Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης στην Βαρσοβία για το Erasmus WAY

Το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης συμμετείχε στις εργασίες του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ με τίτλο « Whole-school Approach for Youth with migrant background - WAY” που πραγματοποιήθηκαν στη Βαρσοβία της Πολωνίας από 16-20 Μάϊου 2022 (TPM).

Μεγάλη εκδήλωση των υγειονομικών σε αναστολή εργασίας στην παραλία Θεσσαλονίκης

Στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι συγκεντρωμένο μεγάλο πλήθος υγειονομικών που βρίσκονται σε υποχρεωτική από την κυβέρνηση της ΝΔ αναστολή εργασίας εδώ και 9 μήνες. Με αξιοπρέπεια και ηρωικό θάρρος μάχονται εκτός από το δικαίωμα στην επιβίωση την δικιά τους και των οικογενειών τους και για το δικαίωμα του ανθρώπου στην ελευθερία και κατά των διαχωρισμών.

Αρχέλαος Κατερίνης - Αερωπός Έδεσσας. Αναπτυξιακό πρωτάθλημα χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι παμπαίδες Α΄ του Αρχέλαου Κατερίνης υποδέχτηκαν σήμερα το πρωί στο Β΄ ΔΑΚ την ομάδα του Αερωπού Έδεσσας για το αναπτυξιακό πρωτάθλημα χειροσφαίρισης (χάντμπολ) Κεντρικής Μακεδονίας.

Η κατάντια του "ελληνικού" ποδοσφαίρου

Αξίζει να πας να δεις έναν ποδοσφαιρικό αγώνα από κοντά; Γιατί ένα παιδί να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο; Ερωτήματα που ο χθεσινός τελικός κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο τα κάνει να φαντάζουν ανόητα...

Ιερά Παράκληση υπέρ των Μαθητών στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης


Γιορτάζουν σήμερα:

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 22η Μαΐου είναι η 142η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (143η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 223 ημέρες.

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Το πρώτο 30αρι της χρονιάς σήμερα... Γεύση καλοκαιριού μας επιφυλάσσει για σήμερα Κυριακή 22 Μαΐου 2022 ο καιρός στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Κυριακή σήμερα 22 Μαΐου 2022