Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

O "ΖΕΥΣ" Πιερίας στον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης "Μέγας Αλέξανδρος 2022"

Στην αφετηρία του 16ου διεθνούς μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» βρέθηκε αποστολή του ΑΠΣ Δρομέων «ΖΕΥΣ». Η μετακίνηση φέτος έγινε ομαδικά θυμίζοντας εποχές προ πανδημίας.

Πιερικός - Βέροια 2-1

Ανέλπιστη νίκη επί της πρωτοπόρου Βέροιας σημείωσε σήμερα στην Κατερίνη ο Πιερικός για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Β΄ κατηγορίας.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - Έφτασε η ώρα του μπαράζ νεανίδων

Το τριήμερο 15-17 Απριλίου θα διεξαχθούν στο Λιτόχωρο οι προκριματικοί αγώνες που θα οδηγήσουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων και τις 8 καλύτερες ομάδες της χώρας στην κατηγορία κάτω των 18 ετών.

Το γεφύρι της Άρτας φτιάχνουν; Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία, ξανά...

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία, λόγω εργασιών.

Συλλήψεις στην Κατερίνη για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών

Συνελήφθησαν χθες (12 Απριλίου 2022) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κατερίνη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης...

Βουλή: Ζητούν απαντήσεις

Όπως έγινε γνωστό ο Πανελλήνιος Σύλλογος Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου (ΣΥΔΑΝΕΦ) υπέβαλλε ενώπιον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής καταγγελία κατά της Ελλάδος...

Κυβέρνηση «νυχτερίδων» - Ανακοίνωση μέτρων παρωδίας...

Δεν καταργούνται τα ράπιντ τεστ αλλά μειώνονται σε ένα την εβδομάδα (πώς θα πιουν το αίμα των ανεμβολίαστων...), δεν καταργούν κανένα μέτρο αλλά... αίρονται, γιατί πρέπει η απειλή να υπάρχει πάντα πάνω από τα κεφάλια μας, να μην αισθανόμαστε πλήρως ελεύθεροι!

Η συγκέντρωση των συνταξιούχων στην Κατερίνη

Μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Κατερίνης από τις συνταξιουχικές Οργανώσεις της Κεντρικής Δυτικής Μακεδονία...

Τα χρυσά κορίτσια του μπάσκετ

Αρκετά χρόνια τώρα τα κορίτσια στο μπάσκετ του Πιερικού Αρχέλαου προσφέρουν στους φίλους του αθλήματος, και όχι μόνο, τεράστιες συγκινήσεις σε όλα τα τμήματα που αγωνίζονται.

ΕΠΣ Πιερίας – Ευχαριστήριο

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 13η Απριλίου είναι η 103η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 262 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Καλός θα είναι και σήμερα ο καιρός στην πόλη της Κατερίνης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Τετάρτη σήμερα 13 Απριλίου 2022