Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Φ.Σ.Λ. "ΟΛΥΜΠΟΣ" - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΜΗΝΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Εκλογές Ιουλίου 2019: Αλλαγή ή απαλλαγή;

Το Κίνημα Άρδην πραγματοποιεί ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση στην Θεσσαλονίκη με θέμα την αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού που προετοιμάζεται με την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Με ενθουσιασμό υποδέχθηκαν τα παιδιά της Κατερίνης το πρόγραμμα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους «Κατασκήνωση στην πόλη»

Ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος του καινοτόμου προγράμματος «Κατασκήνωση στην πόλη», που διοργάνωσε φέτος για πρώτη φορά η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος στο πλαίσιο των δράσεων του Γραφείου Νεότητας, με την πατρική μέριμνα και φροντίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γεωργίου.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του εκλογικού συνδυασμού Ε.ΠΑ.Μ. – Α.Κ.Κ.ΕΛ. σε όλη την Ελλάδα και την Πιερία.

Ανακοινώσεις ΣΦΚ Πιερικού

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ του Βασίλη Τσακιρίδη, δασκάλου, υποψήφιο Τοπικό Σύμβουλο με τον συνδυασμό «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» του Σάββα Χιονίδη.

Ευχαριστήριο μήνυμα του Κυνηγετικού Συλλόγου Κατερίνης.

Η Διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου Κατερίνης ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές κυνηγούς και μη, για την εθελοντική προσφορά τους και τις χορηγίες τους στην ανακαίνιση του γραφείου μας.

Συγχαρητήριο μήνυμα του Φιλοζωικού Σωματείου Κατερίνης "Ο ΑΡΓΟΣ".

Το Φιλοζωικό Σωματείο "Ο ΑΡΓΟΣ" Κατερίνης, συγχαίρει τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους του Δήμου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο, του Δήμου Δίου-Ολύμπου Ευάγγελο Γερολιόλιο και του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού Αναστάσιο Μανώλα και τους εύχεται καλή και δημιουργική θητεία.

Ωράριο λειτουργίας των Γραφείων Ταυτοτήτων και Διαβατηρίων στις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές για την εξυπηρέτηση των πολιτών

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ενόψει των επικείμενων Βουλευτικών Εκλογών...

Συνελήφθη στην Κατερίνη 29χρονος αλλοδαπός με καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπή και απόπειρα βιασμού.

Συνελήφθη προχθές (29 Ιουνίου 2019) το βράδυ στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 29χρονος αλλοδαπός...

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.) στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης.

Για ακόμα μια χρονιά η Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης κάνει το καλοκαίρι στην πόλη πιο κινηματογραφικό!

Συνεχίζοντας την παράδοση που δημιουργήθηκε, με τη λειτουργία του θερινού κινηματογράφου για 10 χρόνια στην ταράτσα του δημαρχείου και τις επιτυχημένες διοργανώσεις των προηγούμενων έξι χρόνων στο θεατράκι του πάρκου, η μεγαλύτερη κινηματογραφική γιορτή της πόλης, συνεχίζει να δίνει τις ανάσες δροσιάς, ψυχαγωγίας και πολιτισμού που όλοι χρειαζόμαστε αυτές τις μέρες!

ΕΦΗ ΜΠΑΣΔΡΑ: «Άμεση μείωση των φορολογικών συντελεστών και κατώτερος μισθός στα 730 ευρώ»

«Μετά από 4 χρόνια φτάσαμε να είμαστε εκεί που ήμασταν όταν έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά», ανέφερε η κ. Έφη Μπάσδρα, υποψήφια βουλευτής Πιερίας της ΝΔ, στις προεκλογικές επισκέψεις της στον Κολινδρό και το Αιγίνιο.

Μέτρα προστασίας των εργαζομένων από τη θερμική καταπόνηση λόγω υψηλών θερμοκρασιών


Το Εργατικό μας Κέντρο υπενθυμίζει τις οδηγίες και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την προστασία των εργαζομένων από τη θερμική καταπόνηση λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και τις συμβάσεις εργασίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ

"H Δ.Ε.Υ.Α Κατερίνης σας ανακοινώνει ότι σήμερα Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019 θα υπάρχει διακοπή νερού, από τις 09:00 π.μ. μέχρι και τη 13:00 μ.μ. ...

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ (ΜΑΞΙΜΟΒΙΤΣ) ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

• 69 - Ο Τιβέριος Ιούλιος Αλέξανδρος διατάζει τις ρωμαϊκές λεγεώνες του στην Αλεξάνδρεια να ορκιστούν πίστη στον Βεσπασιανό ως αυτοκράτορα.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ
ΔΑΜΙΑΝΟΣ
ΚΟΣΜΑΣ
ΜΑΥΡΙΚΙΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 1 Ιουλίου 2019