Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Αυγουστιάτικη δύση στα Πιέρια φωτογραφημένη από τον Σταθμό Κατερίνης στις 22-8-2015, του Νίκου Σαλπιστή.


ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ. ΤΟ ΑΝΘΟ-ΗΜΕΡΟ-ΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΦΑΝΗΣ ΤΣΕΝΤΙΚΙΔΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ




Μάθε να κάνεις ποντιακό τσατσιμπέλι

Την Παρασκευή 28.08.2015 από τις 18:00 έως αργά το βράδυ θα ψήσουμε τσατσιμπέλι στον Καπνικό Σταθμό.

Δηλώστε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ 

Ο Μπάμπης Αμβροσιάδης, με τη βοήθεια της μητέρας του, για μια ακόμη χρονιά, θα μας δείξει πως παρασκευάζεται  το ποντιακό τσατσιμπέλι. 
Έχουμε ήδη προμηθευτεί όλα τα υλικά (100 κιλά ντοματάκια) και υπολογίζουμε να παρασκευάσουμε περίπου 50 βαζάκια, τα οποία θα μοιραστούν στους συμμετέχοντες έναντι ενός μικρού αντίτιμου, το οποίο θα καλύπτει το κόστος αγοράς των υλικών.

Όροι συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει οπωσδήποτε να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα της ομάδας. 
Κάθε οικογένεια θα μπορεί να παραλάβει το ανώτερο 2 βάζα (1 λίτρο), τα οποία πρέπει και να προσκομίσει. Προσοχή στα καθαρά και ασφαλή καπάκια.
Οι συμμετέχοντες πρέπει να βρίσκονται την Παρασκευή 28.08.2015  στις 18:00 στον Καπνικό Σταθμό για να αναλάβουν κάποιο πόστο εργασίας (πλύσιμο, καθαρισμός, βράσιμο, ανακάτεμα, σφράγισμα).
Είστε καλεσμένοι να συμμετάσχετε σε αυτή τη μικρή γιορτή και να παρακολουθήσετε τον τρόπο παρασκευής της πεντανόστιμης καυτερής σάλτσας, η οποία ποτέ δεν λείπει από το ποντιακό τραπέζι.
Στόχοι της δράσης είναι η συνέχιση της ποντιακής παράδοσης, η μετάδοση της γνώσης από γενιά σε γενιά και η διατήρηση των διατροφικών συνηθειών, των προτιμήσεων σε υλικά και μεθόδους μαγειρικής που έφεραν και με ιδιαίτερο σεβασμό διαφυλάττουν μέχρι σήμερα, οι Έλληνες πρόσφυγες από τα παράλια του Ευξείνου Πόντου.

ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ Η ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤ.

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ.
Για τη Γαλλία αναχώρησε τη Δευτέρα 24/8 η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Κατερίνα Νικολαϊδου ως μέλος της 17μελούς Εθνικής Ομάδας κωπηλασίας που θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών που θα διεξαχθεί στην πόλη Aiguebelette  από 30/8 ως 6/9.

Το τραγούδι του Κωνσταντίνου Ξενόπουλου στη γαμήλια δεξίωση του γιού του Χαράλαμπου Ξενόπουλου και της Δήμητρας Γενηγεώργη


Tελετή αναγόρευσης του κ.Dragan Markovic Palma σε επίτιμο Δημότη Κατερίνης (πρόσκληση, πρόγραμμα, βιογραφικό)

Πρόσκληση 

Σας προσκαλώ
στην τελετή αναγόρευσης του κ.Dragan Markovic Palma 
σε επίτιμο Δημότη Κατερίνης
την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015 και ώρα 11:00 π.μ.
στο Δημαρχείο Κατερίνης.

Μετά τιμής
Σάββας Χιονίδης

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Dragan Markovic Palma
(σύντομο βιογραφικό σημείωμα)

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ- SEQUEL

 «ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ»
Το νέο έργο είναι παλιό και έχει τίτλο «ΣΥΡΙΖΑ νούμερο 2»


Το γνωστό έργο που είδαμε να παίζεται από το 2012 μέχρι το 2014 με πρωταγωνιστή τον ΣΥΡΙΖΑ βλέπουμε σε επανάληψη με τη νεότευκτη «Λαϊκή Ενότητα» του Π. Λαφαζάνη . Η - μ' αυτή την επωνυμία - κοινοβουλευτική ομάδα που ενέσκηψε την Παρασκευή έπειτα από ανεξαρτητοποίηση 25 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, επιδιώκεται να αποτελέσει το πρόκριμα ενός νέου πολιτικού σχήματος - αναχώματος για όσους αριστερούς, ριζοσπάστες, αγωνιστές τα προηγούμενα χρόνια είχαν αυταπάτες για τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνησή του και τη δυνατότητα να ανοίξει φιλολαϊκή προοπτική για τη χώρα. Η επίσημη πρώτη του Π. Λαφαζάνη ως προέδρου της ΛΑ.ΕΝ. σε συνέντευξη Τύπου, την Παρασκευή, ήταν μια εξόφθαλμη αναπαραγωγή νεοκεϋνσιανών θέσεων και προτάσεων, με τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ θέριεψε αυταπάτες για αριστερή φιλολαϊκή διαχείριση του καπιταλισμού, καλλιέργησε και στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκε «αντιμνημονιακές» διαθέσεις για να αναρριχηθεί στον κυβερνητικό θώκο, απ' όπου συνομολόγησε το τρίτο και σκληρότερο για το λαό μνημόνιο. Ακόμα και σε επίπεδο συνθηματολογίας, ο Π. Λαφαζάνης ξέθαψε τα αντιμερκελικά και αντιμνημονιακά που κυριαρχούσαν στη ρητορική της Κουμουνδούρου έως και πριν από λίγο καιρό.

Η «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ» ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ


   Εκτιμώντας και αναγνωρίζοντας την πάνω από τέσσερεις δεκαετίες άοκνη και αφιλοκερδή προσφορά του Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη στην Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης και γενικότερα στον πολιτισμό της Πιερίας και όχι μόνο, ο Ποντιακός Σύλλογος Κατερίνης «Παναγία Σουμελά» τίμησε τον άνθρωπο που συνέβαλε καθοριστικά στην πολιτισμική διαδρομή της Πιερίας.
   Η βράβευση παρουσία πολυπληθέστατου κοινού, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Αυγούστου 2015, με αφορμή το διήμερο 23ο Ποντιακό παραδοσιακό πανηγύρι, το οποίο ο ιδιαίτερα δραστήριος σύλλογος το αφιερώνει στην Παναγία και το υλοποιεί με σεβασμό στην ιστορία και την παράδοση.
   Προλογίζοντας ο πρόεδρος του Ποντιακού Συλλόγου Κατερίνης Αριστείδης  Κασιμίδης, αναφέρθηκε στην ομόφωνη απόφαση με την οποία η διοίκηση της «Παναγίας Σουμελά» τιμά τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, επισημαίνοντας:

Ερώτηση για τη λειτουργία των σταθμών διοδίων

Την άμεση ανάκληση των καταχρηστικών αγωγών της εταιρίας Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου εναντίον των πολιτών που συμμετείχαν σε κινητοποιήσεις σε σταθμούς διοδίων, την κατάργηση των διατάξεων των νόμων Ρέππα - Βορίδη, και τη μείωση των επιπτώσεων από τη λειτουργία των διοδίων στην Πιερία ζητούν με ερώτησή τους οι βουλευτές της Λαϊκής Ενότητας Ζήσης Ζάννας και Ευγενία Ουζουνίδου.

Στην ερώτηση που απευθύνεται στον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού οι βουλευτές επισημαίνουν ότι η επικοινωνία της Πιερίας με τη Θεσσαλονίκη περιβάλλεται με δύο διόδια στο βορρά και με 3 νοτίως προς τη Λάρισα, επιβαρύνοντας έτσι άδικα και ασύμμετρα τους κατοίκους της, όπως και τους πολίτες που επιθυμούν να επισκεφθούν ή να εργαστούν στην Πιερία.

Επίσης, οι βουλευτές ζητούν να εφαρμοστούν και στον αυτοκινητόδρομο Αιγαίου οι διευκολύνσεις διέλευσης για τους μόνιμους κατοίκους και τις ειδικές ομάδες πολιτών που θα ισχύουν στην Ιόνια Οδό και στον Αυτοκινητόδρομο Ε-65.


Το κείμενο της ερώτησης


ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.


Εργατικό Κέντρο Κατερίνης. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΛΕΣΜΑ

Το Εργατικό μας Κέντρο απευθύνει προς όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους πολίτες της Πιερίας προσκλητήριο ενότητας, αγώνα και συμμετοχής στο αγωνιστικό και κοινωνικό  συλλαλητήριο που γίνεται στη ΘΕΣ/ΝΙΚΗ στο ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ το ΣΑΒΒΑΤΟ 5 Σεπτέμβρη  στις 6 το απόγευμα για να δηλώσουμε όλοι μαζί την αντίθεσή μας στις τιμωρητικές και εξοντωτικές πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση κατ' εντολή των «εταίρων» και προς όφελος των τοκογλύφων δανειστών.  Πολιτικές που συνθλίβουν τους πολλούς και τους αδύνατους ενώ ενισχύουν και ευνοούν τους λίγους, τους ισχυρούς και τους προνομιούχους.
Δυστυχώς οι κυβερνητικές δεσμεύσεις, για αλλαγή του μείγματος της οικονομικής πολιτικής, για μέτρα δίκαια που θα επούλωναν τις πληγές των προηγούμενων μνημονίων, έγιναν λόγια χωρίς αντίκρισμα και μάλιστα αντικαταστάθηκαν με μια νέα επώδυνη συμφωνία, μ’ ένα νέο επαχθέστερο μνημόνιο, το 3ο σε 5 χρόνια.
Τα συνδικάτα, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι νέες και οι νέοι της χώρας, έχουμε μόνο μια επιλογή. Να συνεχίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δίνουμε μάχη για την ανατροπή των Μνημονίων, για την επαναφορά των δημοκρατικών εργασιακών και κοινωνικών μας δικαιωμάτων, που βίαια και μονομερώς μας αφαίρεσαν στο όνομα του δήθεν ανταγωνισμού και του φθηνού εργατικού κόστους. Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες δίνουμε αγωνιστικό και δυναμικό παρών στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.
Η αναχώρηση για το συλλαλητήριο θα γίνει με λεωφορείο, το Σάββατο 5 Σεπτέμβρη στις 4:30 το απόγευμα  από το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης.
Δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 2351023888.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το πρόγραμμα της πολιτικής συζήτησης για το εθνικό νόμισμα στην Κατερίνη

Αγαπητοί συμπολίτες,
Σχετικά με την πολιτική εκδήλωση που προγραμματίζει η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, με θέμα «Η απαγορευμένη συζήτηση για το εθνικό νόμισμα», στις 29 Αυγούστου 2015, στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, σας πληροφορούμε τα παρακάτω:
Οι ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι οι

· Αλέκος Αλαβάνος

· Κωνσταντίνος Λαπαβίτσας

· Πέτρος Παπαακωνσταντίνου

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα διαρκέσει 3 ώρες με το παρακάτω πρόγραμμα:

· 19:30 - 20:00 Προσέλευση


· 20:00 - 20:15 Παρουσίαση του Καπνικού Σταθμού και της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας


· 20:15 - 21:15 Τοποθετήσεις των 3 προσκεκλημένων, διάρκειας 20 λεπτών για κάθε ομιλητή


· 21:15 - 23:00 Ερωτήσεις πολιτών

Οι πολίτες θα έχουν 1 λεπτό στην διάθεσή τους για να διατυπώσουν το ερώτημά τους. Οι ομιλητές θα έχουν 4 λεπτά χρόνο για να απαντήσουν σε κάθε ερώτημα.

Επικεφαλής στο Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας ο σκιτσογράφος Στάθης


Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας θα συμμετάσχει ο σκιτσογράφος Στάθης Σταυρόπουλος. Μετά τη συνάντησή του με τον επικεφαλής της ΚΟ της Λαϊκής Ενότητας, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που δίνεται η δυνατότητα να συναντηθώ με τον Στάθη, όχι μόνο σε συγκλίνουσες πολιτικές θέσεις που πάντοτε είχαμε αλλά και σε μια κοινή εκλογική μάχη. Σε μια πορεία που θα είναι μακρόπνοη και με στρατηγικά χαρακτηριστικά για να αλλάξουμε την Ελλάδα. Και θα την αλλάξουμε την Ελλάδα».


Από την πλευρά του ο Στάθης Σταυρόπουλος δήλωσε: «Πιστεύω ότι οι άνθρωποι δεν είναι πλασμένοι για να ζούνε σκλάβοι. Και το μνημόνιο μας έχει σκλαβώσει» και πρόσθεσε: Πιστεύω επίσης ότι τα επόμενα χρόνια, η Ευρώπη θα κλυδωνίζεται».


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σκιτσογράφος θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

http://www.thestival.gr/

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στηρίζει την παράδοση και τον πολιτισμό



Η Περιφερειακή Ενότητας Πιερίας στο πλαίσιο του σταθερού προσανατολισμού στο στόχο της που είναι, μεταξύ άλλων, η ενδυνάμωση του πολιτισμού και η στήριξη της παράδοσης, των ηθών και των εθίμων του τόπου, συνεχίζει την προσπάθειά της συμμετέχοντας ως συνδιοργανωτής σε ανταμώματα, συναπαντήματα και άλλες εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι και Φορείς της Πιερίας.

Πιο συγκεκριμένα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συνδιοργάνωσε με τον Μορφωτικό Λαογραφικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ρυακιών το 6ο Αντάμωμα των Απανταχού Ρυακιωτών, με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Σπυρίδωνα το 1ο Αντάμωμα των Απανταχού Αγιοσπυριδινιωτών και το 23ο Ποντιακό Παραδοσιακό Πανηγύρι με τον Ποντιακό Σύλλογο Κατερίνης «Παναγία Σουμελά».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΑΠΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 16ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΚΑΤΩ ΑΓΙΑΝΝΙΩΤΩΝ!!

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΙΑ!!!
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΑ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!
ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΚΡΙΔΟΥ ΠΙΠΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ!
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ!



ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ


ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ (ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ)

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
7:30 μ.μ.    Μέγας  πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος. 

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
7:15 π.μ. Όρθρος της εορτής και πανηγυρική  Θεία Λειτουργία, μετά Θείου κηρύγματος.

7:00 μ.μ. Παράκληση Αγίου Φανουρίου.

Σημείωση: Οι Φανουρόπιτες θα ευλογούνται μισή ώρα προ της ενάρξεως και μετά το πέρας των Ιερών Ακολουθιών.

Εκ του Ιερού Ναού

Παραίτηση 45 μελών του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας. (Όλα τα ονόματα)

Τα τελευταία χρόνια, όλες και όλοι μας δώσαμε έναν αγώνα ενάντια στην πολιτική της εξαθλίωσης, της λιτότητας και των μνημονίων, αυτούς τους αγώνες θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε μέχρι την τελική τους δικαίωση.
Με την ψήφιση του 3ου και σκληρότερου μνημονίου η κυβέρνηση πέρασε οριστικά στην πλευρά των μνημονιακών δυνάμεων για να εφαρμόσει κι αυτή με τη σειρά της, μετά τις κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μία άκρως νεοφιλελεύθερη πολιτική ενάντια και πάλι στα λαϊκά στρώματα, σκίζοντας ουσιαστικά το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ μεταλλάσσοντας τον εαυτό της.
Η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ απαξιώνοντας όλα τα όργανα και τις αποφάσεις του κόμματος, καταστρατηγώντας ακόμη και τις αποφάσεις του ιδρυτικού συνεδρίου και αγνοώντας την απόφαση του Ελληνικού λαού να καταδικάσει την λιτότητα στο δημοψήφισμα στις 5 Ιουλίου με ένα συντριπτικό ΟΧΙ, υποτάχθηκε πλήρως στα εγχώρια και ξένα συμφέροντα.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν μπορούμε να μιλάμε ούτε για κυβέρνηση της αριστεράς , ούτε για κόμμα των συλλογικών διαδικασιών που επικαλείται το συμφέρων του λαού. Δηλώνουμε την παραίτηση μας από κάθε θέση των οργάνων του κόμματος αλλά και από την ιδιότητα του μέλους.
Θα συνεχίσουμε στον δρόμο της αριστεράς αγωνιζόμενοι ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές, ότι λέγαμε ισχύει εμείς δεν αλλάξαμε πλευρά.
Είμαστε παρούσες και παρόντες στον αγώνα ενάντια στη λιτότητα και τα μνημόνια, συνεχίζουμε τον αγώνα για την έξοδο από την κρίση μέσα από την ΛΑΕ (Λαϊκή Ενότητα), στηρίζοντας το ΟΧΙ του λαού μέχρι τέλους.

Μαθήματα φωτογραφίας από την Εφορεία Φωτογραφίας "ΊΡΙΔΑ" της Εστίας Πιερίδων Μουσών. Έναρξη 28 Σεπτέμβρη.