Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Επιστολή διαμαρτυρίας της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Πιερίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ, συνήλθε έκτακτα μετά τα γεγονότα που προέκυψαν στο συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα με την απαγόρευση Σέρβων τουριστών σε διάφορες περιοχές της Β. Ελλάδας (Ν. Πιερίας) και έστειλε επιστολή ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στα αρμόδια Υπουργεία.

"Τρύπες" στον ουρανό της Κατερίνης (16/06/2020)


Μηνιαία δραστηριότητα των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας

Για τον μήνα Μάιο 2020 ο συνοπτικός απολογισμός του έργου των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας περιλαμβάνει:

5η η Πιερία σε παραβάσεις υπερβολικής ταχύτητας και οδήγησης υπό επήρειας οινοπνεύματος

"Παράβαση της Εβδομάδας". Συνεχίζεται το στοχευμένο πρόγραμμα της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων.

Ανακοίνωση του Συλλόγου Τριτέκνων "Ο Άγιος Διονύσιος"

Ο σύλλογος Τριτέκνων ''Ο Άγιος Διονύσιος'' ανακοινώνει προς όλα τα μέλη του, γονείς και τέκνα ανεξαρτήτως ηλικίας ότι όσοι ενδιαφέρονται για θέση εργασίας...

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΑ αύριο Τετάρτη 17 Ιουνίου

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης ενημερώνει ότι: αύριο Τετάρτη 17 Ιουνίου θα υπάρξει καθολική διακοπή στην περιοχή των ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΩΝ...

Bikers mania Calling!!!

Το chopper riders club Κατερίνης, καλεί όλους τους λάτρεις της μοτοσικλέτας, φίλους και υποστηρικτές στις 20-6-20 στις 18:00...

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Αισιοδοξία, καλή συμμετοχή και διάθεση στην πρώτη - μετά κορονοϊό – συνάντηση

Τρεις μήνες απραξίας ήταν πολλοί. Το κάλεσμα της διοίκησης για την πρώτη, μετά τις απαγορεύσεις λόγω κορονοϊού, συνάντηση στο γήπεδο ήταν μήνυμα για όλους όσους αποτελούν την οικογένεια των Πιερίδων Μουσών.

Με 50.000 € ενισχύει ο Δήμος Κατερίνης το Δημοτικό Ωδείο λόγω αναγκών που προκάλεσε ο κορωνοϊός

Σε έκτακτη επιχορήγηση ύψους 50.000 € προς το Δημοτικό Ωδείο προχώρησε ο Δήμος Κατερίνης, προκειμένου να καλυφθούν έκτακτες και επιτακτικές ανάγκες που προκλήθηκαν λόγω των μέτρων που ελήφθησαν για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ-ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΙΝΟΥ

Χειροτονίες στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους

Το Σάββατο 23 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λόφου Πιερίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος προέβη στην χειροτονία σε Διάκονο του Φωτίου Κωνσταντίνου...

Διαμαρτυρία της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας Κατερίνης

Η Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας Κατερίνης διαμαρτύρεται έντονα για την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί Σέρβοι τουρίστες οι οποίοι ερχόμενοι στην Ελλάδα, εγκλωβίστηκαν στα σύνορα λόγω του ότι στις 15/6 εκτάκτως εκδόθηκε ΦΕΚ το οποίο παρέτεινε το κλείσιμο των συνόρων για κατοίκους χωρών εκτός Ζώνης Σένγκεν μέχρι τις 30/6.

Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Αιτήσεις μέχρι 30 Ιουνίου

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) δέχεται αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Ανανεώσεις συνεργασίας ποδοσφαιριστών στον Δία Δίου

Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας της...

ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ...

Ζητείται άμεση παρέμβαση από τους αρμόδιους (ΦΩΤΟ)

Το δημοσιεύουμε ξανά και ξανά, έχοντας την ψευδαίσθηση ή την απατηλή ελπίδα ότι κάποιος θα ενδιαφερθεί...


ΣΤΟΝ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ, ΑΚΗ ΠΑΡΙΣΙΑΔΗ, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"

Το δεύτερο βραβείο καλύτερου διηγήματος απέσπασε ο Κατερινιώτης συγγραφέας Άκης Παρισιάδης, με το διήγημά του "Εννέα συλλαβές πριν την Ανάσταση", στο διαγωνισμό που είχε προκηρύξει η εφημερίδα "Δημοκρατία" με θέμα "Το Πασχαλινό Διήγημα".

Ενημέρωση για εγγραφές μαθητών στο Εσπερινό Γυμνάσιο Κατερίνης

Το Εσπερινό Γυμνάσιο Κατερίνης δίνει την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση...

Γιορτάζουν σήμερα:


Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 16 Ιουνίου 2020