Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Πρόσκληση στην Τακτική και Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δίου-Ολύμπου

Καλείστε στην Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ημέρα Τετάρτη 10.11.2021 και ώρα 18.00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, βάσει των διατάξεων του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 με τίτλο «Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου».

Αποφασισμένος να βγάλει αντίδραση ο Δίας κόντρα στο Βατανιακό

Να αφήσει πίσω του τη βαριά ήττα από το ΓΑΣ Σβορώνου και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θα προσπαθήσει το μεσημέρι του Σαββάτου (6/11 -15:00) ο Δίας Δίου...

Το καλοκαίρι ήρωες και τώρα τους ρίχνουν χημικά και αντλίες νερού...

Το ευχαριστώ της κυβέρνησης αλλά και της αστυνομίας στους εποχικούς πυροσβέστες για τις υπερπροσπάθειές τους να σβήσουν φωτιές και να προστατέψουν τις περιουσίες του κόσμου αλλά και των δικών τους, ήταν χημικά, αντλίες νερού εναντίον τους και προσαγωγές!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για τις ενέργειες για αποκατάστασης του προβλήματος ηλεκτροδότησης στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ στην κοινότητα του Δίου

Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ Κατερίνης εργάζεται στη βλάβη που δημιουργήθηκε στο δίκτυο φωτισμού, αρμοδιότητας του ΔΕΔΔΗΕ...

Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για τον μήνα Οκτώβριο του έτους 2021...

Θεοφάνης Γκατζής: Εγκληματική αμέλεια και αδιαφορία επιδεικνύετε κύριοι της συνδιοίκησης του Δήμου Κατερίνης!

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής *


Kύριοι της συνδιοίκησης του Δήμου Κατερίνης, είναι πλέον πασιφανές στους συνδημότες ότι έχετε χάσει τη μάχη της καθημερινότητας καθότι είναι εμφανής η υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου Κατερίνης...

Το ΚΚΕ Πιερίας για την ελληνοαμερικανική συμφωνία και το πεδίο βολής Λιτοχώρου

Ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Πιερίας του ΚΚΕ, με αφορμή την υλοποίηση της νέας ελληνοαμερικανικής συμφωνίας για τις βάσεις.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ 3ΟΥ ΓΕΛ ΣΤΗ ΛΕΤΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS+

Ιδιαίτερα επιτυχημένη από κάθε πλευρά υπήρξε η επίσκεψη μαθητών και καθηγητών του 3ου ΓΕΛ μεταξύ 11 και 16 Οκτωβρίου 202 στο 1ο Κρατικό Γυμνάσιο στην πόλη Ρέζεκνε της Λετονίας στο πλαίσιο προγράμματος ERASMUS+.

Διαδικτυακή εκδήλωση: «Η Αναπηρία στην σύγχρονη κοινωνία: Πρακτικές και προοπτικές»

Το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ σε συνεργασία με την ΚΟΙΝΣΕΠ ‘STIRIXIS’ και τον Εκδοτικό Οίκο «ΜΟΛΥΒΙ» σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα: «Η Αναπηρία στην σύγχρονη κοινωνία: Πρακτικές και προοπτικές» την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021, στις 18:30.

Συνάντηση φίλων και υποστηρικτών Γιώργου Παπανδρέου στην Κατερίνη

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 5η Νοεμβρίου είναι η 309η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (310η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 56 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Συννεφιά και σήμερα αλλά με καλές θερμοκρασίες.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Παρασκευή σήμερα 5 Νοεμβρίου 2021