Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

«Μεγάλη Εβδομάδα» -- ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΝΑ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

Η Μεγάλη Εβδομάδα, αποτελεί την κορωνίδα της Μ. Τεσσαρακοστής Τα διαδραματιζόμενα φριχτά πάθη του Κυρίου και οι θεσπέσιοι βυζαντινοί ύμνοι με το ανυπέρβλητο περιεχόμενό τους οδηγούν τους πιστούς σε κατάνυξη και προσευχή.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Παρουσιάστηκε το «Λίκνο των Μουσών» στις Καρυές Πιερίων. ("Πρωτόκολλο συνεργασίας" για 11.000 στρέμματα δάσους στις Καρυές)

Οργανωτική Συνδιάσκεψη του «Λίκνο των Μουσών» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου στις Καρυές Πιερίων.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ -- ΥΠΟΔΟΜΕΣ 2018 - 2019 -- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 20ΗΣ & 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Ευαγγελόπουλος Ναούμ (Μάκης) -Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Κατερίνης "Εκκίνηση"


Μάζεψαν τρόφιμα για καλό σκοπό

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης και σε συνεργασία με την Διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς συγκεντρώθηκαν εθελοντικά από τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου τρόφιμα.

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δίου-Ολύμπου


Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στη Δημοτική Κοινότητα Λιτοχώρου, στις 23.04.2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 17.00...

Μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη το δώρο Πάσχα

Το αργότερο μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη 24/4/2019 πρέπει να καταβληθεί το δώρο Πάσχα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Τα δώρα εορτών σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να καταβληθούν σε είδος αλλά μόνο σε χρήμα.

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο.Α.Ε.Ε. Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας, εύχεται στα μέλη του και σε όλους τους συνταξιούχους του Νομού μας, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση, με υγεία και οικογενειακή γαλήνη.

Ευχές από την ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ από το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης




TO 5o ΓΕΛ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ

Και φέτος το 5ο ΓΕΛ Κατερίνης συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα της ΚΔ΄ Συνόδου της Βουλής των Εφήβων με θέμα: «Βήματα Δημοκρατίας: Κάνοντας πράξη τη συμμετοχή στα κοινά».

Σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας σε τακτική συνεδρίαση τη Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου 2019


Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου 2019, στις 12 το μεσημέρι...

Εκδήλωση ΣΕΒΕ – διαΝΕΟσις "Εξαγωγές και Εξαγωγικές Επιχειρήσεις στην Ελλάδα"

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αλλά και μεγάλη συμμετοχή είχε η εκδήλωση που διοργάνωσαν ο ΣΕΒΕ και η διαΝΕΟσις την Τετάρτη 18 Απριλίου στο Mediterranean Palace, με θέμα «Εξαγωγές και Εξαγωγικές Επιχειρήσεις στην Ελλάδα».

Εκδηλώσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Παρασκευή Πατουλίδου και η Αρμενική Εθνική Επιτροπή Ελλάδος σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων...

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Υποδέχονται στο γήπεδο της Ε.Π.Σ. Πιερίας την ομάδα «Διγενής» Καρδίτσας με στόχο τη νίκη

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 και με ώρα έναρξης 16.30, οι Πιερίδες Μούσες υποδέχονται στο γήπεδο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας στη Νέα Έφεσο, την ομάδα «Διγενής» Καρδίτσας.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

531 - Μάχη του Καλλίνικου: Ο βυζαντινός στρατός με επικεφαλής τον Βελισάριο ηττάται από τους Πέρσες στη σημερινή Ράκα (βόρεια Συρία).

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΠΑΦΝΟΥΤΙΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 19 Απριλίου 2019