Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Για μια φορά ακόμη οι άντρες της Τροχαίας Κατερίνης ήταν εκεί!

Για μια φορά ακόμη οι άντρες της Τροχαίας Κατερίνης ήταν εκεί!

Για μια ακόμη φορά άψογα τα μέτρα της Τροχαίας Κατερίνης και αναφερόμαστε στην σημερινή τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην πόλη μας.
Η Τροχαία ήταν όπου χρειάστηκε και πάντα με χαμόγελο και ευγένεια καθοδηγούσαν τους οδηγούς ώστε να μην παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα.

Πρόσκληση Συμμετοχής από τον Σύλλογο Κοκκινοπλιτών Πιερίας "Ο ΟΛΥΜΠΟΣ"

Πρόσκληση Συμμετοχής από τον Σύλλογο Κοκκινοπλιτών Πιερίας "Ο ΟΛΥΜΠΟΣ"
Ο Σύλλογος Κοκκινοπλιτών Πιερίας “Ο ΟΛΥΜΠΟΣ” πρόκειται να μεταβεί στη γενέτειρά του τον ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΟ, την Μεγάλη Παρασκευή 29 Απριλίου 2016 προκειμένου να παρευρεθεί στην ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗΣ, που θα τελεστεί στην Εκκλησία της Αγίας Παρασκευής.

Από 1η Μαΐου το θερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ


Ο ΔΕΔΔΗΕ υπενθυμίζει ότι και φέτος, όπως κάθε χρόνο, τίθεται σε ισχύ από 1 Μαΐου 2016 έως 31 Οκτωβρίου 2016, το οικιακό τιμολόγιο με χρονοχρέωση (μειωμένο νυχτερινό), με συνεχές ωράριο (23:00 έως 07:00). Καταναλωτές που επιθυμούν περαιτέρω ενημέρωση πάνω στο ζήτημα, μπορούν να λάβουν πληροφορίες από τον προμηθευτή τους.

Αναγέννηση Κολινδρού-Ερμής Εξοχής 2-1 Β' Πιερίας "Το μπαράζ ανόδου. (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο του αγώνα:


ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ 2016 ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Η Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας Κατερίνης θέλοντας να υπογραμμίσει τη σχέση της Παραλίας Κατερίνης με την τοπική επιχειρηματική κοινότητα προχώρησε στο Πρόγραμμα της Κάρτας Μέλους.

Τα Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ στη Διαδραστική Έκθεση πειραμάτων Φυσικής του ΤΕΙ Κατερίνης

Η Γ΄ Γυμνασίου των εκπαιδευτηρίων ΠΛΑΤΩΝ την Τρίτη 19 Απριλίου παρακολούθησε τη Διαδραστική Έκθεση Πειραμάτων Φυσικής και Χημείας, συνοδευόμενη από τους καθηγητές Γεωργαντά Σία και Μπατζογιάννη Ηλία, που διοργανώθηκε από το ΤΕΙ Κατερίνης με υπεύθυνο τον καθηγητή Φυσικής κ Χρήστο Πετούση.

Π.Α.ΜΕ. - Πικετοφορία ενάντια στο ασφαλιστικό τερατούργημα

ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 Απριλίου 7μμ στο πλατάνι στην πικετοφορία του Π.Α.ΜΕ. ενάντια στο Ασφαλιστικό και το φορολογικό νομοσχέδιο
Ξεσηκωμός παντού. Συμμετέχουμε μαζικά στη 48ωρη απεργία και τη συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ. μόλις η κυβέρνηση καταθέσει το νομοσχέδιο λαιμητόμο στην ολομέλεια της βουλής για συζήτηση.

Κατεπείγουσα, έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης σήμερα το μεσημέρι.

Κατεπείγουσα, έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης σήμερα το μεσημέρι.
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο Κατερίνης, κατεπείγουσα και έκτακτη σύσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου για να ξανακούσουμε τελικά ότι δεν δεχόμαστε νέους πρόσφυγες στη παραλιακή και τουριστική ζώνη της Κατερίνης και του νομού Πιερίας...
Κάτι που έχει ακουστεί από τα στόματα αρμοδίων άπειρες φορές (ότι δεν θα πάνε σε τουριστικά μέρη οι πρόσφυγες), την στιγμή που έχουμε δεχτεί ήδη σε τέσσερα σημεία του νομού Πιερίας (τρία του Δήμου Κατερίνης) πρόσφυγες...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

«ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ –ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ» Επιμορφωτικό-παρεμβατικό πρόγραμμα του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Δ.Δ.Ε. Πιερίας


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το επιμορφωτικό-παρεμβατικό πρόγραμμα του Σ.Σ.Ν. Πιερίας με τίτλο «Ναι στο σχολείο-Ναι στη ζωή» για εκπαιδευτικούς και μαθητές του ΕΕΕΕΚ και του ΤΕΕ ΕΑ Κατερίνης. Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε από το Υπεύθυνο Σ.Σ.Ν. και περιελάμβανε πέντε δίωρα βιωματικά εκπαιδευτικά εργαστήρια τα οποία υλοποιήθηκαν, μετά από έγκριση της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής του ΥΠΠΕΘ, στην ύπαιθρο (τα τέσσερα σε γεωργικό αγρόκτημα και το ένα στο ΕΕΕΕΚ).

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Πιερίας συγχαίρει ολόθερμα:


• τον «ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ» Αιγινίου, για την πανάξια άνοδο στη Football League, που αποτελεί δικαίωση για τις προσπάθειες που κατέβαλαν από την αρχή έως το τέλος της χρονιάς.

• τον «ΔΙΑΓΟΡΑ» Σεβαστής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Πιερίας περιόδου 2015-2016 και τη συμμετοχή του στο Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών Ε.Π.Σ. που οδηγεί σε άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Μετέφεραν... πολιτισμό μαζί τους οι "φίλαθλοι"¨της Λάρισας!

Μετέφεραν... πολιτισμό μαζί τους οι "φίλαθλοι"¨της Λάρισας!

Ένα μικρό δείγμα της Παιδείας τους έφεραν μαζί τους, ευτυχώς λίγοι φίλαθλοι της Λάρισας στο γυμναστήριο Κατερίνης.
Οι νεαροί φίλαθλοι της Λάρισας που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης για τους σχολικούς αγώνες μπάσκετ που έγιναν στην πόλη μας πριν λίγες εβδομάδες, άφησαν το αποτύπωμα τους στους τοίχους, εντός και εκτός γυμναστηρίου.
Λεπτομέρεια, οι τοίχοι ήταν φρεσκοβαμμένοι...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο εορτασμός του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στην XXIV τεθωρακισμένη ταξιαρχία στο Λιτόχωρο Πιερίας

Ο εορτασμός του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στην XXIV τεθωρακισμένη ταξιαρχία στο Λιτόχωρο Πιερίας
Ανακοινώνεται ότι την 06 Μαΐου 2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 πμ, θα πραγματοποιηθεί στο Στρατόπεδο «ΜΠΑΛΑΝΙΚΑ» στο Λιτόχωρο, ο εορτασμός του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, προστάτη του Στρατού Ξηράς (πλην Πυροβολικού).

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Τροχαίας Κατερίνης την Μ.Δευτέρα για την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας



Την Μ. Δευτέρα 25η Απριλίου που έχουμε την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας στην Κατερίνη θα έχουμε από ώρα 15:00 έως 19:00 απαγόρευση στάθμευσης στις παρακάτω οδούς:

ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ

Με 2/2 νίκες χρειάζονται ακόμη μία εναντίον της Καβάλας για να σφραγίσουν την πρόκριση!!
Η εφηβική ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου νίκησε κατά σειρά τον πρωταθλητή δυτικής Μακεδονίας Πρωτέα Γρεβενών και την πρωταθλήτρια Θεσσαλίας ΑΕΛ και με νίκη την Τρίτη απέναντι στον πρωταθλητή ανατολικής Μακεδονίας Ορφέα Καβάλας και με νίκη την Τρίτη(26/4 14:00) προκρίνεται πανηγυρικά στις 6 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας!!

Σήμερα δεν κυκλοφορούν εφημερίδες...