Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Ορισμός αγώνα Κυπέλλου ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. Κεραμιδίου - ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ

Από την Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας ανακοινώνεται ότι, ο 1ος ημιτελικός αγώνας για το Κύπελλο της ΕΠΣ Πιερίας...

ΓΑΣ Σβορώνος - Πρόσκληση

Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου σας προσκαλεί αύριο Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου και ώρα 19:15...

ΝΑΟΥΣΑ - ΑΠΟΚΡΙΑ 2023: Με "Πρόσωπο" στην παράδοση

Συνεχίζονται τα Εσπερινά Κηρύγματα στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης

Συνεχίζονται τα Εσπερινά Κηρύγματα στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 6 το απόγευμα.

"OLYMPUS ARCHERY SERIES" στον Άγιο Σπυρίδωνα

Με ξεχωριστή χαρά σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τους Πανελλήνιους αγώνες Τοξοβολίας ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ "OLYMPUS ARCHERY SERIES"...

Σχολικοί τροχονόμοι Δήμου Κατερίνης. Ζητούν το αυτονόητο...

Την πληρωμή ολόκληρου του «τεράστιου» ποσού των... 176 ευρώ τον μήνα, διεκδικούν οι σχολικοί τροχονόμοι του Δήμου Κατερίνης, κάτι που αναγράφεται και στη σχετική νομοθεσία:

Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ

Με τον νόμο Κατρούγκαλου ν. 4387/2016, οι μειώσεις στις συντάξεις των υγειονομικών ανέρχονται στο 35%. Τα πρώτα χρόνια δεν είχε καταφανεί με σαφήνεια η τραγική αυτή μείωση των συντάξεων λόγω της ύπαρξης της προσωπικής διαφοράς.

Μουσικό Σχολείο Κατερίνης - Πρόσκληση

Ύστερα από μια "παύση" δύο χρόνων, είμαστε στην ευχάριστη θέση να οργανώνουμε ξανά με κέφι χαρά τον "Χορό" του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, που μικρά και μεγάλα παιδιά περιμένουν με ανυπομονησία.

Εκπαίδευση των Νηπιαγωγών πάνω στις Πρώτες Βοήθειες από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας

Στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης και εκπαίδευσης 17 εκπαιδευτικοί από 10 νηπιαγωγεία του νομού μας και όχι μόνο παρακολούθησαν ένα επιμορφωτικό σεμινάριο στις εγκαταστάσεις της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας.

Λακωνικά αλλά Πιπεράτα!..

Του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου

Οι «μηχανισμοί άμυνας του Εγώ» λειτουργούν σε υποσυνείδητο επίπεδο, δηλαδή δεν γίνονται συνειδητά αντιληπτοί από το άτομο που τους χρησιμοποιεί και αποτελούν μέρος της ψυχοδυναμικής θεωρίας του Freud.

Φίλαθλοι όλοι στο Β΄ ΔΑΚ!!!

Έναν ιδιαίτερα σημαντικό αγώνα δίνει το Σάββατο 11/2/2023 η ομάδα χάντμπολ του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ για το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

Αίσθημα ικανοποίησης από το ΟΧΙ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στην τροπολογία "Κασιδιάρη"

➤ Απόστολος Ζέρβας:
Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο μας Κυριάκο Βελόπουλο και τους βουλευτές της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ για το υψηλό δημοκρατικό αίσθημα ευθύνης που επέδειξαν, καθώς και για τον σεβασμό στους θεσμούς και το Σύνταγμα που διαχρονικά με την υπεύθυνη στάση τους πράττουν.

Γιορτάζουν σήμερα:

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 9η Φεβρουαρίου είναι η 40ή ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 335 ημέρες (336 σε δίσεκτα έτη).

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη και την Μακεδονία

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με ασθενείς χιονοπτώσεις στα νότια τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας μέχρι τις απογευματινές ώρες.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Πέμπτη σήμερα 9 Φεβρουαρίου 2023