Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. - Τα Νοσοκομεία δεν διαθέτουν αντιοφικό ορό (για δείγματα από οχιές)


Με δελτίο τύπου της (17/8/2018), η Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων) καταγγέλλει την έλλειψη αντιοφικού ορού στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ


Δείτε την κλήρωση του κυπέλλου και του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πιερίας για την περίοδο 2018-2019.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 20:00 Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ


Κυριακάτικη απόδραση στα δροσερά νερά του Ολύμπου. Ελάτε να γνωρίσουμε το βουνό των Θεών

Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι η γνωριμία των παιδιών με τον Όλυμπο αλλά και των γονέων με τη δράση «Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος». Την εκδρομή συντονίζουν 6 επαγγελματίες Συνοδοί Βουνού.

386. 6 εκατ. ευρώ από το πρόγραμμα "ΦιλόΔημος". Τα ποσά που αντιστοιχούν στους τρεις Δήμους της Πιερίας.

Μέχρι στιγμής, με πλήρη έλεγχο αλλά και ταχύτατες διαδικασίες, έχουν εγκριθεί έργα συνολικού προϋπολογισμού 368.647.254,79 ευρώ για 264 δήμους σε όλη την επικράτεια...

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ν. Κατερίνης απαντά στο Μητροπολίτη για τον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Πέτρας Ολύμπου

Δ.Σ Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης :
«Σεβόμαστε τον θεσμό αλλά διατηρούμε επιφυλάξεις για το συγκεκριμένο πρόσωπο που τον υπηρετεί»

Ανακοίνωση από τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για δράσεις εναέριας ακμαιοκτονίας με τη μέθοδο ψεκασμού υπέρμικρου όγκου ULV

Από τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ενημερώνονται οι πολίτες ότι από τα αποτελέσματα των παγίδων σύλληψης ακμαίων κουνουπιών που έχουν εγκατασταθεί στις περιοχές των ορυζώνων του κάμπου της Θεσσαλονίκης διαπιστώνεται μεγάλη αύξηση του πληθυσμού ακμαίων κουνουπιών.

Έγινε στην Εκάβη η παρουσίαση της σχολής ποδοσφαίρου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ σε επαγγελματικά πλαίσια - Παρουσίαση της σχολής ποδοσφαίρου. Έγινε την Κυριακή στις 20.30 μ.μ. η παρουσίαση και ο προγραμματισμός της σχολής ποδοφαίρου ΣΦΚ Πιερικός.

Συνελήφθη 50χρονος στην Πιερία για λαθραία τσιγάρα. Κατασχέθηκαν πάνω από 12.000 λαθραία πακέτα τσιγάρων

Συνελήφθη χθες (19 Αυγούστου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης και του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, 50χρονος ημεδαπός, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΔΙΟΝΥΣΗ Α. ΠΑΣΧΑΛΗ»

Στην επίσημη δεξίωση, στα πλαίσια του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της Χώρας του Νείλου, παραβρέθηκε ο Πρόεδρος κ. Διονύσης Πασχάλης, ως επίσημος προσκεκλημένος του Πρέσβη της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου στην Αθήνα κ.Mohamed Farid Monib.

Οι τυχεροί/ές της κλήρωσης για την συναυλία του Γιάννη Πάριου στην Κατερίνη

4 τυχεροί/ές συμπολίτες μας κερδίζουν από μια μονή πρόσκληση για την συναυλία του Γιάννη Πάριου το Σαββάτο 25 Αυγούστου 2018 στην Κατερίνη. Η συναυλία πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και του Ι. Ν. Τιμίου Σταυρού και Υπαπαντής του Κυρίου.

Βγαίνουμε από τα μνημόνια! Τι αλλάζει για όλους μας από αύριο το πρωί ή θα έπρεπε να αλλάξει;


Σε λίγες ώρες η κυβέρνηση θα ανακοινώσει το τέλος των μνημονίων για την πατρίδα μας. Αν πραγματικά βγαίναμε από τα μνημόνια η κυβέρνηση θα έπρεπε να ανακοινώσει και μια σειρά μέτρων, αποτέλεσμα της εξόδου μας από τα μνημόνια...

Με τρία ακόμη έργα ο Δήμος Πύδνας –Κολινδρού συνεχίζει την καλή του πορεία στα προγράμματα χρηματοδότησης έργων.

• ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ
• ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ
• ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΦΙΛΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΧΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ

"H Δ.Ε.Υ.Α Κατερίνης σας ενημερώνει, ότι σήμερα 20 Αυγούστου ημέρα Δευτέρα θα υπάρχει διακοπή νερού από τις 08:30 π.μ. μέχρι τις 10:30 π.μ., στις οδούς...

Παιδιά με Διαβήτη τολμούν κατάβαση στο ρέμα τού Ορλιά, στον Όλυμπο.

Κατάβαση «στο φαράγγι τού Ορφέα» ή αλλιώς στο «ρέμα τού Ορλιά», στον Όλυμπο, πραγματοποίησαν επιτυχώς έξι άτομα με Διαβήτη τύπου Α’, υπό την ευθύνη τού Συλλόγου Διαβητικών Πιερίας και της ομάδας Olympus Canyoning.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

14 - Ο Αγρίππας Πόστουμος, υιοθετημένος γιος του Ρωμαίου αυτοκράτορα Οκταβιανού Αύγουστου, εκτελείται κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες από τους φρουρούς του, ενώ ήταν εξόριστος.

Γιορτάζουν σήμερα:


Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 20 Αυγούστου 2018