Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Διάσωση ορειβατών στον Όλυμπο

Πραγματοποιήθηκε μεταφορά σε ασφαλές σημείο δύο ατόμων, από περιοχή ανάμεσα στις κορυφές του Ολύμπου Σκολιό και Άγιος Αντώνιος...

Ιστορική συμφωνία οι Πρέσπες για την ΝΔ...

Σε κοινή δήλωση Ελλάδας-ΗΠΑ μετά την συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Δένδια με τον Αμερικάνο ομόλογο του Μάικ Πομπέο, χαρακτηρίζεται ως ιστορική η "Συμφωνία των Πρεσπών" και σαν επακόλουθο η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

Ούτε οι τούρκοι, ούτε τα γιουσουφάκια τους θα μας πτοήσουν

του Στέλιου Παπαθεμελή*


Το Καστελόριζο διαθέτει υφαλοκρηπίδα και πλήρη ΑΟΖ. Επομένως έχει απόλυτη επήρεια και ο αντίθετος τουρκικός ισχυρισμός απορρίπτεται μετά πατάγου.

Ανακοίνωση του Μορφωτικού & Αθλητικού Συλλόγου ΑΕ ΚΟΥΚΟΥ

Με την έναρξη της νέας χρονιάς 2020/21 στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ο Πρόεδρος και το συμβούλιο της ομάδας μας ΑΕ ΚΟΥΚΟΥ ευχαριστεί όσους καλοθελητές και φίλους μας συνδράμουν, βοηθούν και συμπαρίστανται στην προσπάθειά μας.

Σύλληψη στην Κατερίνη για κλοπή μοτοσικλέτας

Συνελήφθη χθες (27 Σεπτεμβρίου 2020) το βράδυ στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας...

Μήπως κάποιοι απεργάζονται μοντέρνες μορφές «Φεουδαρχίας»;

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος


Το σενάριο, σε απλουστευμένη μορφή, έβλεπε τους εργαζόμενους στον πρωτογενή τομέα ως «δούλους» στους τσιφλικάδες και γαιοκτήμονες της Ευρώπης της Αμερικής και της Ασίας ως «χαμάληδες» στον δευτερογενή τομέα και την μεταποίηση.

Εκδόθηκε η τροποποίηση των περιβαλλοντικών όρων για το αιολικό πάρκο στην Μηλιά Πιερίας

Εκδόθηκε από την αρμόδια περιβαλλοντική υπηρεσία (ΔΙ.ΠΕ.ΧΩ.) η τροποποίηση των περιβαλλοντικών όρων για το αιολικό πάρκο στην Μηλιά Πιερίας.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ

Το εν ισχύ έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με Α.Α. 21/2020 επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία έως εξής:

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

235 - Παραιτείται ο Πάπας Ποντιανός.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Από όλα θα έχει σήμερα ο καιρός στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 28 Σεπτεμβρίου 2020