Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Φ.Σ.Λ. "ΟΛΥΜΠΟΣ" - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΜΗΝΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

1) Κυριακή 01/07/2018 : Λιτόχωρο (350 μ.) - Γκόλνα (1.100 μ.) Ώρα αναχώρησης από τα γραφεία του συλλόγου: 09:00 Αρχηγός εκδρομής: Χριστοφόρου Γεώργιος Συνολική διάρκεια: 3 ώρες. Βαθμός δυσκολίας: 2 (κλίμακα 1 – 5)

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ - ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!

Ο Περιφερειάρχης και το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων, οι Δήμαρχοι και τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσία των Προέδρων της ΕΝΠΕ και της ΚΕΔΕ...

Ομιλία για τον μητρικό θηλασμό στο σύλλογο "Κόρες Πιερίων οι Κατερινιώτισσες"

ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Η ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΟΚΑΤ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ

Για την Ταραγόνα της Ισπανίας αναχώρησε την Τρίτη 26/6 η Κατερίνα Νικολαΐδου ως μέλος της οκταμελούς αποστολής της Εθνικής Ομάδας κωπηλασίας της χώρας μας, που θα πάρει μέρος στους Μεσογειακούς Αγώνες 2018.

ΟΤΑΝ ΑΝΤΙ ERGA OMNES… ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ…ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ όταν ανακοίνωσε ότι οριστικοποιήθηκε η συμφωνία για το Μακεδονικό εξέδωσε ένα non-paper, όχι επίσημη ανακοίνωση, με το οποίο επιχειρηματολογούσε, προσπαθώντας να μας πείσει ότι η συμφωνία υπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα.

Πληρωμή Αποζημιώσεων Ύψους 7 εκατ. ευρώ Από Τον ΕΛΓΑ

- 93.308 ευρώ στην Πιερία.

Αποζημιώσεις ύψους 7.111.786,04 ευρώ θα καταβάλει ο ΕΛ.Γ.Α. αύριο, 28 Ιουνίου 2018, σε 7.498 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους.

Η Μακεδονική ταυτότητα, η Θεσσαλονίκη: Μια χαμένη ευκαιρία ανάδειξης

Συνδυασμός «Μένουμε Θεσσαλονίκη – Ούτε φυγή, ούτε υποταγή». Πρωτοβουλία νέων Θεσσαλονικέων πολιτών

Απ’ τις αρχές της δεκαετίας του 1990, στιγμή που ανακαινίζεται το ζήτημα του νοτιοσλαβικού αλυτρωτισμού, μια ηλίθια διαμάχη επί της μακεδονικής ταυτότητας και της φυσιογνωμίας της ιστορικής Μακεδονίας ξεσπάει στην πόλη...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΚΑ ΜΗ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ (πρώην ΟΑΕΕ)

Σας ενημερώνουμε ότι οι ενεργές ρυθμίσεις του πρώην ΟΑΕΕ μεταφέρονται στο ΚΕΑΟ.
Η δόση μηνός Μαΐου θα εισπραχθεί μαζί με την δόση Ιουνίου ως εξής :

ΕΠΑΜ - Άμεση απελευθέρωση των 8 συλληφθέντων της Καβάλας για τον αγωγό TAP


Οι συλλήψεις των 8 πολιτών και δημοτικών συμβούλων του Δήμου Καβάλας, χθες 26/6/18, καθώς και οι εικόνες με τον βάρβαρο και άνανδρο τρόπο που έσερναν για προσαγωγή τον απεργό πείνας και πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Καβάλας, Θέμη Καλπακίδη, και έκαναν το γύρο του διαδικτύου, προκαλούν αισθήματα αποστροφής και ντροπής στο πανελλήνιο.

ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2018

ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2018 ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ: Μορφωτικό Ποντιακό Σύλλογο Νέας Τραπεζούντας Πιερίας "Αλέξανδρος Υψηλάντης", Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Κατερίνης και Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη προς την Ελένη Χατζηλιάδου, για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Μεσογειακούς Αγώνες

Συγχαίρω θερμά την συμπολίτισσά μας Ελένη Χατζηλιάδου, για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στον τελικό της κατηγορίας +68κ. του καράτε, στους 18ους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξάγονται στην Ισπανία.

Έναρξη θερινών μαθημάτων προετοιμασίας για την Γ' Λυκείου στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος τον Ιούλιο θα ξεκινήσουν μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο για τους υποψηφίους της Γ΄ Λυκείου.

Στη συνεδρίαση του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, επιτροπή Ψυχικής Υγείας ο Δημήτρης Μπέης

Παρουσίασε προτάσεις και θέσεις για την ολοκλήρωση της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης στην Ελλάδα και τη μείωση του ψυχιατρικού στίγματος ,παρουσία του Τομεάρχη Βασίλη Οικονόμου και του αναπληρωτή Τομεάρχη Ιάσονα Φωτήλα.

Ποια είναι τα οφέλη για μια χώρα από τη διοργάνωση του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου: Η περίπτωση του Μουντιάλ της Ρωσίας

Γράφει ο ΘΕΟΦΑΝΗΣ Θ. ΓΚΑΤΖΗΣ

1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Στη σύγχρονη εποχή οι ιθύνοντες ολοένα και περισσότερων αστικών κέντρων επιδιώκουν τη διοργάνωση ειδικών γεγονότων (αθλητικών, πολιτιστικών, εμπορικών, πολιτικών) εντός των χωρικών τους ενοτήτων στην προσπάθειά τους να επαναπροσδιορίσουν τη θέση αυτών στην αστική ιεραρχία.

119η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Θα αποφυλακίζονταν "άμεσα" έλεγε τις πρώτες ημέρες η ελληνική κυβέρνηση...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1358 - Ιδρύεται η Δημοκρατία της Ραγούσας.

Γιορτάζουν σήμερα:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 27 Ιουνίου... καλοκαίρι 2018