Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

«Σερφάρουμε με ασφάλεια»: Το τηλεοπτικό σποτ που πρέπει να δουν όλα τα παιδιά

Από το 4ο Συνέδριο σε θέματα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο, που διοργανώθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ισοπαλία στην Κατερίνη ΑΕΛ και Πιερικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα…


Πιερικός και ΑΕΛ, αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, σε ένα κάκιστο παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις.
Για την ιστορία, η ομάδα του Θωμά Γκράφα έπαιζε με δέκα παίκτες από το 68ο της αναμέτρησης.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Γιαννούλης (88 Μπαστάνης), Μπαξεβάνος (60′ Παλάτσιος), Τσιάρας, Μπουζούκης, Μυστακίδης (92′ Γιαννόπουλος), Ντόσης, Σταμάτης.
ΑΕΛ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Καρανίκας, Κουρτεσιώτης, Μελισσάς, Σαρακατσάνος, Πινδώνης, Νεμπεγλέρας, Γιάντσης (56′ Παμλίδης), Ν” Γκεσάν (46′ Πϊντο), Περίκο (72′ Ριμπέιρο), Μπόγιοβιτς.

Σύλλογος Πολυτέκνων Ν Πιερίας : Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση


Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν Πιερίας προσκαλεί όλα τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση το Σάββατο 14 Φεβ 2015 και ώρα 15:00 στην αίθουσα Εκάβη του Δήμου Κατερίνης με θέματα διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.
Εφόσον δεν υπάρχει η απαραίτητη απαρτία η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 με όσα μέλη βρίσκονται παρόντα....

Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης



Με κούρασε η οικονομική μας μιζέρια. Με σιχτίριασαν τα δελτία ειδήσεων,με ζάλισαν τα λόγια χωρίς λύσεις μόνο με προβλήματα.Βαρέθηκα να τρομοκρατούμαι. Με ζάλισε η γκρίνια όλων, κι αυτών που δεν πληρώνουν κι αυτών που δεν πληρώνονται, με φρίκαραν κάτι ακάλυπτες επιταγές. Με μαύρισε η αχαριστία κάτι τύπων.Με έστειλε αδιάβαστο τόσος ηλίθιος εγωισμός που παίζει εκεί έξω. Επιτέλους λίγη ομορφιά επιθυμώ και λίγη ποιότητα. Και μια όμορφη πρόθεση μου φτάνει. Ας μην έχει αποτέλεσμα. Ας μείνει στο φλερτ, μη γίνει και δεσμός.Η ομορφιά κατεβαίνει ανεξάρτητη ε; Αυτή θα ψάξω. Αν τη βρω σε μια παρέα, σε δύο μάτια, σε μια διαδήλωση, σε μια θάλασσα, σ’ ένα χρώμα στον ουρανό, σε κάποια γωνιά του μυαλού μου… θα τη βρω την πουτάνα. Γιατί έπηξα και τίποτα δεν είναι πιο κουραστικό απ’ το να κάθεσαι. Και ν’ ακούς τόσες μα..κίες.

Πτήσεις από Καλαμάτα για 20 πόλεις του εξωτερικού! Στην Κατερίνη με 4 βουλευτές κυβερνητικούς τόσα χρόνια τι έγινε, που ήταν οι βουλευτές μας;

 

Με 19 πόλεις της Ευρώπης και μία της Μέσης Ανατολής θα συνδέεται η Καλαμάτα αυτό το καλοκαίρι, αριθμός που ενδεχομένως να αυξηθεί όταν οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα της Aegean για τη Ρωσία.

Αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση που δημοσιοποίησε χθες ο Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας σχετικά με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό πτήσεων της θερινής περιόδου -και συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα μεταξύ 29 Μαρτίου και 31 Οκτωβρίου 2015.