Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός «Διακόσια Χρόνια από το 1821»

2ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους για μαθητές/τριες Γ’ Γυμνασίου με θέμα: «Διακόσια Χρόνια από το 1821» σχ. έτους 2019-2020.

Εκδήλωση-διάλεξη με τον π. Μάξιμο από τον Σύλλογο Πολυτέκνων Πιερίας.

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Πολυτέκνων Νομού Πιερίας, επ΄ευκαιρίας της ετήσιας γιορτής των Πολυτέκνων οργανώνει εκδήλωση-ΔΙΑΛΕΞΗ, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου και ώρα 18.00 μ.μ. στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Δήμου Κατερίνης "ΕΚΑΒΗ"...

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ!

Οι αγώνες και οι διαιτητές του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Πιερίας του Σ/Κ.

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτύρονται για την ακύρωση του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού «Ουπς! Αλλάζω φύλο για μια μέρα».

Να αλλάξουμε όλους αυτούς που μας κυβερνάνε και σκέφτονται ότι τους κατέβει για να διδάξουν στα παιδιά μας γίνεται; Και όχι για μια ημέρα, αλλά για πάντα!!!

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύγκληση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε τακτική συνεδρίαση τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019.

Soccer Performance Analysis

Soccer Performance Analysis
Teaching and using of analysis program
Στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ

Σε συνέχεια του προηγούμενου δελτίου (α.α 12/2019) οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες εκδηλώνονται στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο αναμένεται να συνεχιστούν. Πιο συγκεκριμένα:

ΚΛΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Κ-12

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΣΠΕΡΙΔΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων με χρήση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης»

Το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο της συνεχούς, πλήρους και έγκυρης ενημέρωσης των μελών του, διοργανώνει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα:

Το 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης στην Σκοτίνα Πιερίας (Επίσκεψη σε ελαιοτριβείο και οινοποιείο).

Την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου οι Ε΄ και Στ' τάξεις του σχολείου μας επισκέφτηκαν το ελαιοτριβείο στην Σκοτίνα Πιερίας και παρακολούθησαν τη διαδικασία παραγωγής του ελαιόλαδου.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ & ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ

ΔΩΡΕΑΝ το Εξοδολόγιο Διαιτητών και Παρατηρητών της τρέχουσας Αγωνιστικής (9 & 10.11.2019) για τα Πρωταθλήματα Α', Β' & Γ' Ερασιτεχνικής.

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΩΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Όπως είναι γνωστό με το άρθρο 10 του Ν. 2874/2000 τέθηκε σε ισχύ η κάλυψη από το ΛΑΕΚ της ασφάλισης στο πρώην ΙΚΑ και τώρα ΕΦΚΑ, των μεγάλης ηλικίας μακροχρόνια άνεργων που δεν έχουν συμπληρώσει και δεν μπορούν να συμπληρώσουν λόγω της ηλικίας τους και της μεγάλης ανεργίας που υπάρχει, τα 4.500 ένσημα που είναι απαραίτητα για να πάρουν σύνταξη.

Ξεκινούν σε λίγες ημέρες τα μαθήματα κολύμβησης στα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Κατερίνης.

Εκδόθηκε η υπουργική απόφαση διάθεσης ή και απόσπασης εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής για τη διδασκαλία του αντικειμένου της κολύμβησης στο πλαίσιο του μαθήματος Φυσικής Αγωγής σχ. έτους 2019-2020

Η Πολεμική Αεροπορία γιορτάζει τον προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ. (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΣΤΗ SWISS INTERNATIONAL HOLIDAYS EXHIBITION

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ,Σ ΣΤΗ SWISS INTERNATIONAL HOLIDAYS EXHIBITIOΝ, ΣΤΟ ΛΟΥΓΚΑΝΟ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΑΠΌ 01-03/11/2019.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

335 - Ο Αθανάσιος Αλεξανδρείας εξορίζεται στο Τριρ, με την κατηγορία ότι απέτρεψε έναν στόλο φορτωμένο με δημητριακά να αποπλεύσει προς την Κωνσταντινούπολη.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ
ΘΕΑΓΕΝΗΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 7 Νοεμβρίου 2019