Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Με τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κ. Δημήτρη Συριανίδη συναντήθηκαν το πρωί της Τρίτης 31 Μαΐου 2016 ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ Κατερίνης Σπύρος Κουλκουδίνας, ο Γραμματέας Ναούμ Ευαγγελόπουλος και το μέλος Γιώργος Αγιαννίτης, στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί αυτό το διάστημα το νέο Δ.Σ της ΔΗΜ.Τ.Ο με τους φορείς του νομού.

Άρχισαν οι εγγραφές στο πρόγραμμα «Γνωρίζω την Θάλασσα και Παίζω» που πραγματοποιεί ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.


Μετά από μια πολύ επιτυχημένη πρώτη χρονιά ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης, το μοναδικό ναυταθλητικό σωματείο της Πιερίας, διοργανώνει και φέτος το πρόγραμμα «Γνωρίζω την Θάλασσα και Παίζω» από τις 27 Ιουνίου έως τις 27 Αυγούστου 2016.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ


Εκφράζω και δημόσια τα θερμά μου συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στο τεχνικό επιτελείο, στον Πρόεδρο, στο Δ.Σ. και στους παράγοντες της ομάδας του Διαγόρα Σεβαστής,  για την επάξια άνοδο, στη Γ’ εθνική κατηγορία.
 Η μεγάλη αυτή επιτυχία αποτελεί ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για το μέλλον του πιερικού ποδοσφαίρου. Εύχομαι ολόψυχα ευόδωση των νέων στόχων της ομάδας, καλή δύναμη και ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στην συνέχεια.


ΠΑΜΕ Πιερίας: ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ!


ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ Ή ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑ!

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας με τις Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/Θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας


Εκδήλωση-γιορτή εκπαιδευτικού χαρακτήρα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016, από 10:00 π.μ – 13:00 μ.μ. στο Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΚΙΝΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΑΣΟΥΜΑΝΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

Συγχαίρω θερμά την Κατερίνα Νικολαΐδου και την Σοφία Ασουμανάκη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, στην κατηγορία του διπλού σκιφ γυναικών, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κωπηλασίας, το οποίο διεξήχθη στη Λουκέρνη.

Οι πρωταθλήτριές μας απέδειξαν ότι συγκαταλέγονται ανάμεσα στα κορυφαία πληρώματα στον κόσμο, ενώ η νέα αυτή διάκριση δημιουργεί υψηλές προσδοκίες ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.


Παράλληλα, μας κάνει όλους υπερήφανους, καθώς εμπνέει τη νέα γενιά στον δικό της καθημερινό αγώνα, για την κατάκτηση υψηλών στόχων.

 

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΠΕ ΣΤΑ ΛΕΙΒΗΘΡΑ


Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανατολικού Ολύμπου πραγματοποίησε σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πιερίας, την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Α/θμιας Εκπ/σης Πιερίας, Αμανατίδου Μαργαρίτα και την Υπεύθυνη Καινοτόμων Δράσεων Β/θμιας Εκπ/σης Πιερίας, Παππά Μυράντα, επιμορφωτική ημερίδα για εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε σχολεία της Α/θμιας και της Β/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας στον Αρχαιολογικό χώρο των Λειβήθρων και στο θεματικό τους πάρκο. Το θέμα της ημερίδας ήταν «Μύθος και Φύση στον αρχαιολογικό χώρο των Λειβήθρων».

Φορολογικοί Παράδεισοι για Υπουργούς ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ VS Φοροεπιδρομή στους Έλληνες

Βρυξέλλες , 31 Μαΐου 2016

Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τροποποίησαν διάταξη που απαγόρευε σε πολιτικούς και κρατικούς λειτουργούς να μετέχουν σε offshore εταιρείες, ώστε πλέον να επιτρέπεται η συμμετοχή τους σε εταιρείες με έδρα 28 χώρες, μεταξύ των οποίων οι Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, οι Νήσοι Κέιμαν, το Τζέρσεϊ, το Γκέρνσεϊ κ.ά.

Δήμος Κατερίνης: Παρεμβάσεις αντικατάστασης του αγωγού παροχής νερού, κατά μήκος της Παραλιακής ζώνης, για την εξυπηρέτηση των λουομένων


Ευχαριστήρια επιστολή του 17ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης στην ΒΙΟΤΕΝ GROUP Κατερίνη.


Αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για τη δωρεά σας.
Η γενναιόδωρη προσφορά σας, η οποία θα συμβάλλει πρωτίστως στον Αθλητισμό αλλά και στην ομοιόμορφη παρουσία του σχολείου μας και το ομαδικό πνεύμα της ομάδας στους Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΩΝ Αγοριών-Κοριτσιών Δημοτικών Σχολείων, σχολ. έτους 2015-16.
Με εκτίμηση
Ο Διευθυντής & Σύλλογος Διδασκόντων

Τ.Ε ΠΙΕΡΙΑΣ: ΕΡΩΤΗΣΗ Για τις ελλείψεις δικαστών, καθώς και γραμματέων και υλικοτεχνικής υποδομής στα ειρηνοδικεία.

Τα τελευταία χρόνια τα ειρηνοδικεία της χώρας βρίσκονται αντιμέτωπα με πολύ μεγάλο και συνεχώς αυξανόμενο φόρτο εργασίας, ενώ οι υπάρχοντες ειρηνοδίκες, λόγω του εντελώς δυσανάλογου σε σχέση με τις ανάγκες αριθμού τους, έχουν φτάσει, αν όχι ξεπεράσει, τα όρια της επαγγελματικής και φυσικής τους εξάντλησης. 

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ημερίδα Τοπικής Ιστορίας την Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 στο Πολιτιστικό Κέντρο Κατερίνης (Εκάβη).

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ημερίδα Τοπικής Ιστορίας την Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 στο Πολιτιστικό Κέντρο Κατερίνης (Εκάβη).

Η ημερίδα οργανώθηκε από φορείς της Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και τον συντονισμό των εργασιών της ημερίδας είχε ο Διευθυντής της Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κ. Δημήτρης Συριανίδης.

Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα: Πλήρης απαξίωση του δημοκρατικού ελέγχου από τις αρμόδιες υπηρεσίες στο ζήτημα του κόμβου Αιγινίου

Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα: Πλήρης απαξίωση του δημοκρατικού ελέγχου από τις αρμόδιες υπηρεσίες στο ζήτημα του κόμβου Αιγινίου

Η ΕΥΔΕ Κατασκευής και Συντήρησης Υποδομών/ΤΚΕ ως αρμόδια κρατική υπηρεσία επί του οδικού δικτύου έχει την ευθύνη για τις εργασίες στο εθνικό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Πιερίας, το οποίο έχει εκχωρηθεί για εκμετάλλευση στην Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. με την συνακόλουθη, γνωστή επιβάρυνση των κατοίκων με πολλαπλά διόδια.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Εκδήλωση για την Ημέρα Περιβάλλοντος - 5 Ιουνίου στο Κέντρο Ενημέρωσης Δέλτα Αξιού στη Χαλάστρα

Με μία χαρούμενη γιορτή για τα παιδιά θα γιορταστεί η 5η Ιουνίου – Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος- στο Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα Αξιού, στη Χαλάστρα.

Από τις 10 το πρωί ως τις 2 μετά το μεσημέρι, τα παιδιά θα μπορούν να συμμετάσχουν σε περιβαλλοντικά παιχνίδια και εργαστήρια, προκειμένου να μάθουν για το πολύτιμο περιβάλλον μας διασκεδάζοντας.

Ειδικότερα, μεταξύ των άλλων, τα παιδιά θα μπορούν να συμμετάσχουν σε εργαστήρια χειροτεχνίας και κατασκευής μουσικών οργάνων από ανακυκλώσιμα υλικά, κηπουρικής για παιδιά, καθώς και σε κινητικά παιχνίδια με θέμα το περιβάλλον.