Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Χαιρετισμός Περιφερειακού Διευθυντή Π/θμιας& Δ/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ανανιάδη προς στελέχη και εκπαιδευτικούς για την έναρξη της σχολικής χρονιάς


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς νιώθω ιδιαίτερη χαρά που μου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσω μαζί σας και να μοιραστώ μαζί σας την ελπίδα, την αισιοδοξία και τη δημιουργική διάθεση για πρόοδο στην Παιδεία. Μια Παιδεία στην υπηρεσία του ανθρώπινου προσώπου και όχι του απρόσωπου συστήματος.

Συγχαρητήριο μήνυμα στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016 του ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Συγχαίρουμε τους επιτυχόντες του Εσπερινού ΕΠΑΛ Κατερίνης που στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016 κατάφεραν να πραγματοποιήσουν έναν σημαντικό τους στόχο, να εξασφαλίσουν την εισαγωγή στις σχολές της επιλογής τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, δικαιώνοντας τους κόπους και τις προσπάθειές τους.
Συγχαίρουμε και τις οικογένειες τους που στάθηκαν στο πλευρό τους και μοιράστηκαν τις αγωνίες και τις ελπίδες τους και τους συμπαραστάθηκαν με διαρκή ηθική και οικονομική στήριξη. 

Το ανακαινισμένο συντριβάνι του Λιτοχώρου.


Αυτή άραγε θα είναι η τελική του μορφή;
Αν ναι, να περιμένουμε εγκαίνια;
Υπάρχουν απόψεις για άλλη κατασκευή;
Τι λέτε σας αρέσει;

Δ.Ο.Ε. (Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος) : Το Υπουργείο Παιδείας παρανομεί και ζητά το ίδιο να πράξουν τα Π.Υ.Σ.Π.Ε. και οι Σύλλογοι Διδασκόντων.



Το Υπουργείο Παιδείας παρανομεί και ζητά το ίδιο να πράξουν τα Π.Υ.Σ.Π.Ε. και οι Σύλλογοι Διδασκόντων. Οι Σύλλογοι Διδασκόντων δε συναινούν στις διαδικασίες που υπηρετούν τις πολιτικές του Υπουργείου Παιδείας που διαλύουν το δημόσιο σχολείο. 

4 ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΚΑΤ ΜΕ ΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ


Αστείρευτη πηγή νέων ταλέντων αποδεικνύεται ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης αφού 4 ακόμη αθλητές του καλούνται να στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα κωπηλασίας που θα μας εκπροσωπήσει στους Βαλκανικούς Αγώνες. 

Γ.Π.Α.Δ. ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Ενημερωτικό δελτίο τελευταίου 24ωρου



Ενημέρωση από την  Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας-Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας για συλλήψεις σε Κατερίνη, Σέρρες, Πέλλα και Χαλκιδική:

Προκήρυξη μέτρων προϋπολογισμού 1,5 δισ. Ευρώ από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης


Μέχρι τέλους του χρόνου θα πραγματοποιηθούν προκηρύξεις σε σημαντικής χρηματοδοτικής βαρύτητας μέτρα του νέου Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 κινητοποιώντας πόρους της τάξης των 1,5 δις € που μπορούν να αποτελέσουν την ατμομηχανή για μια νέα αναπτυξιακή ώθηση στην ελληνική ύπαιθρο και ειδικά στον αγροτικό τομέα, ανέφεραν σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου και ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, Χαράλαμπος Κασίμης.

Ο 3ος Δρόμος Αλληλεγγύης έκοψε το νήμα του τερματισμού με απόλυτη επιτυχία.


Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 3ος Δρόμος Αλληλεγγύης της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και της Ενορίας Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης σε συνδιοργάνωση με την Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης, το Σάββατο 27 Αυγούστου 2016.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Αποκατάσταση φθορών στο οδόστρωμα στην είσοδο και εντός του Μοσχοποτάμου και για πρώτη φορά εκπόνηση μελέτης για τα κατολισθητικά φαινόμενα στο Μοσχοπόταμο


Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες του έργου “άμεση αποκατάσταση βλαβών μικρής κλίμακας οδοστρωμάτων στοιχείων σήμανσης και ασφάλειας οδών αρμοδιότητας της Π. Ε. Πιερίας” που υλοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. 

Γ.Π.Α.Δ. ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης στη Χαλκιδική.


Γ.Π.Α.Δ. ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Για την υπόθεση συνελήφθη μία 41χρονη και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του 44χρονου συζύγου της .
Στις έρευνες συνέδραμε ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ Α.Τ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

Αναφορά για την κατάργηση του Αστυνομικού τμήματος Κολινδρού , δήμου Πύδνας Κολινδρού, κατέθεσε την  Τετάρτη 31 Αυγούστου ο βουλευτής Ν.Πιερίας Κ.Κουκοδήμος, προς τον αρμόδιο υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Ν.Τόσκα.
Ο κ. Κουκοδήμος στην αναφορά του, όπου επισυνάπτεται η γραπτή διαμαρτυρία του δημάρχου Πύδνας Κολινδρού Βαγγέλη Λαγδάρη και του Δημοτικού Συμβουλίου Πύδνας Κολινδρού επισημαίνει την αντίδραση της τοπικής κοινωνίας με δεδομένο ότι το κτίριο όπου στεγάζει τις υπηρεσίες του το Α.Τ. είναι δημοτικό και το κόστος λειτουργίας του καλύπτεται από το δήμο.

Δήμος Κατερίνης: Συστηματικές εργασίες επισκευής και συντήρησης στα σχολικά συγκροτήματα ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΩΝΑ


Με γνώμονα τη διασφάλιση άρτιων συνθηκών λειτουργίας στα σχολεία, συστηματικές εργασίες επισκευής και συντήρησης είναι σε εξέλιξη στο σύνολο των σχολικών συγκροτημάτων του Δήμου Κατερίνης.

Κελίδης Χαράλαμπος: ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ.ΤΡΥΦΩΝΑ ΑΛΕΞΙΑΔΗ

Σχετικά με τα τεκμήρια της πρώτης κατοικίας , επιμένετε να μην το καταργείτε  διατηρείτε ένα νόμο έγκλημα ο Ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά ότι ο νόμος αυτός , το έγκλημα αυτό, δεν ενεργοποιήθηκε επί των ημερών της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ το ότι συνεχίζετε και επιμένετε να τον διατηρείτε σε βάρος των αδύναμων κανονικών ομάδων, δεν σας απαλλάσσει από την ευθύνη.


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ Ν ΠΙΕΡΙΑΣ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι Συνταξιούχοι,

Ενώ περιμέναμε την 13η σύνταξη που μας είχαν υποσχεθεί έχουμε δραστικές μειώσεις στις νέες καταβαλλόμενες συντάξεις στις Επικουρικές, το ΕΚΑΣ και τώρα τον ΚΟΦΤΗ.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ


Δήμος Κατερίνης: Συστηματικές εργασίες συντήρησης και επισκευής πεζόδρομων και πεζοδρομίων

Δήμος Κατερίνης: Συστηματικές εργασίες συντήρησης και επισκευής πεζόδρομων και πεζοδρομίων  Δήμος Κατερίνης: Συστηματικές εργασίες συντήρησης και επισκευής πεζόδρομων και πεζοδρομίων

Στις εκτεταμένες και συστηματικές εργασίες, για την συντήρηση και επισκευή των πεζοδρομίων, των πεζοδρόμων και λοιπών κοινόχρηστων χώρων, στο σύνολο του Δήμου Κατερίνης εντάσσονται οι παρεμβάσεις της τεχνικής υπηρεσίας, που είναι σε εξέλιξη, στον πεζόδρομο της οδού Αγίας Λαύρας.
Όπως επισημαίνει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Χρυσόστομος Κυραϊλίδης:

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ.

ΚΚΕ ΠΙΕΡΙΑΣ: Τους ταΐζουν στο στόμα...


Τα προγράμματα που εξαγγέλλει η κυβέρνηση για τη μετατροπή του επιδόματος ανεργίας σε «επίδομα απασχόλησης» συνιστούν κλιμάκωση της επίθεσης σε βάρος εργαζομένων και ανέργων, ενώ ταυτόχρονα σηματοδοτούν την έφοδο του κεφαλαίου για την πλήρη κατάργηση των επιδομάτων ανεργίας.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΡΧΕΛΑΟΣ: 7 παίκτες από τα τμήματα υποδομής προωθήθηκαν φέτος στην ανδρική ομάδα!!


Στους έφηβους αθλητές που συμμετείχαν στην ανδρική ομάδα τα προηγούμενα χρόνια προστέθηκαν ακόμη οι εξής 7:

Εναρκτήρια δήλωση νέας συλλογικότητας ΣΤΗΝ ΑΔΕΔΥ

Εναρκτήρια δήλωση νέας συλλογικότητας. Α.Ρ.ΚΙ (Αυτόνομη Ριζοσπαστική Κίνηση)

Δήλωση μελών ΓΣ ΑΔΕΔΥ:

Η επιλογή των μελών του ΓΣ της ΑΔΕΔΥ, που αυτοπροσδιορίζονται ως «πρωτοβουλία για την ανασυγκρότηση του ΜΕΤΑ», να διασπάσουν την κοινή μας παράταξη, αποτελεί αναμφίβολα αρνητική εξέλιξη.

Καλημέρα Κατερίνη, Τετάρτη σήμερα 31 Αυγούστου 2016


Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

18ο Παραδοσιακό Βλάχικο Γλέντι


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 18ο Παραδοσιακό Βλάχικο γλεντι του Συλλόγου Κοκκινοπλιτών Πιερίας στις 26 και 27 Αυγούστου στον αύλειο χώρο του 9ου Δημοτικού σχολείου Κατερίνης. Χιλιάδες πατριώτες και φίλοι μας τίμησαν με την παρουσία τους ,προβάλλοντας για άλλη μια φορά την έμπρακτη στήριξή τους στο Σύλλογο.

Πιερικός-Αρχέλαος: Εγγραφές


Με αζιμούθιο προς την εξωστρέφεια συνεχίζει τα βήματα της η Ομάδα Ελαιοπαραγωγών Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Κάτω Αγιάννη Πιερίας.


Στην 14η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων, Αγροτικής Τεχνολογίας και Οικοτεχνίας στην Καρίτσα Πιερίας (Γιορτή του Αγρότη) συμμετέχει η ομάδα ελαιοπαραγωγών Ολοκληρωμένης Διαχείρισης της Ένωσης Παραγωγών Κάτω Αγιάννη Πιερίας με δικό της περίπτερο. Πλήθος επισκεπτών επισκέφτηκε κατά το διήμερο 27-28/2016 που διήρκεσε η έκθεση το περίπτερο της.

Δωρεάν μέτρηση σακχάρου και συναυλία στο Λιτόχωρο


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ(Γ.Π.Α.Δ. ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) : ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


Συλλήψεις για κλοπές σε Γιαννιτσά, Κιλκίς και Βέροια:

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονης στην Κατερίνη για απόπειρα παιδοκτονίας.


Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονης υπηκόου Αλβανίας, για απόπειρα παιδοκτονίας.

Ειδικότερα, χθες (29-8-2016) το βράδυ, εντοπίστηκε νεογέννητο βρέφος σε φωταγωγό οικοδομής στην Κατερίνη, που έφερε τραύματα στα κάτω άκρα. Το βρέφος άμεσα διακομίσθηκε από σταθμό του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κατερίνης και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης



Ανακοινώνεται ότι αύριο (31-8-2016) και κατά τις ώρες 06.00 έως 14.00 θα πραγματοποιηθεί διακοπή κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Κλειδιού (474ο χιλιόμετρο) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μεθώνης - Αγαθούπολης (462ο χιλιόμετρο), με κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα, λόγω εγκατάστασης σε διάφορα σημεία γέφυρας πινακίδας δυναμικής σήμανσης.

Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η Ε.Δ. / Ε.Π.Σ. Πιερίας σε συνεργασία με τον Σ.Π.Π. Ν. Πιερίας καλούν όλους τους προπονητές ποδοσφαίρου του νομού μας καθώς τους αρχηγούς και έναν εκπρόσωπο κάθε ομάδας, την Τετάρτη 31-8-2016 και ώρα 20:30 στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας σε συνάντηση με θέμα: «Ενημέρωση για νέους κανονισμούς Διαιτησίας»
Από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας

Στοχευμένες δράσεις της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος για τη διαπίστωση παραβάσεων φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας




Από 24 έως και 27 Αύγουστου πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής. 


Στοχευμένες δράσεις υλοποιεί η Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, για τη διαπίστωση παραβάσεων φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.
Το χρονικό διάστημα από 24-08 έως και 27-08-2016 πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων και καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής.
Πιο αναλυτικά, διαπιστώθηκαν οι ακόλουθες παραβάσεις της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας:

Συνάντηση εργασίας Υφυπουργού Εξωτερικών, κ. Γιάννη Αμανατίδη στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας


Συνάντηση εργασίας με τους βουλευτές και κομματικά στελέχη της Πιερίας είχε την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016, ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Γιάννης Αμανατίδης, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στον νομό, προκειμένου να παραστεί στην Τελετή Λήξης του 45ου Φεστιβάλ Ολύμπου.

ΒΕΤΣΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ : Τι συμβαίνει με τη διαδικασία εκκαθάρισης της περιουσίας;


Εδώ και πολύ καιρό, όπως είναι ευρέως γνωστό στην Πιερία, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πιερίας (Ε.Α.Σ.Π.) έχει τεθεί σε διαδικασία εκκαθάρισης της περιουσίας της, αφού, με ευθύνη των κατά καιρούς διοικήσεων της, των μέχρι το 2014 κυβερνήσεων και των διοικήσεων της ΑΤΕ, που «κατάφεραν» να διαλυθεί μια άλλοτε εύρωστη συνεταιριστική οργάνωση.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΦΟΛΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΡΟΤΗ 2016


Δήμος Κατερίνης-ανακοίνωση για εργασίες αντικατάστασης λαμπτήρων φωτισμού


Εργασίες αντικατάστασης λαμπτήρων δημοτικού φωτισμού, από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης, θα γίνουν αύριο Τετάρτη 31 Αυγούστου, από νωρίς το πρωί τμηματικά, στις οδούς: 19ης Μαΐου, Αγίου Νεκταρίου, στο δρόμο Ανδρομάχης – Σβορώνου, στο ύψος της γέφυρας στην Ανδρομάχη, καθώς και στον παράπλευρο με τον Λευκό ποταμό (Πέλεκας) δρόμο.

ΚΚΕ ΠΙΕΡΙΑΣ: Νέα παραμύθια...


Τη συνέχιση και κλιμάκωση της αντιλαϊκής πολιτικής επιχειρεί να συγκαλύψει ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, πίσω από τις διακηρύξεις περί επικείμενης ρύθμισης του χρέους και μείωσης των πλεονασμάτων. Υποσχόμενος πως εάν πάρει «ανάσα» η καπιταλιστική οικονομία, θα ανακουφιστεί τάχα και ο λαός που δεινοπαθεί, έχοντας φορτωθεί ένα χρέος που δεν του ανήκει, που ξεζουμίζεται για τα όποια πλεονάσματα και θυσιάζεται για μια ανάκαμψη που, αν και όταν έρθει, θα αφορά αποκλειστικά στα κέρδη του κεφαλαίου.

Ευχαριστήρια επιστολή της Κατερίνας Νικολαΐδου


Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 30 Αυγούστου 2016


Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ"


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

Συνδημότες με αυτή την επιστολή θέλω να σας κοινοποιήσω την ανεξαρτητοποίησή μου ως δημοτικού συμβούλου του συνδυασμού «ΆΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ».

Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση είναι πολιτικοί και συναισθηματικοί.
Πολιτικοί διότι δεν μπορώ να συμμετέχω πλέον σ΄ένα δημοτικό συνδυασμό ο οποίος είναι εντολοδόχος του Σύριζα.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ


 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ συμμετείχε στον αγώνα δρόμου της Εκκλησίας Αγίου Χαραλάμπου στον Σιδηροδρομικό σταθμό Κατερίνης το Σάββατο 27-8-2016 καλύπτοντας τον αγώνα με τις ασύρματες επικοινωνίες .
Μας τίμησε με την παρουσία της η Κατερινιώτισα Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας του ΡΙΟ 2016 ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ,καθώς ήταν η νικήτρια του αγώνα δρόμου στις γυναίκες.

5Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ "ΤΟ ΞΑΘΕΡΙ"


Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην 5η Γιορτή Τσικουδιάς που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016 στον προαύλιο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης στις 8.30 μ.μ.

Το Wheeling2help στην Κατερίνη τον Σεπτέμβριο


Στις 7 Σεπτεμβρίου, την ημέρα που ξεκινάνε και οι Παραολυμπιακοί αγώνες στη Βραζιλία, το Wheeling2help ξεκινά με το ποδήλατο ένα υπέροχο ταξίδι με ένα μοναδικό σκοπό. Η διαδρομή,Κωνσταντινούπολη – Ηράκλειο Κρήτης, διασχίζοντας 1,700 χμ και 20 ελληνικές πόλεις σε 32 ημέρες,με σκοπό να συγκεντρωθούν 19,000 ευρώ και να αγοραστούν 100 αναπηρικά αμαξίδια.

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε τις μέλισσες; 10 συμβουλές για να τις βοηθήσουμε

Τι μπορείς να κάνεις για να φτιάξεις στον κήπο ή το μπαλκόνι σου, ένα περιβάλλον ιδανικό για τις πολύτιμες μελισσούλες; Δες μερικές συμβουλές παρακάτω:

ΣΧΟΛΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ-ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ


Σας ενημερώσουμε, ότι στα μέσα Οκτωβρίου 2016, θα ξεκινήσουν τα μαθήματα της Σχολής Σαμαρειτών-Διασωστών, του Τοπικού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Συνάντηση εργασίας Υφυπουργού Εξωτερικών, κ. Γιάννη Αμανατίδη στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας


Συνάντηση εργασίας με τους βουλευτές και κομματικά στελέχη της Πιερίας είχε την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016, ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Γιάννης Αμανατίδης, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στον νομό, προκειμένου να παραστεί στην Τελετή Λήξης του 45ου Φεστιβάλ Ολύμπου.

ΒΕΤΣΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ: ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ


Στην Πιερία αρκετές δημόσιες υπηρεσίες δεν στεγάζονται σε δημόσια κτίρια, αν και υπάρχουν οι διαθέσιμες δομές, ώστε το Δημόσιο να ξοδεύει αρκετά λιγότερα χρήματα, τα οποία –με ευθύνη των προηγούμενων κυβερνήσεων- δαπανώνται για καταβολή μισθωμάτων σε ιδιώτες.

Αναλυτικότερα, σε ιδιωτικά μισθωμένα οικοδομήματα στεγάζονται:

"ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ". Στα πόσα καίγεται...



Στις πόσες αποχωρήσεις καίγεται ο "ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ";
Πολύ γρήγορα θα μάθουμε...

ΚΟΣΟΒΟ 2004. ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΚΟΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ. 2016. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ.


Ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας του Δημάρχου Πύδνας Κολινδρου για τη κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Κολινδρού


Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας και εγώ προσωπικά εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για την απόφασή σας με την οποία προβλέπεται η κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Κολινδρού. Δηλώνουμε απερίφραστα πως δεν πρόκειται να δεχτούμε παθητικά μια τέτοια ενέργεια που, κατά την άποψή μας, αποδυναμώνει την περιφέρεια, καθώς αποκόπτει τους κατοίκους μιας περιοχής από υπηρεσίες κρίσιμες, συνυφασμένες με την καθημερινότητά τους και την παράδοσή τους. 

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ 2ης ΓΙΟΡΤΗΣ ΜΑΝΙΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Μοιράστηκαν 10.000 μερίδες μανιταριών δωρεάν


Η ικανοποίηση ήταν εμφανής στους ανθρώπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείου Μανιταριών από την επιτυχία της 2ης Γιορτής Μανιταριού που έγινε στην Καλαμπάκα, στις 26, 27 & 28 Αυγούστου 2016.
Υπολογίζεται ότι το τριήμερο αυτό πέρασαν περίπου 8.000 επισκέπτες και μοιράστηκαν γύρω στις 10.000 μερίδες μανιταριών εντελώς δωρεάν.

Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης του ΠΑΟΚ στον Πιερικό Αρχέλαο!


Το ανδρικό τμήμα του Πιερικού Αρχέλαου προσέθεσε στο ρόστερ της τον πολλά υποσχόμενο σέντερ(2,05-18χρ) Γιώργο Κωνσταντινίδη.