Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

Εορτασμός των 60 χρόνων από την ίδρυση του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης

Αγαπητοί φίλοι του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 60 χρόνια από την ίδρυση του Ομίλου.

Ιστοσελίδα εξαπατούσε πολίτες μέσω ηλεκτρονικών συναλλαγών.


Από τη Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξιχνιάστηκαν (13) περιπτώσεις απατηλής πώλησης εισιτηρίων για εκδηλώσεις από συγκεκριμένη ιστοσελίδα του διαδικτύου.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΔΕ ΚΑΤΩ ΑΓΙΑΝΝΗ

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης ανακοινώνει ότι λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας και της μείωσης της διαθέσιμης ποσότητας νερού στην Δ.Ε. Κάτω Αγίου Ιωάννη...

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ "ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΕΙΑ 2019" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ

Στις εκδηλώσεις "ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΕΙΑ 2019" στο Μοναστηράκι Αγράφων στην σπηλιά του Κατσαντώνη συμμετείχε ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων νομού Πιερίας Ο Κατσαντώνης στις 3- 4 Αυγούστου 2019.

Δελτίο Τύπου της Εκκίνησης, σχετικά με την απάντηση του Δήμου Κατερίνης στο ΥΠΕΣ, αλλά και την πορεία των δαπανών από 1/1/2019

«ΕΚΚΙΝΗΣΗ» - Κώστας Κουκοδήμος
Δελτίο Τύπου 
Υπερδιπλασιάστηκαν οι δαπάνες, κατέρρευσαν τα έσοδα.

"Μακεδονία Ξακουστή" από την γυναικεία χορωδία του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Κατερίνης (ΒΙΝΤΕΟ - Εκδήλωση για την Μακεδονία - 12/5/19)

Μεγάλη πυρκαγιά σε εξέλιξη στην Εύβοια - 67 δασικές πυρκαγιές χθες.

Από τις 3:00 τα ξημερώματα μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην Εύβοια όπου επιχειρούν  συνολικά: 80 πυροσβέστες, 39 οχ/τα, 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων με 41 πυροσβέστες, 6 οχ/τα με 12 πυροσβέστες ΜΕΤΠΕ, 4 Α/Φ & 2 Ε/Π. Συνδράμουν 8 μηχ. έργου, 10 υδροφ. ΟΤΑ.

Αντίστροφη μέτρηση για τον «8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης»

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης – Dole, που για άλλη μια χρονιά υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να δηλώσετε συμμετοχή στο μεγαλύτερο αθλητικό νυχτερινό πάρτυ της χώρας!

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

523 - Ο Ιωάννης Α΄ γίνεται ο νέος Πάπας μετά τον θάνατο του Πάπα Ορμίσδα.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΕΥΔΟΚΙΑ
ΔΩΡΟΘΕΟΣ
ΔΟΣΙΘΕΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 13 Αυγούστου 2019