen - Τen Run» (Δέκα στο Δέκα) 2018 - Κυριακή 03 Ιουνίου & Ώρα 11:00 π.μ

O Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και η Τοπική Κοινότητα Μοσχοχωρίου διοργανώνουν και προκηρύσσουν αγώνα δρόμου 10 χλμ., με την επωνυμία “Ten - Τen Run” (Δέκα στο Δέκα), καθώς και παιδικό αγώνα 1χλμ., στο Μοσχοχώρι του Δ. Κατερίνης, Ν. Πιερίας. 

Ευχαριστήριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τις εκλογές του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Ν. Πιερίας

Ευχαριστούμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους απ όλους τους εργασιακούς χώρους για την στήριξη και εμπιστοσύνη που δείξατε στην ανεξάρτητη παράταξη της ΔΗ.ΣΥ. (Δημοκρατικής Συμπαράταξης) δίνοντάς μας τη 3η θέση στο νέο Δ.Σ. του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Ν Πιερίας. 

Χιόνια στον Κολινδρό 27/2/2018. (ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΑΣΑΠΕΤΗΣ)


ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ

ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ - ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Η Α.Σ.Π.Ε. και τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία Αθηνών, οργανώνουμε παλλαϊκό συλλαλητήριο στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών και πορεία στη Βουλή, την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 και ώρα 13.00, αντιδρώντας στον πολυθρησκειακό προσανατολισμό των Νέων Θρησκευτικών.

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών»

Σας γνωρίζουμε ότι, ο Τομέας Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού διαθέτει το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών», διάρκειας 14 ωρών. 

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 1 Μαρτίου 2018. Πρώτη ημέρα της Άνοιξης!