Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ"


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

Συνδημότες με αυτή την επιστολή θέλω να σας κοινοποιήσω την ανεξαρτητοποίησή μου ως δημοτικού συμβούλου του συνδυασμού «ΆΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ».

Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση είναι πολιτικοί και συναισθηματικοί.
Πολιτικοί διότι δεν μπορώ να συμμετέχω πλέον σ΄ένα δημοτικό συνδυασμό ο οποίος είναι εντολοδόχος του Σύριζα.

Ο οποίος Σύριζα με λαοπλανικούς λόγους και την εκμετάλευση του όρου της δήθεν αριστεράς αναρριχήθηκε στην εξουσία εκμεταλευόμενος την όλη οικονομική κατάσταση που βίωνε η χώρα και την ως «άτοπο απαγωγή» της ψήφου του ελληνικού λαού, για να εφαρμόσει επι της ουσίας τα ΑΝΤΙΛΑΙΚΟΤΕΡΑ οικονομικά μέτρα της μεταπολίτευσης.

Ως ενστερνιστής της αριστεράς δεν μπορώ να είμαι πλεόν μέλος της δημοτικής αυτής παράταξης που ο πολιτικός της φορέας χρησιμοποίησε την καραμέλα της δήθεν αριστεράς για λίγες μέρες δόξας στην εξουσία.

Επίσης ως ΠΟΝΤΙΟΣ 4ης γενιάς δεν μπορώ να ανεχτώ υπουργούς σαν τον Φίλη που μοναδική επιστημονική του κατάρτιση ήταν η αρθρογράφηση στην εφημερίδα ‘ΑΥΓΗ’ ενός δημοσιογραφίσκου δήθεν αριστερού και να είμαι συνεργός στην απαξίωση της γενοκτονίας και της σφαγής των Ελλήνων του Πόντου απο την στιγμή που δεν πήραν μέτρα εναντίον του για να τον συνετίσουν ως προς την εξιλέωση της μνήμης των Ποντίων σφαγιασθέντων τα ‘σημαίνοντα στελέχη του Σύριζα και απαξίωσαν σχεδόν ενάμιση εκατομμύριο Πόντιους’.

Δεν δύναμαι να συμμετέχω σε αυτην την δημοτική παράταξη που θέλει ο καθένας να δεχθεί το δαχτυλίδι της διαδοχής στην «εξουσία» (Επικεφαλής συνδυασμού) με την εναλλαγή προσώπων ανα εξάμηνο.

Εξαρχής διαφώνησα με την εναλλαγή των προσώπων διότι δεν το κρίνω ουσιαστικό για την αντιπολιτευτική στάση απέναντι στην διοίκηση του δήμου.

Στο τέλος της θητείας, αυτή η εναλλαγή θα οδηγήσει ούτως ή άλλως σε διάλυση του συνδυασμού και θα μεταφέρονται ευθύνες απο τον έναν στον άλλον.

Δεν θα υπάρχει επικεφαλής να αναλάβει πλήρως την ευθύνη και θα λειτουργούμε με κανόνες καθοδηγούμενους απο τον Σύριζα.


Με καθοδηγητή την συνείδηση μου
ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ